Regisztráció Blogot indítok
Adatok
superzen

74 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Úgy tűnik, a debreceni jazz élet tavasszal pezsegni fog, főleg a Kölcsey nagytermében. Egy héttel Truffaz előtt egy másik sztár, a holland szaxis (eye)Candy Dulfer koncertezik nálunk. A negyvenkét éves szöszi még mindig egész feszes, az a fajta, ha James Bond lennél vagy…..
 Bár nem szívesen hagytam ki, legalább felvétel készült róla. Megcsodálhatjuk Kóti bimbóit, van vergődés épp elég. A Diszkóbaleset mellett játszanak még feldolgozást is, igazán diplomatikus felkonffal. Legközelebb mindenki legyen ott, csodálja meg ifjú…..
Krampusz Debreceni Menő 2011.01.30 12:55:07
 Először is szeretnék elnézést kérni az elmúlt pár napi poszt-kimaradásról, sok dolog miatt nem tudtam posztolni, de ez nem lesz mindig így, és hogy ne is legyen, jelentkezzetek bloggernek a legelső posztban megadott e-mail címen! Viszont ami a legfontosabb, hogy ma…..
 Éjszakai baglyoknak pénteken hajnali kettőtől, a többieknek este héttől melegen ajánlott a legújabb Ridley Scott film, ami filmtörténeti kísérlet, és a híres alienes rendezőn kívül még sok ezer Youtube-felhasználó munkája. A másfél órás dokumentumfilm több mint 4500…..
Kölcsey Központunk számos kiállításnak ad otthont, melyeknek egy részébe rögtön a belépés után a Foyerben (körfolyosó) beletoppanhatsz - persze tök ingyen, reggel tíz és este hét közt. Jelenleg - január 24. és február 27. között látható a Kongó - Torday Emil nyomában…..
  Bár az isohuntot kényelmesebb, olcsóbb és gyorsabb behozni, az ncore-ról meg hamarabb lejön a film, mint a sarokig eljutni, nem hogy a Piac utca távolabbi szegletébe, mozit csinálni mégis becsülendő, moziba járni meg a jelenlegi helyzetben igazán cool dolog több okból is. Hogy…..
 Mint a Főnixinfóról kiderült, a Debreceni Tavaszi Fesztivál rendezvényein belül lesz látható korunk egyik legjobb trombitása, Erik Truffaz. Az eseményt a Főnix rendezvényszervezőinek köszönhetjük. Jegyár: 2900/3400, ami baráti árnak mondható a rendezvény várható…..
Akkor már is egy koncertajánló péntekre: a nemrég Néma Falak, Üres Fejek című EP-vel jelentkező Hanoi és az Outrage egy éves szülinapi bulija, ami a srácok állítása szerint a közös próbaterembe költözés miatt esik egybe. Szerintünk meg tökmindegy, mert lesz Téveszme is…..
Krampusz A Krampuszról általában 2011.01.25 22:17:00
Vagyis a szokásos első bejegyzés arról, hogy mégis mit találhat itt az erre tévedő. Ez a blog akkor lesz a kedvedre való, ha:1. meg vagy lepődve, hogy Magyarország 2. legnagyobb városában, a kálvinista Rómában, ahol több ezer egyetemista tanul a kultúra fellegvárában az…..
Lesz egy ilyen móka a klubban, house és techno arcoknak kötelező, többieknek melegen ajánlott!! ..
 Ez a buli pedig, ha a Szilveszter nem jön össze, akkor jó darabig az utolsó olyan buli lesz, ahol Borisz zenél. Ennek okairól később, és ez ne is befolyásoljon senkit, garantálom, hogy jó buli lesz, mindennel, amit csak kívánhat a közönség, az olcsó sörtől a legjobb…..
 A téli szünet egyik, ha nem legütősebb bulijának ígérkezik, mely eddig nem bejáratott helyszínre, Tiszavasváriban az Il Padrino táncterére invitál titeket. Facebook esemény itt. Az eseményhez mellékelve lett a vonatmenetrend. Mindenkit várunk szeretettel, na meg jobbnál…..
 A flyer nagyvonalakban tartalmazza a szükséges információkat, akit érdekel a lényeg is, az a posztban megtudja. Facebook esemény A két fő fellépő turnéjának facebookja    December 11-én, szombaton olyan előadókat hívtak meg, akikről a környéken a legritkább…..
Ez is idei és elég faszányos, aki nem ismeri, az ne hagyja ki.  Csandának küldeném, egyébként. Link...
A Swans valami olyasmi, mintha az industrialt és a technot kevernéd a legsötétebb indie-gót-punk borulás vonallal. Mindenképp érdemes adni nekik egy esélyt, nekem minden idők legjobbjai között ott vannak. A zenekar eredetileg 1982-től '97-ig volt aktív, azonban nemrég újraalakultak,…..
Remélem nem kell bemutatni senkinek a Motörheadet. Akinek igen, annak meg nem fogom :)Link...
Örömmel vettem tudomásul, hogy a látogatottság nem csökkent amióta (2010.07.15.) nem lett új bejegyzés közölve. Sőt még rekordot is döntöttünk. A rendszeres látogatóknak természetesen hálás vagyok, de díjakat nem tudunk sorsolni, mert egy komment sincs, amivel esetleg…..
superzen 2010.11.22 12:21:45
Shreds Club Rotation with Rompeprop 2010.11.22 12:14:47
  Letölt. Füles. Boka. Szaros. Aki nem tudná, Alan Myson Ital Tek néven az egyik lehető legnagyobb dubstep előadó Bristolból. Kb csak a Vex'd-et mérhetném hozzá. Futurisztikus, nem voblizik túl sokat, inkább hallgatni való, bár táncolni is lehet rá bőven. Jelszó a rarhoz:…..
a legjobb hely Flashmob updater 2010.11.05 21:09:00
Bár a Hands Off rajtunk kívül álló okok miatt nem fog tudni koncertezni - a srácok is bánják - a többi koncert sínen van, épp úgy, mint a rendezvény többi része. A városvezetésnek köszönhetően az úttestekről le kell mondanunk, de a járdák a mieink. A Ligetből a Magyar utcán…..
  Ideje megtudnotok, miről is fog szólni az, amiről hónapok óta beszélünk egymás közt, egy ideje pedig mindenki tudja, hogy lesz. A zombie flashmob ötlete, bár nem a sajátunk, a környékbeli közösség események nem hasonlíthatóak össze sem jellegével, sem kínálatával. Az…..
   Robot Koch olyan sztárok segédletével, mint Boxcutter, vagy a zseniális befejező remixet elkészítő Ital Tek. Aki csipázzák a nemvoblizós, inkább elmélyülős dubstepet, na azoknak való ez a csoda. Tele igazán kontakthibázós hangokkal épp úgy, mint gyönyörűen…..
November 4-én, du. 18 órától a Süss fel Nap Ifjusági Házban a Móricz Pál Városi Könyvtár és az Okkal-Más-Okkal Ifjúsági Egyesület szervezésébenAz Óperenciás tengeren – A táltos költő Ady Endre című szinházi műsort tekinthetik meg. Csuja Imre Jászai Mari díjas,…..
    Letölteni a megaupload-ról tudod. Beírod a kódot neki, megvárod az egypercet, míg visszaszámol, rákattintasz a download file feliratra, és már jön is.Four Tet brit idm zenész, jól ismert arról, hogy elég bizarr módon képes hangmintákat egymásra pakolni, mégis…..