Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sambaja5

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, finoman szólva sem voltam feldobva, amikor a főnökömtől megtudtam, hogy csapatépítésre megyünk a hét végén, mert sok az új kolléga és a régiek is klikkesednek. Sok kedvem nem volt az egészhez, mert ez eddig a szokásos uncsi, szájbarágós feladatokat jelentette,…..
Ismét jelentkezett egy régi szerzőnk, Lobelt Ledfold, aki egy korábbi posztra reagálva írt arról, miként működik a protekció a multivállalatoknál. „Az én munkaadó cégemen belül az állások, különösen a jó állások Svájctól Ausztráliáig, Kínától Argentínáig ismerős…..
Mai szerzőnk kamaszként megjárta Kanadát és később megpróbálkozott Norvégiával is, végül mégis Magyarországon maradt. Most családjával együtt menne, de a sok nehézség mégis visszatartja. Szerintetek mit lehet tenni ilyen esetben? TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a…..
Sambaja5 2012.09.13 16:08:46
@Kara kán: Világnyelv alapfokon 2 év. Húúú, nem lennék a tanítványod...:)
Belsőség A legtutibb biznisz 2012.04.05 15:48:00
...megfelelő odafigyeléssel igazán szép autó lehet még belőle... Minden bizonnyal. De hogy jó lesz-e? Vagy olyan biztonságos, mint a hölgytulajdonos előtt volt, az már kétséges. Megfelelő odafigyeléssel anyám is máshoz megy férjhez és én lehettem volna Fernando Alonso... Aki…..
Sambaja5 2012.04.05 21:30:13
@dean23: Ez jó:)))
Így szegezi neki szemtől szembe saját véleményét Schmitt Pálnak a riporter, Perjés Klára a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában, alkalmazkodva az Obersovszky-féle közszolgálati tévéinterjú kérdezői hangneméhez.A Vasárnapi Újságban sugárzott, csaknem 13 perces interjút…..
Sambaja5 2012.04.01 17:17:37
@Hajdú Peter: Peti, senki nem kíváncsi a hülye trollkodásodra, aki olvasott valamit tőled tudja , hogy nem vagy normális!!
Minden óra számít, és ez most nem a hasonlatokban gyakran felbukkanó túlzás, mint pl. "ezer éve nem láttalak", nem. Most tényleg minden óra számít, mert az emberiséggel és különösen a magyarországi politikával egyébként mit sem törődő idő - valószínűleg tudtán és…..
90 esztendős korában elhunyt Chaleo Yoovidhya, Thaiföld egyik leggazdagabb embere, a Red Bull néven ismert energiatal kitalálója és tulajdonosa. A Forbes legutolsó listája szerint több mint 5 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezett, a világ 205., Thaiföld harmadik…..
Sambaja5 2012.03.17 18:16:23
Egész úton hazafelé Groteszk 2012.02.10 20:13:00
Most, hogy már mindenhol dübörög a "kompenzáció", mert ugye megérkeztek az első, a 2012-es adórendszer szerint számolt fizetések, azért álljunk meg egy szóra.Azért azt ugye senki sem felejtette el, :hogy ez az egész kompenzációsdi valszeg többe kerül, mintha hagytak…..
Sambaja5 2012.02.11 09:36:00
@lali44: Azt hiszem hasonlóan látjuk a rendszerváltás óta eltelt időszakot. Itt mindig a következő 4 év lesz a jobb, csak most egy kicsit még meg kell szorítani! adamis.ivan is elég pontosan fogalmazott, like!:)
Péntek este elindultunk Pécsre. Felhívtam szüleimet, akik megnyugtattak, hogy még csak három centis a hó. Legyártottuk az útravaló szendvicseinket, bepakoltunk meleg ruhát, takarókat, ivóvizet, egy benzinkúton vettünk még fagyálló ablakmosó-folyadékot, és kilőttünk. Moha…..
Sambaja5 2012.02.10 21:17:26
@spapda: Még pár következtetést engedj meg a cikk komolyságával kapcsolatban: 1.Emberünk hányszor látogatja a szüleit ha gps kell az útvonalhoz az M6-oson?:)2. Lőttem egy nyulat, vezetett a helyes útvonalon. Miért különben a domboldalon ment volna az autópályán?:) 3. Beértünk a hóesésbe , és vártam a sárga villogós autót. Ezen az úton, egy jó téli gumival, nem túlzás a 60-70 km/h sebesség, akkor meg várhatta.Kellett valamit írni gyorsan, írásnak tartom most is.
Sambaja5 2012.02.10 22:17:11
@spapda: Az érvek és tények ellen nincs mit tenni, meghajolok előttük.:) Szerintem direkt csinálják. A havazást is !
Nívó Legyünk már bóvli végre! 2011.10.28 09:09:00
Tudom, kicsit erősen hangzik a cím, de lenne egy nagy előnye a bóvli kategóriának: végre a piac rádöbbentené a kormányt, hogy ez így nem mehet tovább! Ha már az elmúlt 20 évben nem sikerült... Elég jó esélyünk van erre: a legutóbbi állampapír-aukció csúfos bukás lett, és…..
Börtönszleng Csórelni 2011.09.01 19:22:00
Csórelni: lopni – Palika, magadba mentél csórelni? – Nem, volt egy jó kis spanom, azzal jártam ilyen CBA-kba meg ilyenekbe. – Herionozott az is, mi? – Ja, ja. – Hú, bazmeg! El tom képzelni a két húszkilós, fogatlan kommandóst, ahogy félsztondultan mászkál a konzervsoron.…..
Sambaja5 2011.10.07 15:10:33
@Vamzer: Ez most komoly ? Te igazi hülyegyerekl !
Sambaja5 2011.10.07 15:12:24
@Nyuszí O_o: Pirmitív:)) Bakkker ! Kik vannak itt ?:)
Jackpot Jacht 17 milliárdért 2011.10.07 00:36:00
A Rossi Navi olasz hajógyár által gyártott 70 méter hosszú Numptia keresi új tulajdonosát! A teljesen egyedi kialakítású vízijármű, híres itáliai cégek keze munkáját dicséri. A csodaszép jacht 16 csomós utazó sebességéről 2 darab 3416 lóerős Caterpillar motor gondoskodik.…..
Sambaja5 2011.10.07 14:51:26
@belepofazok: De, van az a pénz, csak ezek szerint el sem tudod képzelni !
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
Sambaja5 2011.10.05 09:55:30
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Te annyira okos vagy, és ezt én belátom , meghajolok nagyságod előtt !! Sok ilyen konstruktív(ha nem tudod mit jelent keress rá nyugodtan:), boldog , értelmes embert még még még !
Persze, mért pont róla írok, amikor rajta kívül ez meg az meg még más is belefullad a Balatonba. Azért, mert kötődöm hozzá, azért. Zsebkendőket elő, szomorúság lesz.Az idei balatoni szezon egyik utolsó áldozatát Simon Józsefnek hívták, 24 éves volt, csütörtökön fulladt…..
Nem kell megijedni, nem a világméretű keynesista összeesküvés agresszív törekvéseiről tudósítunk. A fiskális multiplikátorról van ugyan szó, de a maffiakapcsolat csak szellemes instrumentális változó a regresszióban. De menjünk sorjában! A válság népszerűvé…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
Sambaja5 2011.03.31 23:32:43
@Dövan: Káposztakukac okosabb ??
Van jog és van igazság. Az előbbit lehet hogy jobban ismeri, de az ilyen szánalmas okoskák miatt vagyunk ahol vagyunk, és kell nekem kommentelni az agyament hozzászólásokat ! Egyszerűen mondom, hogy megértsd: Sthol nevét húzd ki ! Na most hogyan ítéled meg?:)Igen,fusson, szaladjon, példamutató a gyerek előtt! Drogos, piás? Nem baj, szépen szaval!
Ha kopasz, nagydarab, agresszív, aki legázolta a családodat egy mámoros hajnalon, légyszíves akkor is légy ilyen elnéző!
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
Sambaja5 2011.03.20 00:23:18
@Ipari-antidepresszió: Szívtál valami keményet?:) Igen , mindenki a saját sorsának kovácsa, stb , stb, csak az a baj egy átlag német munkás, aki semmivel nem okosabb mint egy magyar, vidám boldog életet tud teremteni, míg itt a balkánon csendesen éhenhalsz! Ötlet? Költözzek?
Sambaja5 2011.03.20 00:55:08
@Ipari-antidepresszió: Azt hiszem Te is a penthouse-odból figyeled az eseményeket. De röviden még egyszer : a tömegeket
irányítják. A jobban élő nyugati munkás, nem okosabb, képzettebb, szebb ,stb. mint a magyar kollega. Csak ott rájöttek
nekik is élni kell, mert Ők teremtik az értéket! Alap, azért adsz pénzt amire szükséged van! A tőzsde, a bank stb. a megtermelt értékek virtuális , vagy valódi értékek adásvételéből él. Nagyon egyszerűen persze.... de ez a lényeg. Ha így sem érted, akkor szociológus vagy, de akkor ne engem tesztelj!:)
Sambaja5 2011.03.20 01:08:07
@is: Ez jó volt !:)))
Kedves Alkotmányvédelmi (ex Nemzetbiztonsági) Hivatal! Önök a napokban kaphatták kézhez a „C” típusú biztonsági kérdőívemet, amelyet azért kellett kitöltenem, hogy fontos és bizalmas munkakört betöltő személyként nemzetbiztonsági kockázat nélkül férhessek hozzá…..
Sambaja5 2011.03.10 20:54:15
@Printempsfille: Szerintem ezt az Amerikai Bevándorlási Hivatal kérdőívéről másolták, ahol megkérdezik: tagja-e Ön valamilyen terrorszervezetnek? Komolyan gondolkoztam, de úgy döntöttem , úgysem értik a viccet...:)))
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
Kevés hatékonyabb módját ismerem a belvárosi forgalomcsillapításnak - és ezáltal a szmogveszély csökkentésének -, mint egy komoly összegű, kevés kivételt engedő, jól ellenőrzött és jogilag egyértelmű parkolási díjrendszer. A csillapított, úgynevezett "zona…..
Sambaja5 2011.03.10 19:20:36
@kertészrobi: Rövid , lényegretörő komment, lájkolom:)
Dúró Dóra a parlamentben vehemensen többrendbeli magyar-gyalázással vádolta meg az egyik kereskedelmi tévé csatornát, amelyik arra vetemedett, hogy azt merészelte állítani, Petőfi versszavalása a Nemzeti Múzeum lépcsőjén csupán legenda volt, mint ahogy az is, hogy Mátyás…..
Sambaja5 2011.02.16 23:55:15
@ORGASMUSFORSCHER: Hi ! Annyi értelmes hozzászólás van itt, a sok bunkó között, hogy csak egy egy szerű grat jut Neked !!

Sambaja5
Sambaja5 2011.02.17 00:05:59
@kamuszutra: Talán ha pár millióan ilyen tökösek lennénk, változna valami.... addig marad a szlovák "adócsaló rendszám"

Üdv: Sambaja5
Megállapodott Magyarország és az Európai Bizottság a magyar médiatörvény módosításában – jelentette be szerdán Brüsszelben Jonathan Todd, a médiaügyekben eljáró Neelie Kroes EU-biztos szóvivője. Mint közölte, a magyar kormányzat az uniós végrehajtó testület által…..
Sambaja5 2011.02.16 22:49:34
@Médiatörvény, AB, pécsi költségvetés, fidesz bukás: Ezt én sem tudtam volna jobban megvilágítani !!! Grat!
Sambaja5 2011.02.16 22:54:29
@Tomi1973Wien: És respect, respect, respect !
Nagyjából pár millió ember /bocs:zember:) véleményét fogalmaztad meg!

Üdv: Sambaja5
Sambaja5 2011.02.16 23:01:03
@Gyerekek! Én vagyok Zimömen, a híres keresztény!: Értelmes, színvonalas válasz volt. Mennyit gondolkodtál rajta? Nehéz volt ?

Üdv: Sambaja5