Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trendsoftomorrow

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trends Of Tomorrow teszt 2011.07.03 20:21:24
 teszt..
Néha szeretem elővenni a régi magazinokat, és újra átlapozni a benne található anyagokat. Arra gondoltam, hogy időről időre megosztok majd egy-két összeállítást is, hátha ti is szívesen újranéznétek. Mostani választásom az amerikai Vogue egy tizennégy évvel ezelőtti…..
Úgy látszik az ide tavasz-nyár trendje a szőke haj. Legalábbis Versace divatháznál biztosan, hiszen a legújabb kampányukba csak szőke modelleket válogattak be. A tavaly drasztikus változáson átesett Abbey Lee Kershaw mellett Malthe Lund Madsen és Victor Nylander mutatja meg…..
A nagy sikerre való tekintettel idén is lesz Art Moments kampány, melyet a szervezők facebook oldala szerint április 13-tól május 1-ig rendeznek majd.       A tavaly novemberi versenykiírásban a közönség és szakmai zsűri összeválogatta azt a harminc magyar kortárs…..
Tavaly már megcsodálhattuk azt az alumínium palackot, melyet Karl Lagerfeld tervezett a Coca-Colának. Az idei évben folytatódik majd ez az együttműködés. Ráadásul idén nem egy, hanem egyből három palackkal találkozhatunk majd. Az idei kampány kizárólag Európa 11 országában lesz…..
Már egy korábbi posztomban beszámoltam Michael Kors tavaszi kampányáról. Most az alábbi videóban azt is megnézhetitek, miként készültek a képek. ..
Ismét büszkeség járhatja át a szívünket, ha fellapozzuk a Vogue Paris februári számát, hiszen az egyik összeállításban Palvin Barbara pózol Sharif Hamza képein. A sötét párizsi éjszakában készült képekhez Geraldine Saglio válogatott a Prada, Zac Posen, és YSL…..
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szeretem megnézni a divatanyagokat nyomtatott formában is. Hiába tudom már előre, hogy melyik magazinnak mi lesz az aktuális számában, ki került a címlapra, vagy éppen milyen összeállítások lesznek pontosan. Valahogy úgy érzem a nyomtatott…..
Trends Of Tomorrow Napi címlap 2011.01.19 07:00:00
Alessandra Ambrosio egy lila Lanvin ruhában pózol a Spanyol Harper's Bazaar címlapján. Nektek tetszik?     ..
Ha meg kellene jósolnom, hogy melyik színésznőnek lesz a legmeghökkentőbb outfittje a következő vörösszőnyeges fogadáson, akkor biztos, hogy Helena Bonham Cartert mondanám. Egész lényéből árad a bohóság, a komikum, melyet természetes szépsége egészít ki. Az idei Golden Globe…..
Szerencsére egyre több divatbemutatót közvetítenek élőben, így kicsit olyan, mintha magunk is jelen lennénk az eseményen. Természetesen a bemutató közbeni eső érzete nem jön át teljesen, de azért érdemes visszanézni a Burberry Prorsum 2011-es Őszi téli férfi kollekciójának…..
Mostanában inkább a hangjával pénzt kereső angol modell Karen Elson ismét visszatért a kamerák elé, és nem máshol, mint a Trussardi 1911 kampányában pózol. A kikerült képen dominál a vörös és a kék szín, valószínűleg talán ezért is Karenre esett a választás. Most, hogy…..
A februári Love magazin 'This is hardcore' alcímmel jelenik majd meg, így érthető, hogy a címlapnak is ütősnek kell lenni. Természetesen az is, hiszen Kate Moss a transzszexuális Lea T-vel csókolózik rajt. Mit szóltok hozzá? (A kép amúgy emlékeztet egy korábbi Lanvin…..
 A Golden Globe közvetítés alatt lehetett látni a Calvin Klein divatház harminc másodperces reklámszpotját. A video nem egy kollekciót, hanem mágát a márkát népszerűsíti. A felvételeket a Kaliforniai La Jollában forgatták Lara Stone és Tyson Ballau főszereplésével, míg a…..
A Donna Karan tavaszi kampánya abszolút naturalista színeket vonultat fel. Elegáns, lágy, finom és nőies. Abbey Lee Kershaw és Karlie Kloss csodálatos Patrick Demarchelier képein. Árad belőlük a nőiesség, és egyfajta megközelíthetetlenség. Mintha saját szépségük rabjai…..
A mai napon nyitották meg Juergen Teller sokakat megosztó kiállítását a Berlini Johann König galériában. A sorozatot, melyen Raquel Zimmermann és Charlotte Rampling meztelenül pózol a Mona Lisa és a többi híres műalkotás között, még 2009-ben készítette a német származású…..
A mai napon a videóké lesz a főszerep. Nem rég leltem rá a Brit avantgárd tervező Gareth Pugh kisfilmjére, melyben a 2011-es őszi-téli kollekcióját mutatja be. A kollekciót az itáliai építészet, és a vallásos ikonfestmények inspirálták, így nem meglepő, hogy csötörtökön…..
Ime egy kis videó montázs a Burberry 2011-es tavasz-nyári kampányának fotózásáról. A főszerepben Cara Delevingne és Jacob Young. ..
Nézzétek meg Michael Kors teljes tavaszi kampányanyagát. A főszerpben a gyönyörű Karmen Pedaru (Elite) és Simon Nessman (Ford, Soul, I Love). A kamera mögött a zseniális Mario Testino.   ..
Talán a tavalyi év legjobb kampánya Louis Vuitton-é volt a sminkelés közben megörökített modellekkel. Az idei reklám egyáltalán nem ilyen visszafogott. Freja Beha Erichsen, Kristen McMenamy és Raquel Zimmermann hármasától teljesen felpezsdülnek a képek, melyeket Steven Meisel…..
Mikor lesz már tavasz? Egyből ez jutott eszembe, amikor megláttam az idei Jil Sander kollekciót. A színhasználat egyszerűen pompás, a narancssárga áradat teljesen lenyűgöző. Egyből felidézte bennem az első tavaszi napsugarak érintését. A csíkok vidám hangulatot kölcsönöznek a…..
Végre. Itt az új Alexander McQueen kollekció. Már nagyon vártam. Sajnos Lee már csaknem egy éve nem ül a divat trónján, de szerencsére emléke, és szelleme teljes mértékben megmaradt a divatházban. Sarah Burton nagyon jó munkát végzett. Tökéletesen megállja a helyét a márka…..
A tavaszi reklámanyagok mellett sorra kerülnek ki a divatházak őszi anyagai is. Maria Grazia Chiuri és Pier Paolo Piccioli által tervezett Valentino kollekció elegánsan gazdag és frissen fiatalos is egyszerre. Megmaradt a márkára oly jellemző rózsás motívum, melyhez jól passzol az…..
Trends Of Tomorrow Napi címlap 2011.01.12 08:30:00
      Magazin: Vogue China Kiadás: 2011 Február Modell: Gisele Bündchen  Fotográfus Patrick Demarchelier Weboldal: www.vogue.com.cn  ..
Azt hiszem ehhez a reklámfotóhoz nem is érdemes túl sok kommentárt fűzni. Egy gyönyörű fiatal lány, egy gyönyörű ruha, és egy mesebeli környezet. Lindsey Wixson Alexander McQueen 2011-es tavasz-nyári kampányában. Szerintetek is csodálatos? ..