Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hálószaggató_Góliát

39 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenkilencedik alkalommal hirdetjük meg blogunk immár - európai viszonylatban - nagykorúvá érett kupáját, ahova mindenkit várunk, korhatár nélkül. Nevezési feltételek : A Labdabiztos Kupa, a Hattrick nevű játékkal kapcsolatos  versenysorozat, ezért csak az ott regisztrált…..
Hálószaggató_Góliát 2015.04.29 13:26:13
Hálószaggató_Góliát 2015.07.06 10:03:11
@f_miki:
köszi ismét az áldozatos munkát és a gratulációt

kicsit megkésve, de gratulálok én is a Palota FC-nek, jobbak voltak a döntőben, akárhogy is próbáltuk, nem volt esélyünk a két meccsen, kicsit túl szép is lett volna, annyi eredménytelen kiírás után nyerni, de evés közben megjött az étvágy :)
-        Öregapám se látott még ilyen hőséget március elején – tűnődött el Kuharov.-        Tényleg kutya-meleg van – húzta jobban a fejébe az usankáját Nyikityin.-        Nem a hőség öl, hanem a páratartalom – mondta bölcsen az öreg Misurov, és egy…..
Az elmúlt napokban a törökországi nyaralás kemény munka a legelszántabb magyar újságírók számára is véget ért, Belekből egymás után indultak vissza a magyarokat szállító karavánok - ehhez hasonló népességmozgást csak Koszovóban tapasztaltak az elmúlt napokban a világon.…..
Tegnap lezajlott a Hattrick Masters második olyan döntője, melyben magyar csapat is érdekelt volt (ez úton is gratulálunk Hermész sporttársnak a nagyszerű menetelésért). A döntő izgalmait tekintve simán kiérdemelte volna a 18-as karikát - remélhetőleg ez izgalom szempontjából…..
Hálószaggató_Góliát 2015.01.26 16:42:17
@Futó Lada: köszi a kihívást

Most böngésztem kicsit jobban át a sorsolást és az örökranglista 3., 7. és 8. helyezett csapatai mellé csusszantunk be a Bé mint brutál csoportba. Amikor ellenlábasaink már ötösöket hintettek egymásnak 2009 ködös őszén az első kiírásban, ekkor a Pebo FC még nem létezett.
Érdekes tény még az örökranglista kapcsán, hogy épp 10x annyi indulásunk van, mint olimpiai pontunk.
Hálószaggató_Góliát 2015.02.13 10:27:30
A hétvégi Bohóc-zárás három napja közül a középső éppen december 6.-ra esik, úgy kínálja tehát magát számunkra a Mikulás-tematika, mint az első tavaszi pécsi győzelmet követően az "Így kell járni, úgy kell Jarni" cím munkatársunk tollából a Népszabiban. (Nyilván az…..
Péntek este Dunaújvárosban köszönt be a tavasz, a két előrehozott tavaszi forduló első körében. A Bohócliga bástyáinak körében eltérő népszerűségnek örvend a korán jött tavasz, Szombathelyen vagy Pécsett, ahol 5 illetve 6 meccses pontnélküli szériában vannak, örömmel…..
Kedves sportársak! Ezt a beharangot benéztük, kár lenne vitát nyitni. Mondhatnánk, hogy a 2016-os EB szállásfoglalásával vagyunk elfoglalva, Szent Pál zarándokúton vagyunk Berlin felé, reménytelenül támadjuk az edigital oldalát akciós bármiért, esetleg Urbán Flóri plakátokat…..
Alaposan elbambultunk blogunk - a kiírások számát tekintve lassan már nagykorú - külön bejáratú Hattrick-kupájának kiírásával és erre csak részben (vagy még annyira sem) szolgál magyarázattal, hogy meg akartuk nézni, hogyan fogja az új HT-kuparendszer befolyásolni a…..
Lassan félidőnél jár a bajnokság. a hétvége november hetedikén indul. Ez alkalomból a munkásmozgalom közismert harcosai igyekeznek színesíteni a tippeket. Bp.Honvéd-Ferencváros (p-19) Fővárosi rangadó, de az ötvenes évek gólzáporát ne várjuk, lásd a legutóbbi…..
Az elmúlt hetekben tabuk dőltek a válogatott környékén, ezen folyamatok elemzését azonban a 'biztos meghagyja a hivatásos sportújságírásnak, itt és most csak egyetlen apróságra szeretném felhívni a figyelmet. Ez az apróság a bohócliga fényét emeli: az elmúlt két selejtezőn…..
Miután az MLSZ-székházban végigseprő menesztéscunami nem állt meg mindenki Pinyője legörbedő szájsarkánál, és a kirakatcsapat padja után borította a szépreményű kadétokét is, a méltó viselkedéskomponálás hazai pápájának másodszülöttje, az Újpest- és Vasas-éveiben…..
Van még 2 forduló, amíg kiderül, hogy a válogatott képes-e saját árnyékát átlépni, vagy hasra esik benne, így ez a két forduló marad aranylábú titánjainknak, hogy belopják magukat Dárdai mester szívébe. (Egyelőre nemhogy összetartás nincs, de Bognár Gyuri már a…..
Nincs időnk Pinyőt siratni, mondta Józsi bá a magyar tenger partján, lobogtatva a segédszelvényeit. A Balaton közben kikéredzkedett a medréből, ahogyan a szar is a magyar foci képzeletbeli éjjeli lavorjából. De tudod mit Gézukám, kit érdekel, csak nyerjünk, pénzt, mondja az…..
Minden északír román, mondta nagy iróniával és a hűtő felé indult. A hűtőben sör van. Ebben az egy dologban egész életében jobban hihetett, mint a magyar fociban. A frigó felé menet még kettőt böfögött és mintegy magának magyarázatképpen megjegyezte, hogy mindig van…..
A válogatott szünet előtti utolsó forduló jön, közvetlen az átigazolási időszak végével harmóniában. Aranylábú titánjaink a jövő héten megkezdik remélhető menetelésüket az EB selejtezőiben, és mivel Pintér generális seregének nagy részét a bohócból válogatta össze,…..
Pár méter hiányzott még a lelátóhoz "felvezető" földsánc tetejéig, és épp azon gondolkoztam, hogy sikerül-e elkapnom a burjánzó flórával benőtt lejtőn az egyik stabilabb ágat, vagy visszacsúszok a tobzódó gazba, amikor rezegni kezdett a telefon a zsebemben. Mindez persze nem…..
Robogunk tovább, sporttársak, a 4. fordulóval, nincs megállás. Az új kiírása a Bohócnak bedörrenni látszik, az idény eleji formát lassan a teljes menetgőz váltja fel, Véber Gyurit már elküldték a kispadról, Horváth Fecsó kezdi megtalálni nyilatkozati kézikönyvét, Garami…..
Két meccs még lehet véletlen, de aki a harmadikat is lejátssza, az már biztosan komolyan veszi a bajnokságot. Van 16 csapat, eltelt 2 forduló, eddigre már mindenki választhatott magának kedvencet, vagy eldönthette, hogy kinek fog szurkolni a hátralévő 28-ban. (  A bizonytalanoknak jó…..
Elindult a bohócliga. Egy forduló után nehéz következtéseket levonni, annyira bátrak nem vagyunk, hogy máris emelkedő színvonalról írjunk. Ezért aztán visszatekintve az előző körre áttekintjük, hogy mit is vártok a bajnoki helyezéseket illetően.   A múlt héten, folytatva…..
Az MLSZ körbehordozta a véres kardot az ország stadionjaiban, szeretett bohócaink már gyülekeznek az öltözőkben, rögtön kezdődik az új évad. Fegyverbe! - hallatszott Mészöly Kálmán kiáltása valahol az afrikai esőerdő mélyén, ahol az ENSZ esélyegyenlőségi nagyköveteként…..
Ritka az a küzdelemsorozat, amely alig négy és fél év lefolyása alatt nagy múlttal rendelkező, patinás szériává növi ki magát. Ezen ritkaság lassan megtörténik blogunk házi virtuális futballigájával, amely 4,5 naptári év leforgása alatt immár a 16. kiírásába lép.…..
Hálószaggató_Góliát 2014.05.12 15:06:59
Hálószaggató_Góliát 2014.06.30 08:29:19
@könyörtelen: Szia, elnézést a késésért, most küldtem a kihívást.
Hálószaggató_Góliát 2014.07.14 09:56:21
@f_miki: Szopós Muránák kihívva az általad leírt módszerrel. Köszi!
Eljött vala az idő drága barátaim, amikor kialakul hazánk legmagasabban jegyzett labdarúgó bajnokságának végeredménye a pályán elért eredmények szerint. Az utolsó forduló kicsit olyan, mint a Poirot -regények, mert gyakorlatilag már mindenki tudja ki a gyilkos, de még össze…..
Péntek este egy békés, dunántúli kistelepülésen. A 86. percben járunk, Lázár éppen a 8. sörét issza az este folyamán, amikor a bíró szabadrúgást ítél a házigazda javára. 2-1-re vezetünk - gondolja a vendégszektorban - de ez a mocskos **** befújta! "Hát semmi nem volt, hát…..
Igazán eseménydúsra sikeredett eddig a hosszúra nyúlt munkahét. A hétközi döntések értelmében a hajrában a bőcsi Mourinho irányítja a mezőkövesdi Barcelonát. A korábbi évekhez képest simán bentmaradni látszó Pápa tavalyhoz hasonlóan szintén a hajrá előtt szabadságolta…..
Május elseje van, hát éljen soká a béke és nyugalom, ami körbelengi többek között az MTK, de még inkább a Pancho Aréna lelátóit, éljen a megbonthatatlan mezőkövesdi egység, éljen a haza! Kérem szépen, ma nem építünk stadiont, hanem ma stadiont adunk át, méghozzá…..