Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kálovics Tibor

604 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1924-ig nem rendeztek télen Olimpiát, viszont egészen az 1920-as évekig bevett szokás volt, hogy a világ legnagyobb sporteseménye nem két hétig, hanem hónapokig tartott. A ma látott 28 sportág helyett jóval több sportágban vettek részt a versenyzők, olyan sportágak szerepeltek az olimpiák műsorán,…..
Zenei guruk, erotikus klipek, hülye művésznevek, vicceskedő rapbetétek, fiúcsapatok és énekesnők, akik nem énekelnek – kész is egy 1999-es tornatermi mikulásbuli programja a vodkanarancs és a vécében hányás mellé. Összművészeti alkotásokat és klipforgatás címén történő last minute-nyaralásokat…..
 ..
Ami Tibit érdekli Ezt a szégyent! 2017.06.10 01:32:36
Olyan sokkoló hírre értem haza, amely után muszáj volt néhány sort írnom a lelki békém végett. Közel 20 éve követem a magyar válogatottat, és éltem már át mélypontokat: Láttam ahogy Málta legyőzi a Bozsik csapatot, azt is ahogyan Várhidi fiataljainak rúgnak hármat a moldávok. Előttem van valamennyi…..
1987. április 19-én debütált az amerikai televíziók képernyőjén '"Amerika kedvenc non-prehisztorikus családja" vagyis a Simpson család. A debütálás évfordulójának kapcsán 30 emlékezetes pillanatot idéznék fel a Simpsons történetéből. A lista természetesen szubjektív, valamint a teljesség igénye…..
A Nagy Duett volt a tavalyi év legnézettebb műsora, így nem az volt a kérdés, hogy visszatér-e, hanem hogy kiket sikerül szerződtetni mint profi és mint "amatőr" énekesek. A ma megtartott sajtótájékoztató alapján a TV2-nél igencsak bíznak ebben a műsorban és a lehető legszélesebb körből válogattak,…..
Hatalmas meglepetésre a tavalyi év legnézettebb műsora A Nagy Duett lett, lekörözve a visszatérő X-Faktort, és a 2015-ben a kétmilliós nézettséget is elérő, de a következő évadára picit meggyengülő Sztárban sztárt is. Nem volt tehát kérdés, hogy folytatódni fog a showműsor, amely az évek alatt a TV2…..
Aki egy picit is jártas a labdarúgás történetében, annak mindenképpen mond valamit Roberto Baggio története. Minden idők egyik legnagyobb olasz futballistája, hiába nyert Aranylabdát, lőtte meg  minden idők egyik legnagyobb VB gólját, vagy éppen robbantott ki egy ma is feszülő ellentétet a…..
Egy olyan irányítót választottak be a mai napon a Hírességek Csarnokába, akinek élete milliókat inspirált, és történetére nyugodtan használhatjuk a "Hollywood-i" jelzőt is. (Remélem, hogy ez a karrier egyszer meg is fogja kapni a méltó filmadaptációt.) Kurt Warner volt az a játékos, aki a…..
Nincs a teremtésben vesztes, csak az, aki még nem látta A Keresztapát, Francis Ford Coppola trilógiájának bevezető fejezetét. Soha nem késő pótolni a mulasztást. Persze fel kell nőni hozzá. Vitán felül áll, hogy Coppola olyan valósághűen ábrázolja a szervezett alvilágot, mint senki más e Föld…..
A Star Wars-univerzum szélesedése egy már eleve elég kusza szinkrontörténetű franchise lehetőségeinek határait feszegeti, ha a magyar hangok kellően jó kiosztásáról van szó. A Zsivány Egyesben akad visszatérő szereplő korábbról, akad olyan, akinek korábbi hangja már nem él, és persze főként…..
Egy aranyos videó arról, ahogy Malcolm Wilson bejelenti az M-Sport dolgozóinak, hogy 2017-re leszerződtették a négyszeres rali-világbajnok Sébastien Ogier-t. A francia címvédő a Volkswagen meglepetésszerű kivonulása után ülés nélkül maradt, de Wilson elég gyorsan lecsapott rá. Így talán a Ford…..
Tizenketten egy szobában. Rájuk van zárva az ajtó. Esküdtek. Egy bírósági tárgyalás után dönteniük kell. Egy tizennyolc éves fiú élete a tét. Gyilkossággal vádolják. Valaki megölte az apját. Vagy felmentik, vagy a villamosszékbe küldik. Köztes megoldás nincs, habár, ha mégsem jutnának közös…..
Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyek bár gyakran elhangzanak a komment szekcióban, kielégítő válasz eddig még nem érkezett rájuk. Illetve közvélemény kutatást végeztünk melegek között is, hogy megtudjuk, mik azok a témák, amikkel a leginkább le szokták szívni az agyukat az ismerőseik.…..
Kálovics Tibor 2016.10.17 01:59:21
@SeagalSteven: Nem tudsz szöveget értelmezni? Volt ott egy mint is, kedves bigott "barátom".
Egy józanul gondolkodó ember az igazságot sosem akarja kiszorítani a társadalomból, megbélyegezni vagy stigmatizálni, mégis azok, akik ma tagadják az alábbi tíz mítoszt, gyorsan a "homofób" címkét találhatják magukon. Az Amerikai Családvédelmi Tanács (frc.org) érveit (amelyek…..
Kálovics Tibor 2016.10.14 00:14:59
@Bruce94: @Yoni: Nem kell, hogy értsd, de jobb esélyekkel indulsz a lányoknál, ennyi az egész.
Mint ismeretes, Tyson Fury a tegnapi napon bejelentette a visszavonulását, lehetetlenné téve egy olyan sportesemény létrejöttét, amelyet minden bokszrajongó epekedve várt. Az angol ökölvívó ezzel a húzásával nem pusztán a sportrajongókat haragította magára, hanem egyúttal saját pályafutását is…..
A képen a melegségét nyíltan vállaló Tom Daley szerepel, aki 10 méter szinkrontoronyugrásban szerzett bronzérmet. Tegnap zárta kapuit a 2016-os Riói Olimpia, azaz hivatalos nevén, a XXXI. nyári olimpiai játékok. Dél-Amerikai ország most először adott otthont a világ legrangosabb sportesemény…..
A DTM mezőnye egy év kihagyás után másodjára érkezett meg a Hungaroringre. Újabb visszavonulás és egy idő előtti szezonzáró. Az üres lelátók fényében pedig újabb szünetre számíthatunk. Ez volt a hungaroringi hétvége...
A bajnok nincs megfelelő állapotban, jelentsen ez bármit. Sehogy nem akar összejönni ez a meccs, eddig elsősorban Fury miatt. ..
Kálovics Tibor 2016.09.26 16:53:14
@Pierr Kardán: HA arra célzol, hogy hogy van írva a neve, akkor jelzem, hogy angol átírásban így írják. Ha iróniából, akkor azt mondom, hogy egy igazi bajnok, aki nem futamodna meg, mint Tysonka.
Amikor egy színész, vagy színésznő elvállal egy jellegzetes karakterszerepet, akár sorozatban, akár filmben és a törvényszerűen bekövetkező folytatásaiban, az ráragad, mint légy a lakmuszpapírra és számolnia kell azzal is, hogy a néző bizony azonnal elhelyezi abba a skatulyába, amiből kitörni…..
Kálovics Tibor 2016.09.15 00:55:59
@Oleg Gontar: Mi köze a kettőnek egymáshoz? Általában a bloggerek ingyen, munka/iskola mellett végzik a tevékenységüket, és nem tudnak megélni belőle. Ha meg profibb cikkeket akarsz olvasni, akkor menj a sima Indexre, vagy arra az internetes újságra amire akarsz, és ne a bloggereket cseszegesd. (Vagy ha van 30 szabad perced, akkor írj te magad is.)
Filmrajongó Regardez (2016) 2016.09.12 12:22:51
Korábban még sosem gondolkodtam el azon, hogy mi lehet a célja egy rövidfilmnek? Talán elsősorban az, hogy felhívja a figyelmet az alkotóira, a benne szereplő színészekre, és esetleg megnyissa az utat egy egész estés mű felé. Így született például a szerintem lenyűgöző Whiplash; de említhetném akár…..