Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LordBullington

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban ismét frissült a fortepan.hu, és olyan remek budapesti fotók vannak az új képek között, hogy az csak na! Az alábbiakban egy kis szubjektív válogatás következik, a képek…..
LordBullington 2015.08.05 19:49:25
@♔batyu♔: kellett neked játszani az agyad a "rákpörkölteddel" haha..
Az Apollo 11 program sikere azon a 3 percen múlott, amikor a landolás előtt bekövetkezett hibát a 32 éves programozó Margaret Hamilton elhárította. Ezért Neil Armstrong elhíresült mondata, amikor 1969 július 20-án a Holdra lépett „ Egy kis lépés egy embernek, de hatalmas…..
LordBullington 2015.07.29 12:50:58
Ahogy természetesen az sem igaz, hogy Margaret Hamilton vezette volna az informatikai "eszközök és rendszerek kifejlesztését".

Elég tiszteletlen kijelentés ez azok felé az emberek felé, akik valójában ezt tették:
youtu.be/4PR08guDzDI

Beszéljetek inkább azokról a szövőnőkről, akik az parancsnoki modul ejtőernyőjét varrták ( youtu.be/NGiM_v2UgcQ?t=31m29s ), vagy a nav. komputer memóriáját szőtték . Nélkülük sem lett volna sehol az Apollo-program. Csak ne írjatok ordas hazugságokat.
LordBullington 2015.07.29 13:00:24
@szeme közé, laposan!: baromságokat beszél. Az Apollo-1 katasztrófájára utal, ahol bennégett egy földi teszt során a kabinban Gus Grissom, Ed White és Roger Chaffee. Ők sosem voltak "eredeti, első holdraszálló legénységnek" kikiáltva. Egyszerűen csak az űrhajós körökben ment a pletyka, hogy a legénységek összetételéért felelős Deke Slayton majd a barátját - Grissomot - jelöli ki első holdralépőnek. De ez csakis pletyka volt.
LordBullington 2015.07.29 13:11:18
@biciklis bakter: Fred Haise-é az Apollo-19 lett volna. Az Apollo-18 parancsnokságára Dick Gordon volt kijelölve.

Az pedig, hogy Cernan megkapta a 17-et, nem a rotáció következménye volt, hanem annak, hogy Cernan feltett mindent egy lapra, és kijelentette Deke Slaytonnak, hogy csak akkor megy fel a 17-essel, ha parancsnok lehet. Sokan ellenezték ezt, de Slayton végül belement. Jól tette.
 Figyelem ez a videó iróniát tartalmaz és nem kell teljesen komolyan venni. Persze sokan lesznek, akik nem tudják értelmezni, ledrogosoznak majd és előveszik a nagyszüleim ügyét. Na, többek között miattuk is gyalogolunk térdig a szarban...:D  ..
A Sorozatjunkie-n olvastuk tegnap, hogy Bordán Lili, számos magyar mozifilm és külföldi sorozat (Law&Order SVU, Robin Hood, Painkiller Jane, Silent Witness, stb.) után jelentős szerepet kaphat a BSG Blood and Chrome című spinoffjában. Ő lehet Beka, akibe majd az ifjú Adama szerelmes…..
LordBullington 2011.02.08 15:41:05
@Fánkevő Fáncsi: szerintem meg te egy idóta vagy.

Dolgoztam már Lilivel, magyarul & angolul is perfekt és egy nagyon szerény, rendes csaj.
Persze ha vki ebből az irigy országból sikert ér el azt rögtön fikázni kell a plebsnek.

Ez a lány annak ellenére, hogy kapott egy KICSI előnyt azzal, hogy a mamája kint nevelte fel, MINDENÉRT MEGKÜZDÖTT.

Sok sikert, hajrá Lili!
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
Az előző poszt Zombik vs. Szupermodellek témájához kapcsolódva, íme, egy látványos infografika Christian Bale elképesztő átalakulásáról. Ő az a színész, aki egy-egy karakter tökéletes megformálásáért bármire képes. Az elmúlt néhány évben elképesztő változásokon ment…..
hogyvolt VV4 - 4X18 2011.01.02 13:00:00
Lilut az újévben a szokásos szürke farmerben és Star Trek díszletben láthatjuk először. És a haja, szűzmáriám. Nem szeretem a mostjöttemafodrásztól frizurákat, ez viszont a ló túloldala, az ezer éve nem voltam fodrásznál és szarrá tört a hajam az otthoni festéstől és a…..
LordBullington 2011.01.02 22:10:17
LordBullington 2011.01.02 22:10:50
@Balfars: pszihopata helyesen: pszichopata.
Bájos témával kezdjük az új esztendőt: az Ingatlanmagazinon megjelent egy cikksorozat a lakásmaffiáról. Az első részekben még csak az öltözzünk rétegesen szellemében osztott jótanácsokat egy nyomozó, meg leírta mi mindenre kell vigyázni, de az évindító cikükkben konkrét…..
Olvasom Pali bá' újévi köszöntőjének a végén: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" Hááááát... Oké, hogy olykor baj van a helyesírással, na de hogy éppen a Himnusz két sorát ne tudják rendesen leírni?!Először arra gondoltam, hogy annyira hülyék…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Utóvizsga Szerelemből - utóvizsga ( kellene ) könyvterjesztésből, könyvkiadásból... Aránytalan, tisztességtelen, szánalmas... sok minden manapság, a könyvkiadás, és a terjesztés/kereskedelem területén. Előrebocsájtom, hogy nem a saját kiadómról beszélek most, és senkit nem…..
LordBullington 2010.11.29 11:51:09
A Genesis énekese (a korai időkben dobosa) a Rolling Stone magazinnak adott interjúban bevallotta, hogy az elmúlt években többször gondolt az öngyilkosságra. Phil Collins amellett, hogy soha nem tudott mit kezdeni a sztársággal, még a karjait bénító gerincbetegségével is küzd,…..
Nagy pixel art-rajongó vagyok, különösen szeretem a demake-eket, vagyis azokat a műveket, amik megmutatják, milyen lett volna egy sikeres film vagy új videojáték, ha egy, a nyolcvanas-kilencvenes években készült játékként jelent volna meg. Volt már ilyenre példa a blogon is, a…..
Subba Berlusconi női 2010.09.30 11:00:00
Hát ez a no comment, a feleségén kívül bármelyiket tolnám! Képre kattintva galéria. ..
LordBullington 2010.09.30 17:55:26
Le a kalappal Steven Moffat előtt: aki ilyen bátran nekilát egy brit nemzeti intézménynek számító történet, azaz Sherlock Holmes kalandjainak átírásához és modern korba helyezéséhez, annak a tökei akkorák, mint egy bowling-golyó. Egy ilyen vállalkozásba iszonyú nagyot lehet…..
Rózsaszín sajt Jelenetképek #4 2009.08.17 14:13:00
Douceline Derréal..
LordBullington 2010.02.11 09:35:05
LordBullington 2010.02.11 09:31:11
 Gyakran teszik fel a kérdést: nem nehéz egyszerre játszani és rendezni? Mindig automatikusan rávágom: nem, holott igazából sosem gondoltam még bele.Összetett kérdés, de mivel már többször volt alkalmam játszani más rendező keze alatt, illetve rendezni úgy, hogy nem…..
comment:com Vezekel az RTL Klub 2007.07.04 18:12:00
Sötét az RTL Klub, vagy legaábbis fél öttől egészen fél hétig így volt, na jó, azért voltak képernyőt kiöltő fehér betűk, hogy megtudjuk miért nincs éppen adás. Ezek szerint tavaly március 2-án a Mónika show-ban azt állították, hogy a prostitúció és a pornófilmezés…..