Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wellnet Bolt

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Novemberben ismerkedtem  meg a Terramagon terápiával. Több rendezvényen is részt vettem hogy minél többet tudjak meg róla. Három próba kezelés után elmúlt a térdem és derekam fájdalma! Ez meggyőzött, így márciusban megvásároltam a terméket és használom,…..
Dr. Bartos Csilla Főorvos, Harkányi Gyógyfürdő RTKözel 20 éves rehabilitáció területén végzett gyakorlatom során számtalan, a hagyományos keretek között nehezen befolyásolható esettel találkoztam. Az extrém alacsony intenzitású pulzáló mágneses térrel történő…..
Mágnesmező terápiával látványos ( 50-70%-os) eredmény érhető el, többek között, a nehezen gyógyuló töréseknél, csontgyógyulási rendellenségek esetén... C.A.L. Basset-nek 1960-ban felfedezte, hogy ha mechanikai nyomásnak tesszük ki a csontszövetet, akkor az elektromos…..
Kutyák, macskák, lovak kezelése mágnesmező terápiávalAz elmúlt években a mágnesterápia igen népszerűvé vált az állatgyógyászatban, mivel orvosilag biztonságos, mellékhatásoktól mentes, gyógyszermentes és nem utolsó sorban olcsó és hatékony kezelési módszernek…..
A kórházakban 20-30 éve használják, régebben elsősorban reumatológiai kezeléseknél. A pulzáló mágneses technológia sem újdonság. Évek óta alkalmazzák a gyógyászatban, orvosok kezelnek vele, kórházakban alkalmazzák. Elszennyeződünk a pszichés zavarok, az oxigénhiány, a…..
Mágnesterápia alkalmazása Évezredeken keresztül a különböző kultúrák eredményesen használták a mágneseket a gyógyításban, pedig a mágnesesség hatásmechanizmusát nem ismerték, ezért a magnetit ásványoknak misztikus erőt tulajdonítottak. A tudósok megállapították,…..