Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikkamakkamocska (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerte a világon tízmilliók tényleg elhiszik, hogy kicsi titkos társaságok döntenek a világ nagy ügyeiről. De meghívása helyett miért nem inkább az a baj, hogy túl ritkán hívják meg Martonyit a Világkormányba? (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) "Hogyan bízhatja a…..
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
...melyet ráadásul ismét saját maguk kalapáltak bele a ládába. Nagynehezen eldöntötték az ellenzéki pártok, melyiküknek milyen bizottsági elnöki poszt jut. A sztorit ismeri már mindenki. Mesterházy a költségvetési bizottságért cserébe nagy kegyesen felajánlotta a Jobbiknak a…..
Komolyan, egyszerűen szánalmas ez a bohózat. Úgy izgulnak a gárdamellényre, mint Stohl a jófajta Viagrára. A szocik amúgy szépen alakítják az új imázsukat, természetesen a megújulás mentén,  tegnap lazán átpasszolták a Jobbiknak a nemzetbiztonsági bizottság elnöki…..
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
  Borvárost alakítanak ki Budafokon, a Záborszky pincében 2011. júliusáig, áll az MTI hírében:   A mintegy 300 millió forintos EU-pályázattal kihasználhatóvá válik a kerületben található, a Magyarországon egyedülálló, körülbelül 120 kilométer hosszú pincerendszer.…..
Mikkamakkamocska (törölt) 2010.05.10 16:18:11
Az alábbi képek nem a közeli tanyán, hanem a Conan film forgatásának a helyszínén készültek. Egyelőre még csak a díszletet vehetjük szemügyre, egy főszereplőt, sőt, még egy árva mellékszereplőt sem láthatunk a fotókon. A produkciót Marcus Nispel rendezi, aki már…..
Mikkamakkamocska (törölt) 2010.05.09 21:30:55
@Mr. Mojo: Őőőő, senkit sem zavar, hogy Conan alakítója egy félvér? Ez mennyiben passzol az északi barbár-legendájával?

nem csak téged zavar, te még dugás közben is fintorogsz? :D
Igaza volt Orbánnak. Valóban új világ köszöntött be a választások után. A vicc az, hogy ehhez neki maximum átvitt értelemben van köze. Az események önjáró cséphadarója elkerüli Viktort. Aztán, hogy ez jó, vagy rossz, majd az idő eldönti.A szocik előjöttek az Ingyen Csabi…..
Modorosblog A Devizahiteles 2010.05.09 16:45:00
-Hijj, 268... 269... 274... mi a faszom van itt? -Mi az? -Az euróárfolyam, apám, az. A helóták hegedültek sok-sok nyáron keresztül, aztán szar lett a palacsintában. Pedig már kezdett volna normalizálódni a helyzet. Aztán majd csodálkozom, ha nem tudom miből kifizetni a…..
Mikkamakkamocska (törölt) 2010.05.09 19:39:37
@dts: egyet értek, kb. ez a normális válasz erre az ostoba elkapkodott posztra,
úgy tűnik kiadták a bértollnoknak a parancsot mert túl sok lett az ilyen témájú poszt
Subba Kínzó Kérdés: Golflabda 2010.05.06 08:30:00
Na, ki panaszkodott a minap, hogy milyen megalázó meztelenül golflabdát szedegetni dubai hercegeknek?..
Mikkamakkamocska (törölt) 2010.05.07 14:44:41
@Kulics: és ha pölö beütik a lyukba akkor ott hagyják elrohadni? máskor gondolkodj :), veled sem futok össze a golfklubban de majd jöhetsz labdaszedőnek :D
Én biztos vagyok benne, hogy ha az Elmü kölföldi tulajdonosai adott esetben tényleg bűnösen szerzett extraprofitot talicskáznak is ki az országból, akkor azt pont nem az ügyfélszolgálatosok bérén spórolták meg. De Edit története jól mutatja, hogy ha az embert ok nélkül…..
Miért dolgozom most Svédországban?Mi volt annyira rossz otthon?Nézzük! Ha az ember tudja meddig kell még tűrnie hogy fát vágjanak a hátán, akkor kibírja.Mi van azonban akkor, ha nem látjuk az alagút végét, sőt az egyre hosszabb és sötétebb lesz?Akkor bizony eljut oda, hogy…..
Mikkamakkamocska (törölt) 2010.05.06 11:47:29
@Károgó Kritikus: nem lenne olyan nagy dugó :)
Édesapám közel egy hónapja ágyhoz kötött beteg volt, lehetett tudni, hogy sokáig sajnos már nem él (ápolónő jött hozzá naponta többször mosdatni, forgatni, stb.), mikor egyik délután iszonyú nehezen kezdte venni a levegőt, olyan volt, mintha fuldokolna. Az ügyelet közölte,…..
Mikkamakkamocska (törölt) 2010.05.05 12:26:52
@gitáros: erről van szó, egyet értek

részvétem a postlónak...de nem azt kaptad amit kerestél? Ez most még egy nagyon rosszindulatú poszt amit betudok a fájdalmadnak, talán idővel máshogy látod az esetet és a te szerepedet is.
Amikor én hasonló helyzetben voltam egyszer sem az ügyeletet hívtam hanem a mentőket akik minden esetben nagyon gyorsan kiértek, amikor eljött az elkerülhetetlen az részben volt csak az orvosok hibája a kórházban (mert sajnos volt benne részük), nagyobb rész az akkorra már menthetetlen állapot volt. Nem kell feleslegesen sugallni azt ami nem az ügyelet bűne.
Mikkamakkamocska (törölt) 2010.05.05 12:27:36
Tavaly szeptemberben írtunk arról, hogyan is "spórol a köztévé". Az a Magyar Televízió, - amely 2004-ben 30, azóta évi 10-18 milliárd támogatást kapott a költségvetésből egészen tavalyig - aminek a székház eladásán 5,5 milliárd forintot bukott az állam - aminek az…..
„Már mindenki tudta, hogy megcsalt, csak én nem” – a srácnak csak arra kellett a csaj, hogy valakinek érezhesse magát mellette, majd olyan módon bánt el vele, ami nem úriemberre vall. Amikor a srác lebukik, elmondja, hogy mindkét lányt szeretné megtartani, de ettől…..
Mikkamakkamocska (törölt) 2010.05.04 15:47:20
@Madpapa: jogos, először én is azt gondoltam, hogy ribi a csaj de nem nem, egy nagy punci azt meg dugni kell :)

ha a harmonikus kapcsolatuk a tiramisuban csúcsosodott ki a nyelvjátékot leszámítva akkor , a hiszti szerintem csak annak szól, hogy más punciba is bedugta a srác a legerősebb izmát (gy.k. nyelv :)) és ezt nem tetszett a posztírónak, elég lapos valami izé lehetett ez a viszony, de ennél nem több
2010 a tehetségkutató tévéműsorok éve. Fél tucat izlandi vulkán, két kormányváltás és néhány mediterrán államcsőd sem tud ezen nagyon változtatni, sőt talán még az sem, ha Liptai Claudia egy meleg bárban összejönne Szijjártó Péterrel. Akkor is mindenkinek arról kell…..
anonim [szexfüggők] Dundi Sarlakk 2010.04.29 08:09:00
Azt hiszem túllőttem a célon.Alapvetően bírom a duci nőket. Felizgat a nagy mell és az óriási segg pucér látványa. Egy dagadt kurva mellkasa előtt térdelek, a farkam a mellei közé szorítva. A heréimmel a gyomra fölött lenkerekezem. Hatalmasakat lökök, ő meg kéjesen nyög,…..
Mikkamakkamocska (törölt) 2010.04.29 15:01:03
@KFV: úgy lett címlapos, hogy ez az eset akár egy szerkesztőségben is történhetett volna (nem kérdés melyikben ), megdolgozott azért a címlapért ez nem vitás :)
JZ vendégbloggerünk egyik külföldi ismerősén keresztül elérte C.S. Lee-t, a Dexter Vincent Masuka nevű karakterét alakító színészt, és rábeszélte egy emailes interjúra velünk. A dolog exkluzív, és mint ilyen, igen izgalmas, ezért nem akarjuk, hogy kimaradjon belőle egyetlen…..
Nem eszik olyan forrón a kását – ez jut eszébe az embernek, mikor a parlamenti padsorokba igyekvő Jobbik-reprezentánsok egyes korábbi és mostanában elhangzott kijelentéseit veszi górcső alá. Kezd ugyanis nyilvánvalóvá válni, hogy a nemzeti hőbörgést tömegsporttá…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..