Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dragonman

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Íme a 2017-es év első videója amiben a Girls und Panzer című animét mutatom be nektek. Jó Szórakozást!..
Sziasztok! Az anime változatos műfaj. Ki ezt szereti,ki azt szereti,egy harmadik pedig egy harmadik változatot szeret. Csak sajnos sosem fogjuk megérteni azokat az embereket akik olyas fajta animéket szeretnek amelyekre már első ránézésre tudjuk hogy szarok lesznek. Elég megnézni a…..
Dragonman 2012.09.19 22:06:56
Ha ennyire nem szeretitek a fanservice animékat mi a büdös francért nézitek őket, csak hogy kifikázhassátok? Ha ennyire intoleráns prűdek vagytok, ne nézzetek ilyeneket. Nagyon nem jó ez így! Meg különben is mi az hogy hányós meg hugyos "POÉN". Ahogy én láttam nem poénként rakták bele ilyeneket, a QB nem vígjáték. A hugyos/hányós/szaros dolgokat én se csipázom bevallom őszintén. De nem akadok ki egy-egy ilyen jelenet miatt! De ti ha valami egy kicsit is extrém már fikázzátok!

Azt meg már eddig is tudnotok kellett volna, hogy egy fanservice anime nem a karakterekről szól! És kész! (Tomoe-t én is kedveltem.)

Én anno gyerekként imádtam a Xénát, és azóta is imádom a harcos lányokat meg egymással küzdő nőket. Legyen az karate, birkózás, kardozás vagy pisztolypárbaj stb. Akár animéban akár filmekben.

És igen szeretem a meztelenkedést, az erotikát, a pornográf jeleneteket és a lenge öltözetű nőket is, és kinek ez nem teszik kinyalhatja! Én nem vagyok prűd!

És félre ne értsetek pl. az Eiken Club-ot a büdös életbe meg nem nézném!!! Bevallom őszintén a QB-ben én másként rajzoltam volna le az óriáscsöcsű nőt is, mert az már nekem se tetszett. De a büdös életbe nem hasonlítanám össze a két művet.

A Queen's Blade-et bármikor megnézném, mert mer más lenni, mint az átlag fanservice animék. Mert merészebb, mint egy átlag "kivillan az iskolás lány bugyija és minden hülye azt stíröli" meg a "boing-boing poénok" és a stb. 5 milliárdszor lelőtt marhaságok. És mindezt a másságot általam kedvelt középkori, barbár harcosnőkkel csinálja. És NEM POÉNNAK szánják ezeket a jeleneteket, mint a sok bugyuta középiskolás ecchi baromság. Csak sajnos egy-két dologban kicsit átestek a ló túloldalára (pl.: óriásmellű csaj).

Tessék én ezért szeretem. Leírtam kerek perec. Ha nem harcos csajokról lenne szó én se nézném. A meztelenség nélkül meg a cselekmény lenne lapos EBBEN A FORMÁBAN.

És nem az a bajom ezzel a cikkel, hogy NEKTEK nem tetszik, hanem az ahogy ezt ti tálaljátok! Teljes mértékben kifikázva, megalázva, kifacsarva a művet. Régen nem voltam már fenn az oldalatokon, mert régen is ezt csináltátok, erre most újra felnézek, és megint fanservice fikázás megy ezerrel. Én komolyan nem értelek ilyen szempontból titeket. Annyi sok kritikát olvastam már tőletek, és mindenhol, de legalábbis általában próbáltatok korrektek lenni, de ennél a fanservice témánál ez sose sikerül. Vajon miért? Ha nem tetszik ne nézzétek, és hagyjátok másra a kielemzését. Ennyi.
Az 5. Repülős Baráti Találkozó (RBT) alkalmával kellemes (ugyanakkor szívfacsaró) MiG-21-es nosztalgiázásban lehetett részük a vendégeknek szombaton Pápán. Jó volt tanúja lenni a 2021-es méltó helyre kerülésének, s vele együtt annak, hogy a magyar katonai repülés közel…..
Részemről ez az utolsó megnyilvánulás ennek a majomnak, aki ma nem túlzás, csak ma délután vagy 12 profillal tért vissza, hogy elröfögje ugyanazokat a marhaságokat, mint amiket szokott. Koros pofája alapján igazán benőhetett volna feje lágya. Ember, keressél értelmesebb…..
Baaad Movies B.U.É.K. 2012.01.01 13:06:00
Sikerekben és jó filmekben gazdag 2012-őt kívánunk mindenkinek! ..
Dragonman 2012.01.02 13:18:15
Blogolkodom, tehát vagyok BUÉK! 2011.12.31 21:04:23
Dragonman 2012.01.01 05:11:54
Még egy random hülyeség  ..
Baaad Movies Mit nézünk jövőre? 2011.12.13 19:14:00
Mielőtt belevágnék: Videós fronton most kis csúszás van, hiszen Sorter következett volna egy nem akármilyen filmmel, viszont a vizsgaidőszak miatt úgy tűnik, megint rajtam a sor. Szerdától három napig szabadságon leszek, azalatt biztosan befejezem a videót, hogy hétvégére legyen…..
Baaad Movies BattleShit 2011.12.12 08:33:00
Mielőtt tovább olvasnátok, nézzetek fel a Horror-Mirror blogra, ami talán a legjobb magyar horror-blog, és amivel mától társblogok vagyunk. Rengeteg színvonalas kritikát olvashattok olyan filmekről, amikről nagy valószínűséggel hírből sem hallottatok. (Itt olvastam először a…..
Azok a filmek, amikben Mel Brooks szerepel nem lehetnek rosszak. Amiket meg Mel Brooks rendezett azok egyenesen a filmipar gyöngyei. Az űrgolyhók igazából egy paródiafilm (na nem az a fajta, mint a mai Bazi Nagy Film, Spártaiak Titkos Élete vagy a Vámpíros Film, hogy csak párat említsek)…..
Sziasztok! Ez alkalommal a már jó régen beígért A Vadon hercegnője c. Animefilmet fogom nektek bemutatni!                                     Az animét Hayao Miyazaki Rendezte 1997-ban saját ötlete…..
Sziasztok!Előszőr is: Elnézést kérek hogy egy ilyen béka valaga alatti videóval kell beszennyeznem a blogot de annyira felment bennem pumpa ettől hogy azt el se tudom mondani!Miről is van szó? Természetesen medievilsux újjabb taknyáról amit egyik ismerősőm ajánlott hogy nézzem meg…..
Sziasztok!Member Mester ismét egy agyament elemzéssel örvendeztet meg bennünket ám ezuttal egy különleges vendég segitségével! Jó Szórakozást hozzá!..
Figyeljétek meg, hány oldalon fogjátok ezt a napokban viszontlátni :P Bácsika észreveszi, hogy a kölyök Facebookon mindenféle kamu hülyeséget ír, hogy ő gengszter meg ilyenek, aztán ad ő neki gengszterkedést :D Végül rákényszeríti, hogy ezt a videót is felrakja. Több ilyen…..
Baaad Movies Évzáró - 2010 (1) 2011.01.10 20:08:00
Ahogy 2010-ben, úgy idén is összeállítottam az év legjobb és legrosszabb filmjeinek listáját. Míg a jók között nem igazán volt nagy a dömping, rossz filmek szempontjából ez az év igencsak kiemelkedő volt. Nem is tudom, örüljek, vagy szomorkodjak!U.i.: A listákban kizárólag a…..
Dragonman 2011.01.12 15:59:30
@Lac@: A harcok!? Pont, hogy azokat cseszték el benne a legjobban! Shyamalan-tól egy kicsit többet várna el az ember mégha egy rajzfilm adaptációról is van szó.

A többi felsoroltak közül csak a Predators-t láttam, és hát nem volt egy akkora durranás, de szerintem azért nézhető volt.

Nem láttam a Szex és New York 2-t, de anno már az ajánlójától is kivert a frász!

The Expendables-t meg egyszer lehet megnézem, ha tényleg akkora durranás, mint, ahogy azt mondják.
Szegasztok!Már volt említés a Shintaro Ishihara féle japán anime ban törvényről, de gondoltam, hogy jobb lenne egy picikét jobban kivesézni a témát.Tehát a januári hónap témája Shintaro Ishihara anime/manga ban törvénye + a japán társadalom "sötét…..
Sziasztok! Ismételten jelentkezem, igaz hogy nemrég publikáltam, de most így alakult, hogy most ezt megírom, mert ezen a héten nem tudok majd többet írni! És hát gondoltam hogy egy igazán ötlettelen animét mutatok be ami bátran kimerem állítani a GYŰJTÖGETŐS ANIMÉK LEGALJA!!!!!!…..
Szegasztok! MEMBER elkészítette a Highschool Of The Dead "zenei kritika klipjét", melyben sok dologban egyetértettem. Számomra csalódás volt a Highschool Of The Dead, de mivel ismerem a mangát, ezért nem tudok haragudni az anime készítőire, mivel sajnos nagy igazság, hogy egy…..
Dragonman 2010.12.02 03:18:16
@viktor900: Annyira volt jó az EL, hogy Japánban simán megbukott, csak nyugaton hyolják fel ennyire. Erről ennyit.

Highschool Of The Dead-ben meg semmi "extra" nincs. Sok nagy csöcs, egy kis hentelés meg pár logikai baromság (most nem a baseballütős részre gondolok).
Agylazításnak elmegy és szerintem nézhető is.