Regisztráció Blogot indítok
Adatok
z.zoli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen lehetetlen helyen elbújva, magyar nyelvtudás nélkül, de orosz a javából! Csatlakozz a Világevő Facebook-oldalhoz, ha elsőként szeretnél ilyesmikről értesülni!..
z.zoli 2020.02.24 13:14:05
@enpera: a vesszocskek a hangsulyt jelolik. amugy valoban nem kell kiirni ezeket, de gondolom wikipedirol vagy google-bol jott a szoveg copy pasttel, ott meg fel szoktak tuntetni.
Vlagyimir Putyin magyarországi látogatása alkalmával a Szegedi Kattintós szeretné megajándékozni olvasóit egy különleges csemegével. Minden politikai felhangot hátrahagyva nézzük, melyek azok az orosz (szovjet) kötődésű dolgok, melyek hétköznapjaink szerves részeivé váltak…..
z.zoli 2015.02.18 13:32:07
@wolves84lb: csupan az orosz birodalom resze volt....
 Az édes kárhozat   Újfent egy étel, amit minden – magára valamit is adó – nemzet a sajátjának vall, hiszen nagyon régtől fogva eldöntetlen kérdés, hogy a francia crępe, az osztrák Palatschinken (a németeknél: Pfannekuchen), esetleg az orosz blini vagy a magyar…..
z.zoli 2015.01.28 11:45:25
@vakegér II: Megneztem en is a yandexet, mert kivancsi lettem. Igen valoban eleg sok talalatot dob ki, de azert ha jobban megnezed, mar az elso 20 talalat kozott is van egy csomo olyan ami csak a "kaviar" es a "palacsinta" szavak kombojara talalt ra es ha rakattintasz akkor ott mar nem nagyon van szo tejfolrol. De amugy tokmindegy. Tenyleg nem kotekedni akartam, csak gondoltam kiegeszitem/itt-ott kijavitom azt amit irtal.
Normális, vagyis olyan, mint mi, és ezzel lehetetlen szembenézni, és ezzel szembe kell nézni. Megy a szövegelés arról, hogy elég vagy nem, sok vagy kevés a 21 év magányos komfort, amit a norvég bíróság az oslo-i tömeggyilkosnak kiszabott. S hogy – nagyon izgalmas…..