Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JQ Higgins

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán szép jelenettel folytatódott ma Medveczky Balázs, a köztévé ügyvezetőjének lassacskán operettbe illő története. Miután pénteken feltételesen lemondott pozíciójáról, (de a kuratórium így sem ment bele az MTV 2,5 milliárdos hitelfelvételbe), tegnap pedig a kuratórium…..
JQ Higgins 2009.11.18 18:50:24
Hát ez gyönyörű. A medveczky :)) közgazdasági alapon dönt, meg egyszerűen ellenáll.. :DD Hihetetlen.
Ez a csávó egy senki. ahogy a betlen is mondja. amikor nem viselt tisztséget az alelnök úr. na ez kb 3 éve volt.. Fültanúja voltam pár éve, amikor még a sugárági pinanyalójaként villogot a balázska, lepasszolt egy pályázat megírást, mert fogalma nem volt róla, hogy az abban részletezett költségvetés mintát hogyan kell kitölteni..
Most meg közgazdasági alapon dönt, hogy mi lesz a tv-vel. Beszarok komolyan. Jó hamar elhitte, hogy tényleg valaki lett belőle.
Ez a csávó egy senki. Egy bábu.
Olyan mint Pelikán elvtárs a tanúban amikor uszodaigazgatót csinált belőle a párt és kizavarta Bástyaelvtárst a vízből. most meg Bástyaeltárs bepipult :) És az összes működésért felelős vezető ugyanilyen bábu a tvben évek óta. Azért vannak ott, hogy asszisztáljanak hozzá, hogy nyugodtan lehessen kitalicskázni a pénzt. Minden főszerkesztőségben megvannak a megfelelő pénznyelők (legfőképp a külső gyártású produkciók, amiket a főszerkesztő haverjának, vagy magának a főszerkesztőnek a cége gyárt..)
Szánalmas az egész kabaré. 2500 vagy mennyi ember dolgozik és egy nyomorult integrált rendszer nincsen. Ha megkérdezné valaki Balázskát, hogy mi a faszra verik el azt a 9 milliárdot nem nagyon tudná semmivel alátámasztani. Persze ez nem az ő hibája. ő csak a bohóc a porondon, nem sok köze van az egészhez. marionettbábu
Azzal értek egyet aki azt mondja, hogy be kéne záratni az egészet a picsába. De hát akkor a derék párthaverok (tökmindegy h komenista vagy fideszista) honnan szednék a zsebpénzt?
Mi vagyunk a hülyék, mint adófizetők, hogy hagyjuk h egy ilyen fos intézményben basszák el amit befizetünk…
Rémülten kaptam fel a fejem, amikor először hallgattam bele a megújult Petőfi Rádióba. A szemközti polcot pásztáztam a tekintetemmel, miközben a gyomromban fémes hideg áradt szét. Sehol nem láttam a CD-gyűjteményemet rejtő mappákat. Betört hozzám Such György, és sem istent,…..