Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Staki

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudja, aki kint volt, hogy ma a teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták az 5-20 ezres sárga csekkeket a bringásoknak. Volt, akinek a fejlámpája nem volt még bekapcsolva félhomályban és voltak jópáran, akiket sárga…..
Staki 2010.09.23 13:42:17
@Platon: Kérlek azokat a statisztikákat oszd meg velünk is!:D
Nincs semmilyen statisztika csak a faszfej nem bír magával...:D
Minden évben szeptember 22-én rendezik meg az autómentes napot, az európai mobilitási hét keretében. Ez a csupa móka és kacagást ígérő rendezvénysorozat ma éri el csúcspontját, ami két részből áll: a Szent István körút Margit híd és Nyugati tér közti szakaszának…..
Staki 2010.09.22 14:11:27
Teljesen megértem a belvárosban közlekedő,munkába igyekvő,áruszállító gépjárműhasználók felháborodását.Senki nem szereti a napi jól bevált kényelmes rutinját felborítani pár ezer kerékpáros demonstráló miatt.
Viszont,a belvárosban lehetetlen normálisan közlekedni,akár van demonstráció akár nincsen.
A megoldás talán az lehetne ha tényleg csak az hajtana gépjárművel be a belső zsúfoltabb kerületekbe akinek tényleg elengedhetetlen.A probléma az hogy az mindenki úgy gondolja hogy neki muszáj autóba ülnie,mert túl nagy megterhelés lenne megmozgatnia kicsit azt hájas seggét.a BKV használatát természetesen alapból kizárja az alternatívák közül(mert nehogy már ne a státuszszimbólumommal dzsanázzak a melóhelyre!Még a végén azt hiszik csóró vagyok...),és inkább levezet(araszol a dugóban)a gyöngyösi utcától a lehel térig,ahelyett hogy lemetrózna 5perc alatt.
Ergó a városi autózást az autósok hiúsítják meg,nem a kerékpárosok,a demonstrálók és az útlezárások.
Ha majd az ember a célnak ,megfelelő módon fogja használni az autóját(tehát nem azért mert lusta tehetetlen szarkupac és az autón kívül nem létezik számára más közlekedési alternatíva)akkor normálisan fognak tudni közlekedni AZOK akik vidékről jönnek fel,akik árút szállítanak,akik a 30kg-os szerszámos táskával járnak dolgozni,és a kerékpárosok is kényelmesen el fognak férni az utakon anélkül hogy az autósokkal egymás idegeire mennének.
És akkor majd mindenki türelmes lesz és mosolyogni fog.:)
Staki 2010.09.22 14:28:15
@gonosztojás: Ez konkrét példa volt:) sajnos...
A rendes őszi biciklis felvonulás az idén szeptember 22-én, szerdán lesz. A Critical Mass résztvevői 18:30 és 19:30 között a pesti Nagykörúton, a Jászai Mari tér és a Petőfi híd budai hídfője között fognak együtt kerekezni. Pontos kezdés nincs, mindenki ott csatlakozhat a…..
Staki 2010.09.21 08:06:25
@Spiritmonger:"ó hogy a critical mass szervezőbrigádja rohadjon el lassan, fájdalmasan!"
:D:D
Látom ez a fórum a primitív balfaszok mennyországa...
Menjél el a toalettre,csapd ki,és nyugoggyá meg AZZAL KAPCSOLTBAN!
Újabb és újabb kérdések, melyekre egyedül nem találok választ. Elétek is tárom őket, talán ti jobban értesültek vagytok. 1. Vannak-e Magyarországon drogbárók?Úgy értem, olyan igazi, milliárdos vagyonnal rendelkező bűnözők, akik úgy gazdagodtak meg, hogy kábítószert…..
Most, ma reggel, a rendőrség nyomozást megszüntető határozatát olvasva rendült meg végleg bármiféle hitem és bizalmam a magyar rendőrségben. Ugye mindenki emlékszik a magyar internetes kereskedelem az átvertek számát tekintve legnagyobb csalására? (Itt olvasható mind a tizenegy…..
Staki 2010.09.10 10:47:29
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
Ez is csak Magyarországon történhet meg! A soproni VOLT fesztivál egyre nagyobb érdeklődésre tesz szert, ezáltal egyre több külföldi fellépő és vendég is megjelenik a fesztiválon. A VPOP és a MAHASZ úgy gondolta itt az ideje "ország imidzset" építeni, és…..
Staki 2010.07.05 12:42:40
@VIKTOR A MAGYAROK KIRÁLYA!: Egy pillanatra tényleg komolyan vettem.:D
Staki 2010.07.05 12:57:36
@VIKTOR A MAGYAROK KIRÁLYA!:Lehet,de mire eljutunk erre a pontra,már nem magyarok fognak élni ebben az országban,hanem:komcsik és kormosképűek.
Imádkozz hogy ne így legyen.
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
Staki 2010.06.09 08:07:29
@hjzgjkhjkl: Kérlek ha van rá mód,linkeld be hogy hol tudom megtekinteni azt a tanulmányt amire hivatkozol,mert én sajnos még csak hasonlóra sem akadtam rá a weben...Gondolom a kurucinfo,vagy más hasonlóan "liberális" oldal belső minden tudományos alapot nélkülöző "tanulmányára"gondolsz.

Te kis hülye...
A Nyugati pályaudvar mellett felépült Eiffel-ház, egészen pontosan a mellette fekvő Eiffel-park már napokkal megnyitása után kiérdemelte a Budapest Száksz pecsétet. Az első élményem ott ugyanis egy tábla volt, amelyet (nagyon sajnálatos módon) nem fényképeztem le, de a…..
Staki 2010.05.27 16:49:21
@Donorbusz:Biztos vagyok benne,hogy te biztonsági őr vagy...
Biciklista hülye gyerek?Hol??A képen éppen egy békésen a fűben heverésző párt molesztál a biztonsági őr.
Továbbá a külföldi(nyugat
Európa)parkokban nyugodtan lébecolhatsz egész nap a fűben,nem fog semelyik seggnyakgeci biztonsági őr Pityke őrmestert játszani,csak hogy megmutassa,neki is van munkája.
Ha téged esetleg zavar 1 fűben fekvő pár,1-2 kerékpáros,vagy alapból az hogy emberek vannak a parkba ahol a "háromévestotyogót"sétáltatnád,akkor javaslom hogy gyűjtsél kertes házra.
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Legjobb indulattal is max 500 ember lézengett az idei Kenderpikniken vasárnap a Margitszigeten. A Kendermag Egyesület még mindig 60 milliárd forintra becsüli az évente kieső adóbevételeket, amit az állam a fűkereskedelem meg nem adóztatásával a maffiának juttat. Persze ennél…..
Staki 2010.05.10 16:34:24
@tony zionist: " ellened kéne fellépni. jogerős bírói végzéssel, ami kimondja a gyámság alá helyezésed :)" XD
Staki 2010.05.10 16:51:51
@Slaydo: Egyértelműen nincs értelme olyan dolog ellen tüntetni ami "polgárjogot"nyert.:)
Staki 2010.05.10 16:57:59
@georg 48: Látom te is hozzáértő vagy,tisztelt túlképzett evolúció szakértő genetikus professzor....:D:D
Klasszikus zárás körüli történetnek indult, amikor a biztonságiak egyrészt már nagyon mennének haza, másrészt eljött az ő idejük és kicsit keménykedhetnek a lassan szedelőzködőkkel. Csakhogy keménykedés helyett most majdnem agyonverés lett a dologból, a vadparasztok még egy…..
Könnyen előfordulhat az, hogy Vona Gábor mentelmi jogának felfüggesztésével kezdődik az erre illetékes bizottság munkája. Hiszen szabálysértést követ el a Jobbik elnöke, ha a parlamentbe a betiltott Gárda egyenruhájába grasszál be. A szélsőjobbos vezér még akkor is megszegi a…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
A Lidl típusú olcsó szupermarketek egyik bájos vonása, hogy mindig árulnak pár teljesen értelmetlen, de mélyen leértékelt szerszámot. A sör és a pulykasonka mellé bármikor beugorhat egy jutányos forrasztópáka, vagy napelemes, magától úszkáló műkacsa. JamiCot a fent látható…..