Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandibatyatok

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csörög a telefon.Helga az:"Itt áll a bringám a tárolóban már időtlen idők óta,gondoltam,odaadom neked,ha kell esetleg."Bringa?.....Jó.Elcaplatok érte.Első utam a szervíz:"Elavult.Cserélni kéne pár alkatrészt,főleg fékek."Mondom jójó.Aztán…..
A Maecenas Kiadó megjelentette Kurt Vonnegut Az ötös számú vágóhíd című regényét, ünnepi kétnyelvű kiadásban. Még tavaly, de én csak most bukkantam rá. Nagyon dicséretes, mindenkit csak biztatni tudok, hogy ha teheti, olvassa el valamelyik nyelven.Nem tudom, hogy a kiadó vajon…..
Varánusz Megrostált magyarság 2010.06.23 08:00:00
"...ne veszekedjetek többet, mint ami jól esik, - mondá az Úr - és megteremté Semjén Zsozseszt az ő igen nagy kegyelméből..."Pótviktor most kiéli magát. Úgy igazán. Az Orbán nyaralása alatt előszobatitkárból félistenné előlépett Zsozsesz  szemmel láthatóan…..
bandibatyatok 2010.06.23 12:27:34
@öcsi55: jóbarát, a fidesz úgy teszi lapátra a komcsikat, ahogy adót is csökkentett. sehogy.

pl. épp most nevezi ki az egyiket köztársasági elnöknek.

index.hu/belfold/2010/06/23/schmitt_pal_lesz_az_allamfo/

narancs színű az ország, mi?
Javában zajlik régi és új kormányaink közt az átvétel ceremóniája. Túlestünk az első kormányszóvivői sajtótájékoztatón is, amit nem lehetett túlélni béna kacsázás nélkül.Nagy Anna antréja rekeszizom szaggatóan gyönyörűségesre sikerült. Kedvesen mosolygott a szavait…..
Íme kedvenc szeptemberi sztorink, hogy jól induljon a nap Önöknek is. Alant egy olyan levél következik, amiből egyfelől nem hiányzik az erotikus töltet, másfelől bemutatja, milyen az, amikor valakit véletlenül auchanos eladónak néznek, harmadfelől kijelenti, hogy a vevők hülyék,…..
w Nem a haverom a kalauz 2007.09.03 05:30:00
Jó reggelt, kellemes hideg évszakot kívánok. Nem, Magyar Gárdából elég volt ennyi, és a magyar Star Wars Kid fotómontázsa sem érdemes szóra. A Gárdáról már megmondtam és fenntartom, azt meg igen szomorúnak találnám, ha mostantól úgy működne az országos politika, hogy…..
Editnél pénteken telt be a pohár, ezért két történetet is küldött, amiből mi most csak az elsőt sütjük el, amelyikben kimenekítette gyermekét egy lovastáborból: A fiamat kellett "kimenteni" egy csömöri lovastáborból, ahol heti 25000 Ft-ért a gyerekek napi négy…..
Backdoor-kommunikációból sosem elég, úgyhogy gyorsan elsütünk még néhány múltheti leletet: Székesfehérváron készítettem a csatolt képet az Alba Volán egy helyi autóbuszán. A sofőr melletti ajtóra kiírták hogy az bizony nem a hátsó ajtó (ez vajon kinek nem tűnt…..
Becsatlakozunk az Index papírba fojtó bankok cikkébe egy naiv ügyféllel. Frank a napokban arra lett figyelmes, hogy érintetlen hitelkártyáján is bír képződni tartozás, méghozzá a számlakivonat miatt, ami persze csuklóból büntetnek is: Unicreditbank hitelkártya számlám van, de…..
Hosszas várakozás után végre elérkezett az idő, és útjára indul a 2007/2008-as floorball szezon. A szokásoktól eltérően nem bajnoki fordulóval indulunk, hanem az idén minden eddiginél népesebb mezőnnyel rajtoló Magyar Kupa küzdelmeivel. Az első fordulóban 8 férfi mérkőzést…..
Minden kétséget  kizáróan az év legbetegebb ajándéktárgyát fedezte fel a Homár a motorizált arccal éneklő bőrkabátos Elvis-mellszobor formájában. A 68-as kámbekk fazonjában plasztikba fagyasztott celebritás egy halom interjúrészleszet köp vissza gombnyomásra darabos…..
w Töcsök és bogár 2007.08.03 04:30:00
Végre szexbotrány! Nem csak amolyan szűkszavú hírecske, hogy az alelnök válik, de persze közös megegyezéssel barátok maradnak. Nem ám hogy a polgármesternek új csaja van. Bővérű, inflagrantis, csámcsogós Blikk-featúra. A legjobbkor egyébként; pont kerepelni kezdtek a gazdák,…..
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..
w Coming out 2007.07.16 05:30:00
Töröltem a Wiwen az összes ismerősöm. Egyenként. A regisztrációt meghagytam, mert vannak, akik csak ott tudnak belépni az internetre, és levelet is csak ott tudnak írni. Még nem kapták meg a világútlevelet. A tömeges szakításra elegendő ok lett volna az is, hogy az utóbbi…..