Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ligetkör

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ligetkör Futás a mínuszokban 2012.02.05 19:49:00
Ha megguglizzuk a "futás télen" keresőszavakat, több mint 100 ezer találatot kapunk. Nem nehéz a tájékozódás tehát azoknak, akik februárban sem mondanának le a rendszeres testmozgásról a szabadban. Talán mégis van értelme még írni erről a témáról, mert a személyes…..
Ligetkör 2012.02.07 09:59:17
@fox mulder: Sima ügy volt, a terepcipőben nem csúszkáltam. És most már a zseblámpás futás tapasztalatával a hátam mögött még nagyobb meggyőződéssel állíthatom, hogy jó dolog ilyenkor futni.
Lassan vége az idei futószezonnak, de zárásként egy egyéni legjobb idő elérésére kiváló lehetőséget nyújt a 7. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton. Lehet indulni 7 km, 10,5 km, 14 km, vagy 21 km-es távon, két nap alatt akár egy maratoni táv is összejöhet ebből.…..
Tegnap óta érzem igazán, hogy az egyesület önálló életre kelt. Egy hónapja tartottuk a második zseblámpás futásunkat. Az előkészítés tökéletes volt: időben meghirdettük, csoportesemény hoztunk létre a facebook-on, sajtóközleményt adtunk ki, az eseményt számos…..
Ligetkör Tilosban a Ligetben 2010.04.26 18:29:00
A Ligetkör Egyesület céljaival kapcsolatban sokszor megkaptuk a kérdést: "Ugye nem pudingot akartok?" Én magam szeretem a pudingot, a csokis a kedvencem, de ebben az összefüggésben természetesen egészen másról van szó. A sokat szidott margitszigeti futópálya az utálat…..
Ligetkör 2010.04.26 20:32:43
@ghal: Igazad van, az egyesületnek nem kell kiemelt célja legyen a parkolás helyzetének megoldása. A bejegyzés inkább csak arra próbál utalni, hogy mindez milyen összetett dolog. Egy megemlékezést szerintem megért.

Ami a "koncentráljunk a futópályára" megfogalmazást illeti, a többes szám utal arra, hogy tevékenyen is szeretnél részt venni a munkában? Akkor találkozunk pénteken este :)
A Ligetkör Egyesület egyik célja a közvilágítás helyzetének javítása a Városligetben. Szeretnénk erre felhívni a figyelmet azzal, hogy 2010. április 30. 21.00-ra zseblámpás futást szervezünk. Ennek során közösen bejárjuk a futók által leginkább használt,…..
Ligetkör 2010.04.21 19:11:44
@Buzáné: a Városligeti krt Sörsátor előtti részénél gyakran látok kerékbilincset telepíteni, de hétvégén a PeCsa előtt káosz. Mintha hallgatólagos beleegyezéssel venné tudomásul a közeg, hogy ilyenkor a megállni tilos, a forgalomtól elzárt terület csak tájékoztató jellegű. Nemrég egy hétvégi napon pl. a múlt szombaton pl. a Sörsátortól a Közlekedési Múzeumig parkoló autókkal volt tele minden.

Viszont pozitív példát is láttam. Az Olof Palme irányából sétált két gyalogos járőr, és kifejezetten figyelték az illegális behajtókat. Egy autóst a szemem láttára fordítottak vissza. Tetszett :)

Tegyük hozzá, a múzeum előtt Ford találkozó miatt nem lehetett parkolni, az 56-osok terénél pedig a Vivicittá miatt. Nem nagyon gondolnak ilyenkor arra, hogy az autósoknak ki kellene jelölni legális, jól jelzett parkolóhelyeket a közelben. Ha ez nem történik meg, nem csoda, hogy sokaknak nincs kedvük felderíteni a környéket, hátha valahol meg tudnak állni.
Ligetkör Futás Pozsonyban 2010.04.19 11:00:00
Március 28-án Pozsonyban jártam, félmaratont futottam. Amit itt várt: egy hangulatos verseny, alacsony, 16 eurós nevezési díjjal.Közismert, hogy Pozsony hosszú ideig Magyarország fővárosa volt. 11 királyunkat koronázták a Szent Márton székesegyházban, és természetesen számos…..