Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöttömröff

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 19. század második felének egyik pusztító betegsége volt a skarlát, ami akkoriban a kisgyerekek között a vezető halálok volt, minden harmadik fertőzött gyermek nem élte túl. Most visszatért, és ami a legdurvább, hogy egyelőre a szakemberek sem tudják, miért...
Eszem, f...fantáziám megáll, már több mint 20 éves ez a filmművészet csúcsait alulról verdeső alkotás! Pedig mintha tegnap lett volna, hogy VHS kazettán, iszonyatos hangminőségben ezredszer néztem meg és visítva nevettem rajta, ahelyett, hogy a középiskolás házimat írtam…..
Mindannyian hagytunk már ezt-azt autó tetején vagy a motorháztetőn. Ebben a videóban is hasonlót látunk, igaz, itt egy kerámiabögre maradt a SUV lökhárítóján. A motoros észreveszi, leemeli és beadja az ablakon: mi ez, ha nem jófejség? Nekem sikerült már így elvesztenem…..
Épült Zuglóban egy csöpp, de annál aranyosabb játszótér Alsórákoson, a Cinkotai út és a Negyed utca sarkán. Ez idáig rendben is volna, sőt példamutató dolog más önkormányzatoknak is: tessék szépen játszótereket építeni, mert az fontos dolog!  Ami azonban Viktor…..
Legendák keringenek arról, milyen egészen elképesztő kívánságlistával képesek előállni a sztárok turné közben. A hivatalos itinerek gyakran egészen kínos precizitással írnak le minden részletet (például milyen hosszú lehet az öltözőbe bekészített virág), ami a…..
Torobala baross tér című képét az Urbanista Indafotó-gyűjteményébe töltötte fel. Kösz! Palotabarát, a bpxv bloggere ismét elgondolkodtató poszttal örvendeztetett meg. A kérdésfelvetés adott, megfejtések, tippek, vélemények, jöhetnek a kommentekbe!   Elmélkedtem a…..
csak úgy vagyok... összevissza zavarosan mindenhogyan és sehogysem... nincsenek barátok és soha nem is voltak és már soha nem is lesznek... egykeként két testvérrel... egyedül a férjem mellett... nyomottan és elnyomottan, törődötten és törődés nélkül... csak ez a kis szuszogi,…..
Praxis 40 percig turkált bennem 2012.06.03 08:12:00
Babavárás? Szívás első fokon, ha a Szegedi Nőiklinkán dr. XY-hoz bekerül véletlenül valaki.Az én saját dokim átkerült másik városba a terhességem elején, a nucha szűrést így a nagy intézmény végezte. Dr. XY-hoz kerültem, aznap ő volt ügyeletben. 40 percig turkált bennem…..
pöttömröff 2012.06.03 17:12:32
cs@csak néha benézek ha marhaságot látok: egyetértek... az SZTK-ban azt sem tudták megmondani, hogy terhes vagyok, a magánorvosom pedig már a szívhangot is látta 5 hetesen... a cikkben is említett vizsgálatnál hasonlóak a tapasztalataim: normális géppel egy hozzáértő orvos a ktelező dolgokon kívül (orrcsont, tarkóredő) nekünk is megmutatta a szív kamráit (HASI UH!!!!), megmért egy rakás csontocskát, sőt 12 hetesen megmondta a baba nemét, mivel látta a szeméremcsontját (vagyis, hogy lány lesz)... :)))) azt gondolom, nem mindig az orvos tehet róla, talán inkább az elavult kórházi gépek...
ANNENN Egy pont és más semmi! 2012.04.14 14:27:00
Mivel újra "csodálatos" időjárást kaptunk a hétvégére, így maradnak a benti programok. Eper, dió, alma, tehát evés a program első körben, némi házi dekor és egy kis kreativitás, amelyből ma legfőképp a körmöm részül. Szeretem a minimált, ezért úgy döntöttem…..
  Pölcz Klaudia   Indafotó: http://indafoto.hu/kisklau  Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1288833767 Kedvelt képei   Civilben” mivel foglalkozol? Egy bankban dolgozom. Hitel kontrolling-munkatárs a hivatalos megnevezése a munkakörömnek. Ha…..