Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szexuális tévelygők

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én találtam meg először a lyukat. Aztán bemutattam a feleségemnek is. Találgattuk, hogyan keletkezhetett. Mitől lett ekkora? A tél marta tán a fészer falára. Nagyjából 10 centis. Egyik este eszembe jutott valami. Megfogtam a feleségem, kirángattam a fészerhez és elmondtam neki…..
Ott vágtam el magam a csajnál, hogy szóba hoztam a hazát. Pedig nyakig benne voltunk, ugyanis a Mammutban kávéztunk éppen. Királynő volt. Pedig Angliának egy is elég. Bár csak két éve él kint Londonban, máris kékvérűnek érzi magát. Csak 1 hétre ugrott haza a hazába… És…..
(egyik kedves olvasónk talált egy pendrive-ot, amin többek között ez a kézirat is szerepel. Ez egy erőteljes pornónapló valaki életéről. Minden nap feltölt egy-egy posztot a saját blogján, hogy mi is élvezzük. Arról szól, hogy egy csaj házvezetőnőnek (cselédnek) állt egy…..
(Üde szatíra némi abszurd humorral, egy olvasónk tollából)   Némi öklendezés után sikerült megszabadulnia terhétől. Felegyenesedett, megtörölte száját a tenyerével, kifújta az orrát a zoknijába… és meglátta a bajt! A pólóról lejött a Kula bácsit…..
(Üde szatíra némi abszurd humorral, egy olvasónk tollából)   Semmi sem majdnem tökéletes… Ferdinánd és János ezen az éjszakán ismét átadták magukat az önfeledt, zabolátlan szexnek. Nagyban zajlik most is a homoszexualizmus egy nagy franciaágyban. Már többször…..
anonim [szexfüggők] Félálomban 2010.06.29 08:21:00
Hajnal van mikor megriadok. Mély álomból ver fel valami. Első pillanatra tudom hol vagyok. Mindig tudom. Ha a látszat csal is, mindig tudom hol ébredek, merre van a legközelebbi késem, és hogyan jutok ki az épületből ha kell. De ritka, hogy azonnal tudom ki alszik mellettem. A jobb…..
anonim [szexfüggők] Olcsó bringa 2010.06.28 08:20:00
Nem vagyok szép. Na jó, kifejezetten csúnya se, de egyálatlán nem tetszem mindenkinek. Nem fordulnak utánam az utcán még a melósok sem. Csak néha. Nem baj. Tudom, hogy képes vagyok kéjt okozni és ez nekem elég. Miért ne érhetné megrendítő, orgazmikus mámorélmény azt, aki a…..
anonim [szexfüggők] 23:38 2010.04.22 08:20:00
Huszonhárom óra kilenc perckor a fiú megfogta kedvese derekát és úgy tett, mintha egyáltalán nem izgulna. A lány édesen mosolygott, szemét nem tudta levenni szerelme ajkairól. Romantikus lélek volt, ezt már az interneten kitöltött teszt is megmondta. A fiú megszelídülve nézett,…..
…elmondom hát mindenkinek.Történetem furcsa. Több mint furcsa, nem is tudom, hogy kezdjek bele igazán. Előre is elnézést, ha néha nem találom majd a szavakat. Igazából abban sem vagyok teljesen biztos, hogy történetem erre a blogra való.Huszonöt éves vagyok és két hónapja…..
Átlagos mackónak mondanám magam, már ha lenne ilyen fogalom, hogy „átlagos mackó”. Néha úgy érzem, minden egészséges, húsevő férfi az én testfelépítésem felé tart. Bár a kilók tekintve három számjegyről beszélünk, vannak olyan tulajdonságok, amelyekről nem mi…..