Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caris00

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákos, Tankcsapda, Magna Cum Laude @ Szeged, Dóm tér 2010.05.22. A századik születésnapját ünneplő Délmagyarország kölcsönkérte Szegedtől a Dóm teret, elhívta Ákost, a Tankcsapdát meg a Magna Cum Laude zenekart, felállított egy színpadot a fogadalmi templom kapujában, szembe…..
Caris00 2010.05.25 10:18:35
@Jedlik_: Te fellépnél ingyen? :) Meglehetősen régen szervezi ezt a bulit a Délmagyar, tudtommal Ákos nem lép fel kicsi pénzért, de a részletekről a szervezőket javasolnám megkérdezni.
A DM előfizetőknek amúgy 3990 Ft volt a jegy, s bár a 3 zenekar nem egyforma, aki bulizni akart a Borfesztivál mellett, az megtehette. Ízlések és pofonok, hja, különbözőek.
Caris00 2010.05.25 11:06:39
@mista: na, jó, ez lehet, de hozzátartozik a térhez. :)
Lehet, hogy Ákos önteltnek tűnik, de bakker, aki már 20 éve nyomja és színvonalas zenét csinál, az legyen egy kicsit felvágós is. Nem kell férjhez menni hozzá, csak hallgatni vagy olvasni. Én kezdettől ezt teszem, s bár a vad bonanzásból lett öltönyös engem is meglepett a Ákos 40-en, de sajnálom, nekem bejön mind a zene, mind a szöveg. akinek nem tetszik, ne hallgassa. Mellesleg a családom többi tagja nem is jár velem koncertre, de elviseli, ha én ezt hallgatom. Tolerancia, barátaim. :) Mégsem hallgathatok 40 felett Hannah Montana-t. :)
Mint ismeretes az első Alien film rendezője, Ridley Scott ismét a kezébe vette a savas vérű űrszörny sorsát és maga fogja dirigálni a franchise következő darabját, amely nem közvetlen folytatás lesz, hanem egy előzményfilm. Scott nemrég az MTV-nek nyilatkozott a produkcióról.…..