Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LawrenceDesign

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt mindenki elküld a francba hadd szögezzem le, hogy a válasz: IGEN, SZÜKSÉG VAN.  Azért nézzük meg a kérdést kicsit több nézőpontból.  2015-öt írunk és a moziba került filmek tartalmi minősége egyre gyatrább. A mozivászonra készült "művek" általában az…..
A GPS-funkciós okostelefonok terjedésével néhány kerékpáros felfedezte magának, hogy nagyvárosok utcáin biciklizve ábrákat rajzolhat bele a világba. A műfaj rövid idő alatt elért végső határaihoz. A végső határt valószínűleg Micheal Wallace, művésznevén Wally…..
LawrenceDesign 2012.04.21 20:04:00
@gyalogos-biciklis-autós-majdnem:
:)))))) Akkor idézek pár helyről:

"hiszen KRESZ előírásai értelmében „útnak nem minősülő területről az úttestre ráhajtó jármű vezetőjének, az úttesten haladó járművek és gyalogosok részére elsőbbséget kell adni.”

Helyes magatartás ezen szituációban a kerékpárosok részéről, ha kétkerekűikről leszállva, azt tolva jutnak át a gyalogos-átkelőhelyen az úttest túloldalára."

"Megjegyzés: zebrán az elsőbbség csak a gyalogosokra vonatkozik. Tehát biciklisekre csak akkor,
ha a zebránál leszállnak és tolják a biciklit. Ha kerékpárral az egyik járdáról a másikra kelünk át a
zebrán, akkor ezt csak megfelelő körültekintéssel, és lassan tegyük. Az autósok ugyanis csak
gyalogosokra számítanak ott, száguldozó biciklisekre nem!" stbstb. A KRESZ NEM ÍRJA ELŐ HOGY LE KELL SZÁLLNI!
Örülök hogy Te nem rég csináltad meg a vizsgát de akkor még nézd át párszor, mert az ilyen okoskodók miatt fogok balesetet szenvedni mint TE
A HírCsárda kalkulációi szerint akár a 100 milliárdos nagyságrendet is elérheti hazánk átnevezésének költsége. Új személyik, útlevelek, jogosítványok. Térképek, iskolai segédeszközök, személyi okmányok és számos Isten hozta! tábla is  cserére szorul majd a…..
LawrenceDesign 2011.04.19 12:54:51
@Trednar: Értem. A MENNI 1 db N-el is biztos hasonló szleng. Egyébként persze néha én is használok rövidítéseket, stb. De itt nem erről volt szó. Amúgy meg lényegtelen mert maga a hozzászólás is értelmetlen úgy gondolom. Egy ország átnevezéséről alkotott vélemény és a takarodjunk az országból összekötése... háát valahogy nem vall értelmes gondolkodásra. Tehát ha én úgy gondolom hogy jól van az úgy ahogy van akkor persze én semmiképp nem lehetek magyar. FÜGGETLENÜL párttól, vezetőtől stb. Na meg az is vicces hogy ha nem nyalom ki a Fidesz seggét akkor természetesen már csak kommunista lehetek aki gyurcsán bácsi arcát rakta ki a budiajtajára. Oldaltól függetlenül annyi elvetemült, elvakult barom van ebben az országban hogy már fáj.
LawrenceDesign 2011.04.19 14:04:52
@Trednar: NEM NEM. .... bocsi nem így akartam... elfelejtettem új sorba írni hogy az nem neked SZÓL :)

Hozzád csak a helyesírásos dolgot akartam válaszként. Utána megnéztem pontosan mit ütött el akire reagáltam és így rögtön folytattam. Sorry.
Tehát a többi egyáltalán nem neked szólt, csak arról jutott eszembe.
Bocsi még egyszer.
A sorozat eddigi csúcspontjához érkeztünk. A Klassz ugyanis nemcsak egyszerűen jó étterem, de Budapest kiváló helyei közt tartják számon, már amennyiben eltekintünk a fejenként 20-30 ezer forintos vacsorákat kínáló csúcsgasztronómiai templomoktól. Tisztességes…..
LawrenceDesign 2011.01.31 13:13:02
@Triple Seven: Egy ismerősöm mondta ezeket csak ő nincs regisztrálva, majd megkérem hogy soroljon párat konkrétan. :) A Ruben-t megnéztem tényleg annyi és igényesnek tűnik, de ettől még elhiszem hogy sok meg drága. Kétélű a dolog. Én Miskolcon élek és az a gáz hogy itt viszont soknak találom a 900-1000 Ft-os menüt. Meg azért valljuk be 890nél és néha hagy borravalót az ember. Picit aránytalannak érzem ... ennyi.
LawrenceDesign 2011.01.31 13:51:53
@Iron1: Értem. Ha pesten járok megnézem :D Köszi az infót...
Hütte Havazik a Mátrában 2010.11.25 06:00:00
"Szerda délután 4 órától több hullámban érkeznek a hózáporok 600 méteres magasság fölött a Mátrában. Még a talaj nem fagyott át teljesen így egyelőre csak vékony hólepel fedi a tájat. Várhatóan 5-10 cm hó lesz a hétvégén a Mátrában, ami még a sípályák…..
LawrenceDesign 2010.11.25 18:46:14
@David a barátságos. ^.^: ;) jogos ezért írtam rá rögtön. És elnézést is kértem :)