Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DNA

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Brutális fizika, kémia és biológia után a Totalcar fenegyereke, Vályi Pista kollégánk csak talált még egy tantárgyat az iskolai órarendben, aminek az ürügyén látványosan kidurranthat, ketté csaphat és ripityomra törhet mindent, ami a keze ügyébe kerül: november 7-én indul a…..
Nem meglepő, hogy a világ egyik legbefolyásosabb politikusát, Vlagyimir Putyin épségét a legmodernebb védelmi felszerelésekkel és biztonsági intézkedésekkel igyekeznek óvni. Az orosz elnök magyarországi látogatásának apropóján körbenéztünk, hogy az elnöki verdák kapcsán…..
Hatvanadik vendégem Stephanie Wegener (29) érkezett hozzám Berlinből. Egy hónapos balkáni útját kezdte meg két nappal ezelőtt. Két hetet lesz Szerbiában és Macedóniában, majd 2 hétre Szófiába utazik dolgozni. Stephanie kilépett az állásából, és az egy hónapos túráját…..
Aki tátott szájjal hallgatta végig Orbán Viktor sokat emlegetett pénteki évértékelő/önértékelő beszédét, az valószínűleg nem értheti mit kerestek vasárnap fejében több ezrek az utcán, tiltakozásul valami olyasmi ellen, ami az alapvető jogok sárbatiprásának kortárs…..
DNA 2013.02.25 23:31:08
@Lucky Larry Silverstein: mennyi órabért fizet ezért nektek a törperoma főnökötök?
Mindenféle hazugsággal ellentétben, a közmunkások havi hetvenvalahány-ezer forintot keresnek. (Miniszterelnök évet értékel.) A kormányfő láthatólag nem elégszik meg az igazmondó juhász szerepével (vö.pl. „én nem hazudtam soha az embereknek”), le is rántja a…..
DNA 2013.02.24 10:38:03
@FreeHungary: remélem ezt nem komolyan gondolod b+!...
Van abba némi gyomorrontás érzés amikor egy fejlődő és elméletileg demokratikus országban feljelentik az online újságok híreinek kommentelőit. Na nem mondom, hogy ez nem szánalmas egy picit, de viccesnek sem nevezném. Valahogy fenyegetve érzem magam, az meg olyan kellemetlen a szabad…..
DNA 2013.02.10 09:23:23
Többször megkapjuk, hogy a kormányellenes kül- vagy belföldi vélemények tulajdonképpen az országot támadják. Ugyanezt a logikát propagálja a kormány erejét az ország erejévé stilizáló enyhén militáns propaganda. Mindkettő nyilvánvaló hazugság. Magyarország ereje, ha…..
DNA 2013.01.02 13:31:08
@HaFr: +1
Hogyan áll a 4-es metró építése? Mi történt 2012-ben a földfelszín alatt? A Tétényi útnál már gyakorlatilag készen vannak, és 2014 nyarán már utaspróbák lehetnek. Év végére már metrószerelvény is érkezett. Ez volt 2012 a 4-es metró alagútjaiban. (A korábbi évek…..
Idén volt éppen tíz éve, hogy Kövér László arra buzdította a fideszes sikerpropagandában kétkedőket, hogy járjanak elöl jó példával, menjenek le a pincébe és akasszák fel magukat. "És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük…..
Mentsük meg a MÁV-ot, zúzzuk be a MÁV-ot! Első körben vérmérséklettől függ, melyik verziót érzi magáénak az ember, mind a két csoport igen kiválóan meg tudja magyarázni, miért az ő véleménye az egyedül üdvözítő. A hogyan, illetve az utána hogy legyen kérdésekre persze…..
DNA 2012.12.22 20:55:25
@rcfan: mert Németországban emberek élnek, s nem állatok.
Ha már tegnap Svédországban jártunk, ma maradunk a környéken, egészen pontosan Finnországban és szétnézünk kicsit, mi hogyan is működik. Kalauzunk Lore, aki rengeteg hasznos információval szolgál mindazoknak, akik azt vették a fejükbe, hogy ebben az északi országban szeretnének…..
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
Minden forint, amit a sportra fordítunk, a nemzet jövőjének támogatását jelenti. Ezt mondta ma a parlamentben Simicskó István arra a kérdésre, miért is építenek Felcsúton háromszor akkora stadiont, mint ahányan az egész faluban laknak. Később azt is megtudhattuk az újdonsült…..
DNA 2012.11.06 08:20:10
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Nem sokkal több,mint 20 éve volt egy ember aki stílusában hasonlókkal érvelt. Úgy hívták: Nicolae Ceaușescu
Subba Ügyfélkezelés: Norbi style 2012.11.05 10:43:31
via  ..
DNA 2012.11.05 19:20:12
@szivsuvit: neked is az arcodba kéne oltani egy patront valami gay pornó forgatáson.. hátha pont arra van szükséged. te barom.
Kedves választópolgár, képzeld el azt, hogy neked házat építeni kerekedne kedved. Odaadod a pénzed egy generálkivitelezőnek, aki miután átvette elküld téged a lehető legbúsabb picsába és nekilát a gányolásnak. Nem kérdez meg arról, hogy hová építse, hogy milyen anyagból,…..
Balavány György újságírót az MTI ( azért pereli, többek között, mert egy blogbejegyzésében azt írta amikor a recesszió volt mindenhol a vezető hír, a balatoni algásodással foglakozott vezető anyagként a hirado.hu. A birtokunkban lévő peranyag szerint erre az ellenérv az volt,…..
DNA 2012.09.06 10:04:42
@2345: Hív a gazdád,te kutya:):):):)
Több bejegyzés is foglalkozik ezen a blogon Örményországgal. Az első ismerkedő látogatást is beleszámítva hetedik éve dolgozom ott, 2010 óta pedig már háromhavonta megfordulok Jerevánban. Ennek most nagy valószínűséggel vége van. Hihetetlen mennyire frusztráló érzés, amikor…..
DNA 2012.09.03 22:06:14
@HK417: Pont.
Orbán Viktor alig pár órája Facebookra feltett fotója instant mémmé válhat. Nézzük, hogy eresztik el magukat korunk emblematikus politikusai a vakáció idejére. Viktor Amerikában Merkel Sarkozy Berlusconi Obama És a klasszikus Putyin..
DNA 2012.08.26 22:11:54
Az ember rögtön rávágná, hogy Porschéval, Ferrarival, Bentley-vel és sorolná az összes luxusmárkát. Pedig nem. Meglepő lista következik. Ha az ember a gazdagok világára gondol hatalmas luxusautókat, méregdrága sportkocsikat lát maga előtt – ám egy felmérés szerint ez…..
DNA 2012.08.14 10:16:01
@dmwd: egyetértek!
Rogernyúl úgy gondolta, nem lehet nagy baj, ha hajlítanak egy keveset szemüvegje keretén a Vision Expresszben, saját felelősségére ugyan, de mégiscsak ebből élnek. Meglepetésére azonban nem a keret hajlott meg, hanem egy lencse tört ketté, amikor ki akarták venni. Rejtély, hogy…..
DNA 2012.07.28 10:14:26
@neoteny: a kulcs az utolsó mondat.:)
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
DNA 2012.07.21 15:15:59
@shitgun: azért ha egy főnyomócsövet,kábelküteget vagy gázcsövet megküldesz az árokásóval,lehet,hogy nagyobb lesz a kár 500ezernél..:)
Nagyon bátor az a reklámcég, amely kitalálta, hogy a halálfélelemmel próbál népszerűvé tenni egy alapvetően nyugalmat árasztó autót. Pedig pontosan ez történt a Lexus esetében. Úgy látszik, a japánok is megelégelték, hogy potenciális vásárlóik minden eddigi…..
DNA 2012.07.21 15:08:01
@grufftipunk: ytong? inkább habszivacs:)
  Titanic ez, bár nem az óceánt járta, csak a magyar folyamokat; nem halt meg miatta senki, csak maga a hajó lett az enyészeté; és nem jéghegynek ütközött, hanem csak a magyar valóságnak. A magyar technika- és hajózástörténet egyik különleges emléke, a Monarchia korának egyik…..