Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ironic_man

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nessie, a tavi szörny  Akármilyen furcsán is hangzik, a Loch Ness-i szörnyről először egy 7. századbeli krónika tesz említést, miszerint 565-ben valakit meg kellett menteni a tóban lakó mitikus szörny „karmaiból”. Mivel a tavi szörny legendája már a…..
ironic_man 2011.09.24 12:17:59
törökgáborelemez 377. A hitel 2011.06.26 09:52:56
„A kommunizmus volt a legnagyobb baj az emberiség történetében, és nem ünnepelhetjük eléggé, hogy véget ért”– mondta Orbán Viktor idén április végén. „Nem ismerünk a történelemben példát arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi embert sikerült a…..
Két nagy projekt is fut a hétvégén majd a teljes közmédiában. Azt, hogy a Duna TV, az MTV és a Magyar Rádió is kiemelten foglalkozik majd a trónörökös esküvőjével, már megírtuk, de akkor még nem állt össze kép. Mármint hogy a non stop közszolgálati bulvárparádét…..
ironic_man 2011.04.27 00:24:25
@pollio:
Csodálom, hogy 5 évig elviseltek téged az Egyesült Királyságban. Nem kötelező Tescóban vásárolni, az emberek 99%-a nem hord levetett angol ruhát, aki meg igen, szíve joga.
Zsetonuk meg azért van, mert náluk volt eredeti tőkefelhalmozás, már a XVII. századtól, Magyarországon pedig soha. Helyette voltunk Habsburg-gyarmat meg 1848-ig középkori feudális rendszer élősködött a nemzeten. Neked is ezért kellett kimenned dolgozni, de ne zavarjon. És az se zavarjon, hogy ott volt munkád, és elég jól kaphattál érte zsetont, ha 5 évig kinn voltál...

By the way, szerintem épeszű embert jobban érdekel egy angol királyi családi esküvő, mint hogy Részeges Pali bácsi hogyan ír alá mindenféle hülye tákolmányokat, és hogyan beszél össze-vissza a tévében...
Úgyhogy itt nem gyarmatosításról van szó, szimplán jobb a minőség...
ironic_man 2011.04.27 00:28:24
@GGG77:

Mert az európai kultúra az antikvitáson, a kereszténységen és a felvilágosodáson alapszik. Ennek köszönheted a legnagyobb találmányokat, a legnagyobb művészeti alkotásokat, és azt, hogy ma szabadon írogathatsz szinte bármit az internetre, vagyis a vallási majd világi természetjogból kifejlődő sok-sok egyéni szabadságjogot.
Nem véletlenül a keresztény országok talaján nőttek ki az emberi jogok és szabadságok, nem pedig mondjuk a muszlim vallású országokban...

Lehet szeretni, nem szeretni, de ha valaki nincs tisztában azzal, hogy honnan jön, és honnan kapja az alapértékeit, lehetőségeit, az soha nem tudhatja meg, hogy hová tart... Ne ess ebbe a hibába.
Kettős Mérce Induljon a banzáj! 2011.04.15 13:43:00
Ma elindul a nagy tüntetés hosszú hétvége, nézzük a kínálatot. Este 6-kor egyszerre demonstrál az Alkotmány utcában (mert, ugye a Kossuth téren nem lehet) az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook oldal és a MEGYEK meleg egyenjogúsági mozgalom tüntetése, persze az új…..
ironic_man 2011.04.16 00:38:37
@Rocker Kacsa:

Neked világít a Negro cukorka a szádban!!!

Itt már rég nem csak a liberálisok meg a vadliberálisok tüntetéséről van szó, és végképp nem a cigánykérdésről. Nagyon sötét vagy ha ennyire egyszerűnek látod a dolgot. A jobboldali identitású, ex-Fidesz szavazók tömegei is sorra szólalnak fel ez ellen a gyalázatos alkotmány ellen. Tőled is és másoktól is olyan alapvető jogokat vesznek el, amit fel se tudsz fogni!!!
Te nem tanultál történelmet??? Tanulgasd át a XX. századi történelmet, és ha abból nem tudsz következtetéseket levonni saját magad számára, akkor ugorj bele egy kútba, de legalább ne éljél a választójogoddal, mert az ilyen sötétek miatt tartunk itt, ahol tartunk.
(Végül, de nem utolsó sorban: nem volt szó alkotmányozásról, és oké hogy megvan a 2/3, de az csak egy szám. Az alkotmány sehol nem így készül. Persze Neked ezt lehet magyarázni, úgysem értenéd...)

A cigánybűnözésnek köze nincs ehhez a kérdéshez, annyira sötét vagy hogy ezeket összemosod, hogy jobban tetted volna, ha csöndben maradtál volna. Szánalmas vagy!!!
Bírósági vezetők 1990 óta még soha nem fogalmaztak olyan keményen, mint a napokban nyilvánosságra hozott, a nyugdíjazási szabályaikat az alkotmányban megváltoztatni szándékozó kormányzati döntés ellen tiltakozó nyilatkozatukban. Érdemes elolvasni a teljes szöveget, mert ilyen…..
A történelmi alkotáshoz illendően, lelkiismeretesen igyekeztem követni az új alkotmány tervezetének általános vitáját, s ha egy-két hozzászólást el is mulasztottam, az biztos, hogy a parlamenti képviselők többségénél lényegesen több időt töltöttem a felszólalások…..
ironic_man 2011.03.28 00:02:54
"miután azonban a közjogi kereteket nem (vagy csak alig) érintik, elintézhetőek lennének a Fidesztől az első hónapok gyakorlatában amúgy sem idegen alkotmánymódosítással."

ÚRISTEN SEGÍTS! GÁBOR! Te melyik univerzumban élsz??? Olvastad a tervezet, és kellően nagyító alá vetted a közjogi részt? Alig változik??? Persze nem lesz itt félprezidenciális köztársaság vagy szövetségi rendszer, de a közjogi rendszer igenis megváltozik, aminek legjobb példája az Alkotmánybíróság jogkörének TOVÁBBI SZŰKÍTÉSE. Fenntartják a tavaly őszi jogállam-ellenes hatáskör-szűkítést (ha holnap hoznak egy gazdasági tárgyú törvényt, hogy holnaputántól az, aki 2 millió bruttó felett keres évente, fizessen be a költségvetésnek plusz 300 ezer forintot, mert a költségvetés bajban van, akkor nem lehet alkotmányellenessé nyilvánítani, vagy pl. azt sem, ha hoznak egy olyan törvényt, hogy Török Gábor politikai elemző minden vagyonát osszák szét a szegények között...)

De az ALKOTMÁNY-TERVEZET TOVÁBB SZŰKÍTI a jogállami kereteket:
- normakontrollt mostantól csak a Kormány vagy az országgyűlés 1/4-e kérhet (a Kormány nyilván nem fog, max. az előző kormányét, a saját többségével megszavazottat semmiképp, az Ogy 1/4-e pedig nem kellő biztosíték)
Az összes nagy történelmi jelentőségű AB-határozat magánkezdeményezésre született meg (HALÁLBÜNTETÉS eltörlése, abortusz, eutanázia, melegek jogai, stb.) Ezekre többé nem lesz lehetőség. A jelenlegi szabályozás azért nem jó, mert bárki beadhat ilyet, és ezzel érdemben kell foglalkoznia, de az AB-nek volt erre egy nagyon jó javaslata, Orbánék meg lesöpörték az asztalra.

- az AB NEM értelmezheti az alkotmányt. EZ a hatásköre eddig az Abtv-ben volt, az ALkotmányban csak 2 hatáskör volt, most 2 kivétellel beemelték az alkotmányba a hatásköröket. Ebből hiányzik az alkotmányértelmezés és a mulasztásban megnyilvánuló alkotmányellenesség megállapítása. Mivel az új alkotmány egy kodifikáció eredménye, 99,9999%, hogy ezeket direkt hagyták ki, és az új Abtv-ben sem lesznek benne. Ha az AB nem értelmezheti az alkotmányt, akkor létalapja egyik lényegétől fosztják meg.

Gyakorlatilag az új alkotmány teljesen kiheréli az elmúlt 20 év demokráciájának és jogállamiságának első és legfontosabb közjogi bástyáját: az AB-t.

Ráadásul "Constitutio Stumpf"-ként az Ogy fogja választani az AB elnökét, elég egyértelmű szándékokkal...

Aztán ott van az ombudsmani rendszer lefaragása, ami súlyos visszalépés az eddigi (európai szinten is) példaértékű rendszertől. Külön pikantéria az adatvédelmi biztos kiherélése, és valódi függetlenségének elveszítése.

Az OIT felszámolásával a bírói függetlenség eddigi fontos garanciái vesznek el, egyértelmű, hogy a narancsos elvtársak a bíróságokat is maguk alá akarják gyűrni.

Választójog a határon túli magyaroknak.

Választójog lehetősége a gyerekek után.

És még ki tudja mi lesz a "sarkalatos törvényekben"?

Még egyszer kérdezem Gábor, hol élsz te, hogy azt mondod, hogy a közjogi rendszer NEM (/alig) VÁLTOZIK??? Az AB kiherélésével gyakorlatilag az egész közjogi rendszer alapjaiban megváltozik, még ha a színpadon nagyjából ugyanazok a közjogi szereplők maradnak is.

Gábor, ne beszélj már hülyeségeket, mert magadat járatod le ezzel a butasággal.
ironic_man 2011.03.22 22:03:25
 Jelentem, veszélyben a szólásszabadság! Mármint Kanadában. Bezony: a kanadai médiahatóság ugyanis nemrég betiltotta a Dire Straits együttes Money For Nothing című számát, mert hát a dalban szereplő köcsög (faggot) szó nem a cserépedényre utal, hanem a…..
Kedves Praxis!   Ma egy elég érdekes dolgot láttam nálunk a körzeti orvosi rendelőben. Régi háziorvosunk nyugdíjba ment, egy fiatal és nagyon szimpatikus fiatalember került a helyére, de bizonyos dolgok teljesen megváltoztak és nem vagyok benne biztos, hogy előnyükre. Szóval a…..
ironic_man 2010.12.14 17:54:59
@Kivlov:

Nem mintha védeni akarom a munkakerülő, szociális rendszeren élősködő személyeket, de azért azt tegyük hozzá, ahogy ők "elélnek" munka nélkül egész életükben, azért neked gondolom abszolút nem ugyanazok az igényeid és az életszínvonalad, mint az ilyen, mélyszegénységben, munkát sosem látott embereknek...

Te valószínűleg nem tudnál ilyen életvitelben élni, de ők ebben nőttek fel... nekik nem igényük a legújabb elektrotechnikai kütyü, egy verseskötet, egy könyv, egy külföldi nyaralás, egy múzeum, stb. stb.

Szóval persze, elélnek munka nélkül évtizedeken keresztül, de gondolom te nem választanád a munka nélküli tengődést és a szociális rendszeren élősködést, hogy olyan életszínvonalon éljél, mint ami nekik "tökéletes"...
ironic_man 2010.12.14 17:59:55
@Csigorin:

Szerintem sötéten látod a helyzetet. Kinyílt a világ, ha sötét és borzalmas Magyarország minden embernek ALAPVETŐ ALKOTMÁNYOS joga a kivándorlás (és a bármikori visszatérés), szóval nincsen semmi korlát, hogy itthagyd ezt a borzalmas (xar, ahogy írtad )országot.

Ha le lennének zárva a határok, na az már baj lenne, de nincsenek...
Egyre közelebb kerülünk ahhoz a gyalázatos szégyenhez, hogy Magyarország elbukja a szegedi ELI projektet. Ez az a szuperlézer amit nagy nehezen sikerült kilobbizni. Az egyetlen probléma a több szempontból is hihetetlün fontos létesítménnyel annak helyszíne. Azt ugyanis szerencsétlen…..
ironic_man 2010.12.07 23:10:28
@xtolzig:

Budapesten vannak a tudósok, a kutatási potenciál és a "valódi" felsőoktatás... hát te se jártál még "vidéken", Pest határain kívül...

Mellesleg, hány magyar Nobel díjas is kapott Nobel díjat BUDAPESTI tevékenykedése miatt?
Esetleg Békésy Györgyre lehet ráerőszakolni, hogy budapesti kutatásai miatt kapott Nobel díjat, de ez is eléggé erőltetett...
Míg Szent-Györgyi Albert SZEGEDI kutatásai miatt kapott Nobel díjat.

Az összes többi Nobel díjasunkat pedig az ORBÁNHOZ és mocskos és kicsinyes bandájához hasonló szennyládák KÜLFÖLDRE üldözték és ott lettek Nobel díjasok... Bezzeg utána verjük a mellünket, hogy magyar Nobel díjasok így meg úgy, de persze előtte üldözzük és kicsináljuk őket.
Orbánék is ugyanezt teszik... és akkor csodálkoznak, hogy a normális emberek végleges jelleggel kivándorolnak ebből az országból, és marad néhány ezer normális ember, meg a csőcselék... lehet örülni neki....
     MSZP-s szórólap 2004 decemberéből. Évről évre nem felejtettünk. De az idő telik, a körülmények változnak, utoljára idézem fel ebben a formában a magyar balliberális oldal történelmi bűnét.   „Ez a nép­sza­va­zás ugyan­is…..
ironic_man 2010.12.05 22:38:11
@rockjano_:

Ráadásul, ha lenne rajta lógó, még az se jelentene semmit, mert lógót is bárki bármire rá tud nyomtatni.
ironic_man 2010.12.05 23:08:09
Én imádom a határon túli magyarokat, családom és baráti társaságom jelentős része közülük kerül ki, de én úgy gondolom, hogy ez a kettős állampolgárság egy ÓRIÁSI LÁTSZATintézkedés.

Ettől nem fog lelassulni az asszimiláció, SŐT felgyorsítja az elvándorlást a határon túli területekről Magyarországra.

Pedig pont az lenne a lényeg, hogy megmaradjanak a MAGYAR kulturális és társadalmi értékek a határon túli - eddig még - magyar területeken.

Egyáltalán nem ellenzem a kettős állampolgárság intézményét, de szerintem felesleges és többet árt mint használ.

Az ettől teljesen független választójog viszont már totális baromság. Csak arra jó, hogy egymás ellen uszítson, és ha egy - a határon túli magyarok által többséget szerző kormány rosszul fogja csinálni, akkor rögtön a határon túli magyarok lesznek a bűnbakok, és ellenük fordulnak olyan hangvételben mint 2004-ben... kell ez nekünk vagy nekik? NEM.
A választójogot kifejezetten ellenzem. Maxiumum, ha valóban kétkamarás lesz, és a második (dísznek fenntartott, amúgy a törvényhozást lassító és jelentéktelen) kamarába választhatnának néhány képviselőt, az még egész elfogadható lenne, de
1. második kamara marha felesleges egy ilyen gazdasági helyzetű országban... még egy intézményt, még több embert eltartani az adófizető pénzén tök feleslegesen...
2. második kamara nélkül a jelenlegi egykamarás országgyűlésbe delegálás pedig teljesen nonszensz és csak állandó feszültségforrás lesz, amint elmúlik ez a bazi büdös 2/3-os mámor...
Több mint egy hete van napirenden az Alkotmánybíróság jogköreinek korlátozása kapcsán kirobbant vita. Sokan magabiztosan állítják, hogy az embereket úgysem érdekli ez az ügy, mert a közjogi-alkotmányos kérdések iránt érzéketlen a kizárólag a pénztárca alapján voksoló…..
ironic_man 2010.11.04 00:20:23
Szerintem a Fidesz, a kormány, és a kis diktátor azért is jár rossz úton, mert az Alkotmánybíróságot és a jogállamiságot azért támadja, mert az őt körülvevő stábban

- hozzá nem értő
- sötét
- buta

jogvégzett emberek ülnek.

Hangsúlyoznám, hogy jogvégzettek, nem pedig jogászok. Előbbiből van tengernyi, utóbbiból kevés... Attól, hogy még meglett a jogi diploma az semmit nem garantál ahhoz, hogy valaki ért is a joghoz... Márpedig az utóbbi hónapokban sorra jönnek azok a javaslatok és elfogadott rendelkezések, amelyekről ordít a hozzá nem értés.

Tudom, hogy a kormányzópárt részéről marha menő fikázni az Uniót, meg hogy a kis diktátornak nem főnöke az EU, mert Mari néni, meg Pali bácsi az eldugott határmenti faluban erre ráizgul, mert gyakorlatilag azt se tudja mi az az EU, és az ő interpretációjukban Brüsszel=Moszkva, pedig hát ezt nagyon jól tudjuk, hogy marhára nem így van (de ehhez már IQ és józan paraszti ész kéne, annak meg súlyos deficitje van kishazánkban a populizmus nagy tengerében). Nem beszélve arról, hogy ezzel az EU-ellenes mentalitással a sok szélsőjobbos is ráizgul Orbánra, és csap egy nagyot az asztalra, hogy ezaz!

De ez csak egy dolog. A realitás sajnos teljesen nem ez. Hiába mond akármit ez az akarnok kis paprikajancsi, attól még az Európai Bíróság sorra elkaszálhatja az egyes magyar jogszabályokat, amelyek totálisan beleütköznek a Magyarországra is közvetlenül hatályos uniós jogba... Ez pedig messze nagyobb égés, mintha a saját belső alkotmánybíróságunk semmisítené meg.
Valaki úgy gondolja, hogy ez Mari néni és Pali bácsi szintjén ez nem így van, ők nem törődnek a távoli, nem is érthető Luxemburgi Bíróságokkal, csakhogy a világot nem Mari néni meg Pali bácsi primitív attitűdje érdekli, hanem a kívülről formált kép... márpedig lehet itt izmoskodni, nemzeti függetlenség, nemzetközi pénztőke által ránkrótt láncainkat vessük le, meg nem tudom milyen magasztos eszmékkel lehet itt acsarkodni, fel lehet ébredni, hogy egy 10 milliós ország mekkora súlyt képvisel egy 7 MILLIÁRD lakosú világban... Márpedig a tőke nem megy olyan helyre, ahol ilyen elmebeteg közállapotok uralkodnak. Lehet itt sovinisztának lenni, és elhajtani a multikat meg a csúnya gonosz külföldi tőkét, de aki ezt mondja az ezzel bebizonyította, hogy semmit nem tud a magyar történelemről... a magyar történelemben ugyanis nemhogy eredeti tőkefelhalmozás nem volt, de semmilyen tőkefelhalmozás nem volt... Fel lehet ébredni, és végre komolyan lehetne venni a "nemzetért való cselekvést" és a realitásokból kellene kiindulni, mert azzal tesznek jót a nemzetnek, nem pedig magyar ugaron szőtt délibábos álmokkal kell ámítani a népet...

Az elmúlt hónapok "jog""alkotása" pedig egyértelműen bebizonyította, hogy az autoriter-jellegű kormányzásra berendezkedő kormányzat hemzseg az uniós és nemzetközi jogot szinte hírből sem ismerő jogvégzettekkel... Ez pedig súlyos, és beláthatatlan következményekkel lesz nem csak a jogszabályi, de a gazdasági, politikai életre, és még sok másra is...

(Elnézést kérek minden Máriától és Páltól, remélem érthető, hogyan értettem a fentieket...)
Lázár János levelet írt. Elek Istvánnak válaszolt, valójában azonban a nyilvánosság számára igyekezett a korábbiaknál finomabban, összeszedettebben és érvelőbben megfogalmazni álláspontját. „Pedig kíváncsi lettem volna, ha egy olyan elemző képességekkel megáldott…..
ironic_man 2010.10.29 12:02:50
A két lényegi kérdésre itt van a megfelelő válasz egy jobboldali alkotmányjogásztól...

Meg lehet csinálni alkotmányosan is a magánnyugdíj-pénztári lopásokat (pardon, elvonásokat) és a válságadókat. Adott esetben lehet módosítani az alkotmány, szépen, finoman, demokratikusan. AB-hatáskörök megkurtítása nélkül.

index.hu/belfold/2010/10/29/az_alkotmanybirosag_a_fideszt_sem_fogja_tudni_megvedeni/

Ébresztő! Ha ezek után sem gondolja meg magát a Fidesz, akkor egyértelmű, hogy itt nem a gazdasági kérdésekről van szó, mert simán meg lehet őket alkotmányosan, tisztességesen is oldani, HANEM abszolút hatalom-koncentrációról, a jogállam és a demokrácia minimumra szorításáról...
Aki ezek után is bedőlne annak, hogy a Fidesz jó szándékból, a Zemberekért akarja megregulázni a csúnya gonosz AB-ot, az kérem szépen primitív, naiv és hülye. Mind egyszerre.
Fontos határhoz értünk – írtam tegnap. Ma reggelre kiderült, hogy más értelemben is. Torkos Matild, a Magyar Nemzet újságírója megtette azt, amire nyilvánosan eddig ebben az ügyben egyetlen elkötelezett kormánypárti sem volt hajlandó. Vállalta a véleményét akkor is, ha az…..
ironic_man 2010.10.27 10:26:40
@Táskás Tóni:

ott a pont ;)
ironic_man 2010.10.27 10:50:59
@hower:

Persze, hogy aztán 11 seggnyaló csatlóst megválaszthasson a kormánytöbbség, majd visszaállítja a korábbi hatásköröket, hogy ők milyen demokratikusak, aztán a 11 seggnyaló semmit nem semmisít meg... Ha az AB testületileg lemondana, ott halna meg Magyarországon a szabadság. Végleg.
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
ironic_man 2010.10.27 09:11:14
@török gábor:

Kedves Gábor!

Szerintem még senki nem nézte meg közelebbről Stumpf István "párhuzamos indokolását", pedig érdemes rávetni egy pillantást.

Bár az AB egyhangúlag (!) hozta meg a döntését, Stumpf Istvánt közelebbről kell megnézni.
Az én értelmezésemben teljesen egyértelmű, hogy Stumpf István csak azért szavazta meg a másik 9 bíró mellett a határozatot, mert nem akart kilógni a sorból, és végleg rásüssék a bélyeget, hogy Orbán beépített embere, Orbán csatlósa, miegymás. Gondolom tisztában volt vele, hogy a döntés és a Fidesz reakciói nagy port fognak kavarni, így az esetleges ellenszavazata is kereszttűzbe kerülhet.

Viszont nem akart a hűbérura Orbánnal szembemenni, ezért a "párhuzamos indokolásában" a többségi állásponttól TELJESEN ELTÉRŐ indokolását adta az alkotmányellenességnek (a párhuzamos indokolásban ki is fejtette, hogy részéről nem tartja fenn a határozati indokolást), egyfajta tessék-lássék gumiszabályt, az Alkotmány 70/A szakaszát, a diszkrimináció tilalmát (=ha a versenyszférára is kiterjedne a törvény hatálya, akkor NEM lenne alkotmányellenes).

Szemben a többségi határozati indokolással, amely szerint a megsemmisített szakaszok elsősorban a jogbiztonság és az arányos közteherviselés alkotmányos elvével mennek szembe.

Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon is lényeges eltérés, amivel mindenképpen érdemes foglalkozni, és nem csak úgy elsiklani felette ;) Legalábbis politikai elemzői szemszögből ;)

+++
Elgondolkodtató, hogy Lázár János néhány órára rá már beadta a törvénytervezetet és az alkotmánymódosítás-tervezetet. A városi legenda szerint Orbán már a hétvégén tudott a döntésről, és kvázi megfenyegette Paczolayt, hogyha valóban megsemmisítik a rendelkezéseket, akkor ő válaszul elveszi az AB-tól a megfelelő hatáskört.
És no lám, kihirdették a megsemmisítő határozatot, és máris ott voltak a tervezetek...
A városi legenda szerint Paczolay bíró úr tegnap már azzal viccelődött, hogy elkezdte olvasni a Bolsevizmus nagy könyvét, hogy tudja mivel fogják dobálni... ;)
ironic_man 2010.10.27 09:28:27
@pajaro:

Kedves tanult barátunk, pajaro!
Ajánlom elolvasásra:

index.hu/gazdasag/magyar/2010/10/26/lazar_janossal_a_vagyonadoert/

Szóval fizetnéd ezt a több tucat fajta adót, köztük a vagyonadót? Bezzeg, amikor a Fidesz megtámadta az AB-on, akkor gondolom te is ott csápoltál, hogy ez az, jól odab*sztak Gyurcsányéknak, győzött a Fidesz, blablabla.
Ne haragudj, de az ilyen viselkedés a kétszínű és totál antidemokratikus. Egy demokráciában az ilyen emberekre mondják, hogy lúzerek... (Bocsi, de utálom, ha vki pártkatona szemüvegben nézi a világot)
ironic_man 2010.10.27 10:01:59
@pajaro:

Pajaro, szerintem jobb lenne, ha csöndben maradnál, mert egyre inkább kitárulkozol és kiderül, hogy semmihez sem értesz.
Fogalmad sincs az önkormányzatokról...