Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blady

0 bejegyzést írt és 288 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/13 Subject: Felkelő Nap autóshétvége To: klubtatsu@klubtatsu.hu   Sziasztok!   A Klubotok által szervezett japánautós hétvégével kapcsolatban érdeklődöm. Nekem egy négy éves 3-as Mazdám van, a neve SZAR - de csak a rendszám miatt ami…..
A Trónok harca őrülten népszerű szereplője a W Magazinnak adott videóinterjúban mesélte el, hogy a Havas Jon-meghallgatása előtti este elment a csajával egy Mekibe, ahol összeszólalkozott egy faszival (a csaját kutyázta), és ő meg rendes úriemberként mondta neki, hogy akkor ebből verekedés lesz, de…..
Egészen parádés történettel rukkolt elő a mai Blikk, akik ott voltak Oszter Sándor tárgyalásán. A bíróságon színész állítólagos ittas vezetését tárgyalták és több tanút is kihallgattak az ügyben. Köztük azt a rendőrt is, aki az eset után kihallgatta Osztert a Gyorskocsi…..
blady 2015.12.04 15:52:13
@Kalocsai Tamás: feltételezem, végiggondolja, ha máshogy történik, de túl sok volt a ha és a feltételezés a kommentedben, így ebbe kár belemenni...én jót szórakoztam ezen :D
Komolyan, ez lesz minden idők legjobb tévés szereposztása: Lady Gaga, Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Evan Peters, Finn Wittrock, Denis O'Hare, Cheyenne Jackson, Max Greenfield, Wes Bentley, Chloe Sevigny, Matt Bomer, Lily Rabe, Emma Roberts és Naomi Campbell már tuti, de Ryan…..
A Fox már korábban bejelentette, hogy foglalkoznak egy újabb 24-évad ötletével, de azt nem mondták a kis hamisak, hogy Kiefer Sutherland maximum lélekben lesz a stábbal, mert JACK BAUER NÉLKÜL JÖN AZ ÚJ ÉVAD. És ráadásul még az a verzió sem jött be, hogy Yvonne Strahovski…..
Ez a képregény-dolog nagyon bejött, látom, szóval itt van még egy. Kellemes karácsonyt és húsvétot mindenkinek, boldog magömlést és sorozatos orgazmust.  ..
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
blady 2015.04.28 10:34:17
@Vödör: sztem azért, mert nem akarta, hogy mindenki előtt beszéljék ki, mi történt vele..ha tudta volna kezelni a helyzetet, nem hülyézi le a többit, hanem lezárja annyival, hogy nem akar róla beszélni. Csak ezt nehéz jól kezelni, ha az adott társaságban mindenki ellened beszél..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
blady 2015.04.17 11:48:57
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
blady 2015.04.03 12:18:35
@bérgyilkos balerina: a fodrászt támogatom :D néztem is az előzetesben, h nnnnnnaaaaavégre félresöpörte a szeméből azt a borzalmat :D
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
1:21 Szép jó estét mindenkinek! Felébredtem időben, most puding nélkül próbálok ébren maradni. De meglepően frissnek érzem magam, remélem majd munkahelyen is így lesz.1:23 Wi-fim hisztisen viselkedik, remélem összekapja azért magát1:24 Háttérben Matthew Mekkonehjú ment el a…..
Idén is felkelek hajnalban és végignézem az idei díjátadót. Folyamatosan frissülve élőben közvetítem majd az eseményeket, valahogy úgy, ahogy tavaly is volt. Remélem idén is velem tart egy pár ember, még ha nem is olyan érdekes a filmlista, mint tavaly volt. Kommentekre ugyanúgy…..
blady 2012.02.26 22:08:48
elvileg itt is lehet majd nézni
oscar2012live.com/
de keresgélek még, tavaly is ide-oda ugrándoztam, aztán talán a pro7 streamnél horgonyoztam le én is..
Akinek van Viasat 3, annak ajánlom a ma 21:10-kor kezdődő viszonylag ismeretlen filmet, amelyben Michael J Fox tőle szokatlan szerepben brillírozik. Szellem barátaival azzal keresi a pénzét, hogy „elűzi” a kísérteteket az emberek házaiból, azonban nem mindenki nézi ezt jó…..
Mivel még tervezek Filmbarátok Oscar felvezető különkiadást  (gyanítom majd ismét a díjátadó hetében), nem akarok itt nagyban elemezni, tippelgetni. Sok értelme nem is volna, hiszen a legtöbb filmet pont februárban mutatják majd be nálunk is és igyekszem minél többet…..
blady 2012.01.24 20:05:00
@vazzegabi: tuti megint lesz vhol online közvetítés, én tavaly neten néztem.. de az ideinél vhogy nem érzem, h érdemes lenne fent maradnom
blady 2012.01.24 20:53:05
@freddyD: no igen, egyedül ez zökkenthet ki a jelenlegi álláspontomból engem is :)
így is van kinek, minek szurkolni, de azért jobb lenne átlátni az egész felhozatalt..
Nem kértek semmit cserébe, de ennyivel tartozom  ..
Az "Engedj be!" kapcsán ajánlották nekem a kommentárokban ezt a filmet, hogy feltétlenül nézzem meg, mert megrázó élmény lesz. Nos, nem kellett kétszer mondani, tegnap megnéztem. A film története nehezen magyarázható el, de azért megpróbálom. Egy rossz…..
blady 2011.12.19 19:07:19
hát én mertem ajánlani, amiért utólagosan is elnézésedet kérem Freddy, de kíváncsi voltam, mit írnál egy ilyen...nem is tudom miről. Azt azért hozzátenném, h nem úgy ajánlottam, h nézd meg mert jajdejó, mert 2 éve, mikor megnéztem vmi ilyesmi fogalmazódott meg bennem:

"Mély levegőt veszek...Első nekifutásra kb 8. perc után lomtárban landolt, aztán másnap (azaz ma 2009.május) a hajthatatlan kíváncsiságom (és egy drága ismerősöm) arra késztetett, h derítsem ki, mégis mi a jó istent akarnak mondani ezzel a filmmel. (hogy miért töröltem? iiszonyat lassan indult be a sztori; így utólag: első 20 percben csak vért látni és kb 1óra elteltével kezdi kapiskálni az ember h mi van..)

Ugye vannak hasonló kaliberű kínzós, darabolós, beteg horrorok (saw, hostel stb)... felejtsük el!
Kiindulva abból, hogy a franciák kifinomultak, szinte dalolva káromkodnak és nem kis szerepük van a film feltalálásában (Lumiere tesók), értetlenül csóválom a fejem, hogy hogy a fenébe adhattak ki ennyire beteg filmet!
Ok h brutális, ok, h verik a kiscsajt, ok h )**spoileres rész, Freddy leírta fentebb) nade azért kínozni valakit,
SPOILER

hogy ficsúr gazdag vallásos emberek megláthassák, mi van a túlvilágon...és ezt ők maguk csinálják szisztematikusan...???!!!? Kéész kamillázok még mindig...
Zárójelben csak: ha ebben a filmben meghal valaki, az a nézőnek is megváltás..

Mindenesetre érdekes oldalról közelít a vallás és a fanatizmus felé..de lehet csak én értelmeztem rosszUl..

erős idegzetűeknek csak. Ilyet nem lehet pontozni"

na vmi ilyesmi volt, ezóta a film óta kerülöm az összes francia filmet, és sorry még1x h gazdagítottam a negatív filmélményeid listáját..
pedig anno nekem is úgy ajánlották h hííí meg háááá meg húúú dejó, de csak szivatni akartak vele:D
blady 2011.12.19 21:59:08
@freddyD: Ember a Holdont szerettem én is, nem tudom megmondani miért..

mondjuk itt sztem sokan félreértik ezt a filmet, végülis tény, h nagy hangsúlyt fektettek a verésre, vérre egyebek, de sztem maga a tudat, h ezt nagyhatalmú emberek megtehetik, mindenfajta lelkifurdalás nélkül, ettől nekem sokkal inkább kinyílik a bicska a zsebemben..de ha már beteg filmeknél járunk, sokkalta rosszabb érzés volt nekem nőként végignézni az utolsó ház balra egyik jelenetében azt, ahogy megerőszakolják azt a szerencsétlen lányt. Szóval lehet akármennyi vér egy filmben, sokkal szemetebb, ha a lelkedre is kihatnak vmivel, nem csak azt érik el, h "degusztustalan"
Ez is azon filmek egyike, amely bár érdekelt, egyszerűen csak nem néztem meg valahogy. Itt mondjuk csak 2-3 év a késedelem, de ami késik, nem múlik. Elképesztően pozitív visszhangja volt ennek a svéd horrordrámának, a borítón az Indexet egyenesen így idézikA svéd Engedj be! a…..