Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cakula

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016 nyarán kihasználva a szuper olcsó Turkish Airlines Bogota akcióját Kolumbia felé vettük az irányt. 17 teljes napban nyilván esélytelen lett volna bejárni az egész országot, és pihenni is ezért próbáltuk vegyíteni a top látnivalókat egy kis hagyományos vidéki Kolumbiával és egy kis tengerpari…..
Nagyon mozgalmas az élet egy Down-szindrómás babával. Iskola, weboldal szerkesztés, házimunka, gyerekek... heti öt fejlesztés... Kicsit nehéz volt a kezdet... Összességében amellett, hogy fárasztó, elégedett vagyok. Van heti két gyógypedagógiai fejlesztésünk, járunk gyógytornára, dévény tornára és…..
Alternatíva Most kéne megállni 2013.03.10 09:55:28
Eleinte röhögtem az egészen: a Fidesznek már csak sósavas bácsik, ultrák és a demokráciában hívő fiatalok ellen bármikor megmozduló jobbikosok maradtak. Csak hát valójában gyilkosokat vezényelni a tüntetők ellen nem vicces. Kubatov Gábor már elkezdte megszervezni a párt…..
cakula 2013.03.10 22:00:52
@Bertalan Kiss: Törvényesen sem bánthatták volna őket cicám, ahhoz a rendőrségnek van joga, hogy kényszerítő intézkedéseket alkalmazzon, nem a gyilkos fidesz sleppnek. És nagyon szomorú, ha bárki is a fidesz mellett áll ki önszántából. Szerintem ezt már csak pénzért csinálják (lásd békamenet).
Hogy Magyarország történelmi időket él mióta a fülkeforradalom végbement, egyáltalán nem számít újdonságnak.  Mint tudjuk, Magyarország a földgolyó azon kevés országainak egyike, ahol egy ideje a regnáló hatalom védelmében erőt demonstráló szimpátiatüntetéseket…..
cakula 2013.03.05 22:23:40
@Balibgeczyk: Igazad van, sokkal jobb oroszoknak és kínaiaknak eladni mindent!
cakula 2013.03.05 22:35:46
@Balibgeczyk: És mi a szöszön húztad fel magad? Na, akkor mit fogsz csinálni ha véget ér a szarrágás és nem fityisz kormányunk lesz? Szívrohamot kapsz?
Képzeljük csak el, hogy mi lenne, ha a tavasszal megrendezendő magyar-román világbajnoki selejtezőn az MLSZ döntené el, hogy kik legyenek a bírók, hogy mekkora legyen a pálya mérete, hogy mekkora legyen a kapu, hogy hány csere lehet, hogy hány percig melegíthetnek a meccs előtt a…..
Rogán Antal, Budapest V.  kerületének polgármesteréhez, egyben a Fidesz frakcióvezetőjéhez köthető, sokakban ellenérzést kiváltó szobor tegnap kissé módosult. Mint ismeretes, az 1920-as éveket idéző Rikkancs-szobor egy újságot tart a kezében, de nem az akkori újságok…..
cakula 2012.10.31 22:33:29
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Nagy kár, hogy elkezdtél blogolni és kommentelni. Légyszí ne! Főzz inkább dödöllét.
A Greenpeace-t is egyre többen keresik meg az úgynevezett „chemtrail”-nek nevezett összesküvés elmélettel kapcsolatosan. Sokan aggódnak amiatt, hogy a repülőgépek mögött látható kondenzcsíkok igazából szándékosan kibocsátott veszélyes vegyi anyagok. Megvizsgáltuk ezért a…..
cakula 2012.08.11 19:59:46
@Unbeliever.: Ja, az első ami kiveri az ember szemét ezen az oldalon az a Donate now!
Itt az igazán veszélyes kondenzcsík:
video.miner.hu/v/hokamera-a-reptereken
    Miközben sokat hallhatunk a kormány által előszeretettel csak „Új Széchenyi Terv”-ként emlegetett 2007-2013-as EU-források felhasználásáról – és fel nem használásáról – megjelentek az első, a 2014-2020-as uniós tervidőszakkal kapcsolatos hírek is. A…..
cakula 2012.07.13 07:04:33
@Trompf: ezt nagyon rosszul tudod. Utófinanszírozással működnek a pályázatok és a pályázati pénzek EU felé történő lehívása is utólagosan történik.
A napokban már szóba került a spenót, enyhe bűnbánó felhanggal, most következzen egy spenót-rokon, a rejtélyes és szinte ismeretlen mángold. A név - bár inkább hajaz egy pornófilm-kiadóra - egy alig ismert zöldségfélét takar, ami a spenóthoz több szempontból hasonlatos,…..
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
cakula 2011.11.27 00:00:52
@Zene 56: ennél sokkal durvábbakat is mondtak Gyurcsányra, be lehet fejezni a visszamutogatást, nem véletlen hogy már nem ő a miniszterelnök, vágod? És az esztergomi képv testület nem a munkáját próbálja végezni, hanem keresztbe tenni az új polgármesternek, aki nem az ő emberük. Az esztergomiakra meg magasról tesznek. Ilyen hülye véleménnyel maximum az egyik esztergomi fityiszes képviselő mamája/papája lehetsz. Ennél sokkal durvábbakat is megérdemelnének ezek a paksimogyorók, remélem az esztergomiak elég kreatívak ehhez!
Subba OMG! 2010.05.31 10:40:00
Most éri meg igazán webfejlesztőnek lenni!..
cakula 2010.05.31 23:39:40
@brlv24: A te fejecskéd forduljon le a nyakadról egyszerű lény! Előbb a koncepció, aztán nekiállni a megvalósításnak! Nem menet közben dolgozzuk ki, hogy mi hogyan lesz! Ha értenél ehhez, akkor tudnád miről beszélek!
 Annak ürügyén, hogy a Kick-Ass (nem, nem fogjuk a lefordított címet leírni) a hétvégén az amerikai mozikba került a movifone összeállított egy 10-es listát a legkockább szuperhősökből.   10.  Mystery Men – Hét a Kick/Ass szereplőihez hasonló…..