Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tőgy Tarka

26 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Amit tudni kell a hennáról: A henna az egyik legősibb kozmetikum, hűsítő és gyógyító hatását már kb. 5000 évvel ezelőtt is ismerték.Az élénkzöld, bokorszerű növény (Latin elnevezése: Lawsonia inermis) Egyiptomból származik, ahol jól viseli…..
    A Tarka Büfé egész Tarka Napok alatt szeretettel várja a kollégistákat, és vendégeket nem csak enni- és innivalóval, hanem alapvető drogériai eszközökkel is.A büfé nyitvatartása a következőképpen fog kinézni Tarka Napok alkalmával: zárva 14:00 -…..
   Egymásba gabalyodva - A kapcsolatháló-elemzés tapasztalatai   A Budapesti Corvinus Egyetem Kapcsolatháló és Oktatáskutató Központ, azaz a RECENS két kutatója, Boda Zsófia és Néray Bálint fog előadni.       Széchenyi…..
    Minden ősszel és tavasszal kerül megrendezésre az esélykiegyenlítő foci és kosár a kollégium előtti aszfaltos területen. A sportolóból alkoholistává váló fiatalok és a 2 cselekvést egymás mellett űzők kánaánja. Az esti buli előtt nagyszerű…..
    Ha szeretnéd beszerezni az esti betevő alkoholmennyiséget pusztán azzal, hogy a legjobb formádat hozod kedvelt játékaid valamelyikében, akkor jelentkezz a tarkasport@gmail.com – címen, és hétfő 17:00 - ra ne tervezz be semmi…..
   Megfáradtál a mindennapokban? Folyamatosan stresszelnek az egyetemen? No para! Mi megtaláltuk a megoldást. TEaHÁZ! Babzsákok, kanapék, vízipipa, tea, teasütemény, RUM! A Tarka Napok alatt végig nyitva állunk, és várunk Téged szobatársaiddal, meg a spanokkal.…..
    A Coca-Cola jóvoltából kilátogat hozzánk a magyar DJ színtér egyik legnagyobb alakja a  Karmatronic. Többek között készítettek már hivatalos remixet Beyonce-nek, a Pussy Cat Dolls-nak, John Legend-nek stb.  Tarkaréten szerdán 22:00-tól rázza meg a…..
     A régi idők emlékei fognak újjáéledni, szerdán 23:00-tól. Régi Tarkások még emlékeznek egy bizonyos zenekarra, akik innen a Tarkaréti Kollégiumból kezdték pályafutásukat, sok sok emlékezetes koncerttel örvendeztetve meg a kollégista fenehadat.…..
     Egyszer volt, hol nem volt, a kollégium falai között egy fiatal ember, akinek volt egy zenekara. Hallottunk róla, csak nem tudtuk mi is az a Bohemian Betyars. Aztán a Pannónia Fesztiválon sikerült beléjük botlanunk. Mit botlanunk, egészen hanyatt estünk…..
      Tavaly felelevenített hagyomány után idén újra megmérkőzik egymással Egyetemünk legnagyobb diákszervezete és legnagyobb kollégiuma, azaz az Öcsi és Tarka.   A „párbaj” szerdán kerül megrendezésre a Stone Undergroundban,…..
    FRISSíTÉS: A Springfielden, és a Terranován túl Reserved ruhák a férfi/női divatbemutatón!  A tavaszi Tarka Napok keretében újból megrendezésre kerül a tavaly is nagy népszerűségnek örvendő divatbemutató.   Helyszínéül…..
 Megj.: Hogy átérezzétek, mégis milyen lehetett itt lakni a 2003/2004 - es tanévben, a bejegyzésbe csak, és kizárólag ebből az évből válogattam fotókat. :)A Tarka Napok hagyományához híven a hétfő-kedd-szerdai bulit egy inside - együtt töltött -tarkás…..
     A mai fiataloknak nincs könnyű dolguk. Iskola nélkül az álláskereséssel, iskola alatt a megélhetéssel gyűlik meg a bajuk. Ráadásul a munkaadók is előszeretettel tekintenek rájuk „ingyen” munkaerőként.Honnan legyen pályakezdőként…..
     A Karrier Iroda támogatásával az elmúlt 2 év alatt 1323 hallgató, több mint 800 különböző cégnél végzettszakmai gyakorlatot. A szervezés leghasznosabb tapasztalatai, a szakmai gyakorlat keresés főbb tudnivalói azelőadás során, mind…..
Az álláskeresés kiindulópontja, önértékelésed legfontosabb eszköze az önéletrajzod megírása. Felmérések szerint a kiválasztási szakember, legfeljebb kettő percet szán egy CV-re, ez alatt dönti el az önéletrajzról, hogy érdemes-e a jelentkezőt behívni egy interjúra. Ezért…..
  Aki ismeri Bettit a 201-ből, az tudja, hogy miért Ő csinálja az alter bulit.2008 szeptemberében költözött Tarkarétre, és azóta kb. több alter bulit abszolvált közönségként, mint az évfolyama összesen. Korábbi Tarka Napok során már bebizonyította, hogy a pult másik…..
   Vajas Gergő (Groovelyn)-t nem kell bemutatni azoknak, akik szeretik a Morrisons2 hangulatát. A Musicteam.hu - s adatlapja szerint korábban funkhouset játszott, ma már inkább az elektronikus (electro- house) zene világában utazik. Nyert dj-versenyt, 2006 szilvesztere óta…..
 A nyíregyházi Jurij öt albummal és egy kislemezzel, valamint sok száz koncerttel (például 30y turné és lemezbemutató, Sziget, EFOTT és SZIN nagyszínpad, PAFE, FEZEN fesztivál, Hegyalja fesztivál, Campus fesztivál, Zöld Pardon, Gödör, A38 Hajó, Azfeszt, Kaukázus…..
   Pár hónapja csicseregték először a madarak, hogy a tavaszi Tarka Napokon fellép a tarkás vonatkozású Borgia zenekar, és hogy a banda dobosa rendszerint a 4. emelet csapatát erősíti a tarkaréti szintvetékedőkön.Mivel nem csengett ismerősen a nevük, ezért…..
   Az idősebb közgázosok talán mind tudják, hogy miről is van szó, amikor elhangzik a Stone szórakozóhely neve. Ez Tarkarét saját kis partyhelye volt, míg nem ki nem adták egy üzemeltetőnek. Tévedés ne essék, ez után is pörgött tovább a hely, csak hát…..
    Először - mint sokan mások - mi is az X-faktorban ismertük meg Bartha Ákost. Akkor szerényen kiállt a barátnőjével (Varga Lillával), majd a földön ülve elkezdtek zenélni, de úgy, hogy ez a kis két perces előadás azóta 55 000-res nézettséget generált a…..
      UPDATE Megszületett a 2. élőben felvett mix is. Fogadjátok sok szeretettel :) Korábban Tarkarétet - buli szinten - "csupán" a zúzós rock, a magyar retró, és az rnb jellemezte. Itt-ott bekacsintott egy kis alternatív lötyögés, vagy épp a…..
  Az igazat megvallva, DJ GYUREX facebook oldalát olvasgatva rájöttem, hogy igencsak szerényen nyilatkozott magáról a 2010-es őszi Tarka Napok előtti megkeresésünkkor. Hogy Ti is képben legyetek, mégis ki látogat el tarkára a 2011-es tavaszi Tarka…..
TarkaBlog Virágot a virágnak 2010.04.17 22:21:00
Létezik egy szép népszokás, főleg kisebb falvakban fellelhető, az ún. májusfa-állítás. Röviden összefoglalva annyi a lényege, hogy a május elseje előtti éjszakán a fiatal férfiember (általában „orkosra melegített” haverjai segítségével) egy lehetőleg minél…..
Bár a szerző ezt sehol nem írja le, de valószínűleg töltött káposztát akartak főzni. Mindenük megvolt hozzá. Ez lett belőle:   Történt egyszer, hogy öreg Tarkásként egész véletlenül úgy alakult, hogy egy tavaszi Tarka napok alkalmával egy nagyon jó - és az…..