Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meliah rage

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kínai propagandakiállítást ismertető kritikánkkal alapjaiban értettük félre a témát és magát Kínát is, állítja Salát Gergely Kína-kutató a Mandineren megjelent írásában. A konzervatív blogon Kínai Kálmán és Trágár Tóniként publikáló szerző saját nevén jegyzett…..
Bevallom most, hogy kérdez a szemed: Nem merek hinni, és indulni veled, Ó igen - igen, igen! Ó igen - igen, igen! Gatyába olvadt a Balaton szelet, Szaga alapján nem is az, lehet, Ó igen - igen, igen! Ó igen - igen, igen! Én nem tudok állni mert remeg a lábam, Ez vagyok én meg a koala…..
meliah rage 2012.08.30 13:47:36
@félázsiai 2llkedő: Ez jó. Horn Törvényes külügyminiszter volt, mert akkor az volt a törvény. Ezek szerint ha 2013-ban átírnák a választási törvényt, hogy csak a fideszes jelöltre lehet szavazni, akkor azt a magukat demokratikus ellenzéknek nevezők és a szavazóik el fogják fogadni mert akkor majd az lesz a törvény.
meliah rage 2012.08.30 14:07:56
@félázsiai 2llkedő: Igen diktatúra volt, de a mostani MSZP szerint az volt a legjobb rendszer, különben megtagadták volna 90-után ezeket az embereket és nem miniszterelnöknek jelölték volna őket. És nem köszöntgetnék a 75. születésnapján. stb.