Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricsi234

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
Ricsi234 2012.09.03 12:07:34
Határidőt ilyen volumenű dolognál vállalni napra pontosan lehetetlen .....akárki akármit mond.. ilyet mi is csak úgy tudnánk vállalni hogy pl 1 év múlva ESÉLYES hogy kész lesz nem az hogy BIZTOSAN(+-2hónap). @Turboá -t egy másik fórumról ismerem (nem nevezem meg mert nem tudom hogy szabad e) ő aztán igazán tudja mi merre mennyi és hogy, autóépítés terén. Ő vissza tudja igazolni azt is hogy mi 2010 októberében kezdtünk el egy nagy volumenű projektet ..megkockáztatom hogy nagyobb mint a hangyász .egy autó nagyságú asztalon kezdtük el összelegózni a 0-ról az egészet..adtunk magunknak egy határidőt (2012 Soltvadkert BMW tali) ami sajna nem jött össze mert minden ellenünk szólt ...de inkább jó legyen mint tákolás így leadtuk a határidőket kész lesz amikor kész lesz(persze ez saját részre készül).

És most egy másik oldalon lévő hozzászólásomat másolnám be ide :

"Mivel ez a projekt nagyon hasonlít a miénkre .....ismerős a helyzet...hiba mindkét oldalon van ... hexeréknél véleményem szerint az hogy elválalták egy "internet betyár" határidejét. Karottával semmi bajom de érződik hogy az internetről ismerte meg a villáskulcsot. Továbbá ha eredmény kell ezen a téren akkor az tuti hogy a pénzt önteni kell bele. És sajnos ami papiron 10 óra az a valóságban 15-16 ...... Ez a projekt már akkor halott volt mikor az első szerelőtől elhozták.....Ha annyira határidőzni akar akkor 5-10 embert ugrasszon rá napi 10 órában és számoljon azzal hogy nem 5 ezer forint lesz. "

Ezek után megkövezhettek...nem fog érdekelni kimegyek a műhelybe és szerezem tovább a tapasztalatokat ti meg tanuljatok az internetről esztergagépen libát tömni......
Ricsi234 2012.09.04 13:58:34
@Turboá: Úgy látom mégsem hagy nyugodni a sok internet huszár :D Hagyd rájuk, egy fecske nem csinál nyarat....Mi tudjuk hogy te profi módon ki tudsz termelni 1-2 év alatt akár 8 autót is minden féle témában (veterán, tüsszögő stb). Ha jól tudom a hangyász kb 2 éve indult el a mostanra keserves úton. Mi két éve egy dosszié A4-es papírból indultunk mostanra már csak a csiszolás, festés és összerakás van hátra(max 2 ember de inkább 1 munkájával csak és kevesebb mint napi 8 órában(megjegyzem nem feketén másnak hanem saját részre munka után)

Ha nekünk nem hisznek ebben a témában akkor fel szabad húzni egy garázst telelőni szerszámmal, gépekkel és meg lehet mutatni hogy is van a konzervnyitás..........