Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A más villogány

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Placebohatás 2010.07.15 10:12:00
Széles körű derűlátás és a kormányoldal elsöprő támogatottsága jellemzi a közhangulatot a Medián legfrissebb felmérése szerint. Magyarán 2006 tavasza óta először optimistábbak vagyunk és a jelek szerint pillanatnyilag többnyire elégedettek is az új kormány munkájával.…..
Michael Knight Forgatókönyvek 2010.06.05 10:21:00
Az alábbiakban a csontfeltáró... Akarom mondani, a tényfeltáró bizottság sajtótájékoztajának két lehetséges, ámbátor feltétlenül fiktív forgatókönyvét vázolnám.1. forgatókönyv:Ezúton kérünk elnézést a magyarországi devizahiteles választóinktól, amiért az…..
A más villogány 2010.06.05 14:28:26
@tlvajferi: Tipikus. Néhány mondat, amit zászlajára tűzött a jobboldal. Ebből élt a fidesz, hogy ezeket beépítette az emberek fejébe. Addig jó, amíg nem kezdenek el TÉNYLEG gondolkozni. Értelmesen.
Egyébként nem értem azokat, akik drukkolnak, hogy lehessen magasabb a hiány. Miért jó az? Csak azért akarják, hogy OV a Nagy Vezér osztogathasson belőle nagylelkűen a zembereknek. Utána meg szopóág megint egy darabig, de az már kit érdekel. Arról a GY/B korszak tehet.
Ja, és az árvíz miatt is a k* anyját az összes szocinak! Nekem akkor telt be a pohár, amikor megverte az autómat a jég! De most már vége ennek a népnyúzó, nemzetellenes, szoclib rendőrállam diktatúrának!
Michael Knight Tranzfikció 2010.06.03 18:52:00
- Halló, Zolikám. Itt Kamarássy beszél.- Jelentkezem, képviselő úr!- Zolikám, akkor ahogy megbeszéltük, megvan az euró?- Természetesen, képviselő úr. Átváltottuk.- Mennyin, Zolikám?- Kettőszázhetvenhármon, képviselő úr.- Jól van, rendben. Mert egy óra múlva bejelentem.-…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Hiszen: ha elromlik valami, meg tudják csinálni, és abból, ahogy a villanyszerelőként végzett Zagyva (milyen olcsó lenne poénkodni a nevével, pedig) Gyula ezzel a "Majd a folyosón megbeszéljük!"-kel felidézte az old school, belemenős-bunyós skinhead kocsmák alacsony, ám…..
Szerdán egész délután Szijjártó Péter reakcióját vártam a reggeli GDP-adatra, és megpróbáltam kitalálni, a hős szóvivő hogyan fogja interpretálni a várakozásokat meghaladó gazdasági növekedésről szóló híreket. Annál is inkább, mert az inflációs adatnál épp amiatt…..
Magyaridióta Blöff 2010.05.13 10:06:00
Nézem az új kormány tagjainak listáját, olvasom a velük megjelent első interjúkat, somolyogva követem az ún. nemzeti konzultációról szóló híradásokat, és egyre inkább kezd megvilágosodni, hogy ez az egész eseménysor csak egy blöff, mégpedig Orbán Viktor személyes…..
Csodálatos a mai történelmi nap. Egy nemzet életében kellenek az ilyenek. Hisz ha minden a feje tetejére áll, akkor picsán rúg és visszabillenti az eszed. Vityát most hagyjuk bár , eltolt egy szokásos bullshitet. Volt ott benne nemzeti, család, forradalom, rendszerváltozás,…..
Ha bajod van a magas fehér srácokkal, azaz: világos haj, kék szemés ha a (sajnos hazánkban is 75-80%-os) többséget alkotó azaz: törpe tucat délies&cigányos típusú srácok tetszenek = kerek buksi fej: barna majom szem, sötét haj mint a harmadik világban Ázsia Afrika D-Amerika…..
A más villogány 2010.05.15 11:59:07
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
Tisztelt Praxisblog!Egy velem megtörtént szomorú és egyben megbotránkoztató eseményt szeretnék megosztani Önökkel:Több éven keresztül jártam a Dél-pesti Kórház belgyógyászati osztályához tartozó hypertónia ambuláns rendelésére hétfőnként, amelyet hosszú idő óta…..
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
A más villogány 2010.05.07 20:36:05
@balage_81: ott a pont.
Subba Subba utcaszótár: Melanzs 2010.04.27 11:00:00
Seggbeszex utáni első wc-zéskor keletkezik.  ..
A más villogány 2010.04.27 11:05:32
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
Luxus kéró A márványbunker 2010.02.01 15:28:00
Meg kell mutatnod az erőt, hogy te képes vagy magad alá gyűrni a világot. Miattad létezik a föld és a levegő. Az anyag akaratod szerint formálódik és a lehetetlen a lényedtől haldoklik. Feleljen meg, tehát a hajlékod is ezen törvényeknek. Lássa a világ, hogy te nem a tömegek…..
Visszaélés történhetett a kormányzati légpárnakopterek szervizelésére és üzemanyag-ellátására kiírt tenderen – állítja Süvegessy-Tóth Zebulon az ellenzéki Magyar Párt frakcióvezető-helyettese. A közbeszerzési eljárást a Strabgép-Shellnyeftgaz konzorciuma nyerte, az…..
A más villogány 2010.01.09 17:44:08
Subba A hét képe: Magyar 2009.12.08 14:57:00
VIA..
A más villogány 2009.12.08 22:53:27
@Turbomagyar:
Szerintem húzzunk föl egy falat az ország köré, és szakítsunk meg minden kapcsolatot a külvilággal. Itt is van minden, nem? Akkor meg mit nekünk globalizáció... Ki nem szarja le! Elvégre mi magyarok vagyunk! Magyar égre magyar csillagot!
Ja, és nem vagy naív, inkább csak feledékeny. Elfelejtetted, hogy a rendszerváltás egyik nagy vívmánya az, hogy elengedi az ember kezét a gondoskodó állam. Több fizetést akarsz? Oldd meg. Senki nem fogja helyetted megoldani. Még a Magyar Nagy Fal sem. :)
Nem tudjuk eldönteni, hogy mi az isten lehet ezzel a boldog legénykével, de nagyon félünk tőle! Mitől néz ez így ki? Szilikon, vagy valami illegális izompukkantó fasztöppesztő lóhormon? Ja, és a számnak sosincs vége!!Update:Az olvasó ismét segített, köszönjük! Megtudtuk, hogy…..
A más villogány 2009.11.24 08:58:02
Na ezt a boldog ügyfél sztorit nehéz lesz überelni! A visegrádi Reneszánsz Étterem alkalmazottja tévedésből a szünnapjukra vette föl az asztalfoglalást, ám ahelyett hogy egy bezárt, sötét, néptelen hely várta volna Martinm5-t és barátnőjét, a konyha mégis megnyitott.…..
Hóbelevanc Az uzsorakamat vége 2008.03.04 09:24:00
Van helyzet, ahol az állami szerepvállalásnak ki kell terjednie arra a területre is, ahol az állampolgárt a saját tetteinek következményeitől kell megóvni. Ennek legegyszerűbb módja, ha azokon a területeken nyújt szabályozást a kormányzat, ahol az emberek tájékozatlansága vagy…..
w Vissza a kályhához 2008.03.03 09:00:00
  Nem a Nabuccón múlik az orosz függés, hanem magunkon. Gázáremelést!  Enyergijáról korábban: Magyar atom..
A más villogány 2008.03.03 14:24:28