Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mike21

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
A magyar válogatott remek vb-teljesítményt nyújtó kapusa kéthetes próbajátékra utazik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanshoz, adták hírül kinti portálok. A 22 éves fiatalember az SM-Liiga patinás csapatánál ennyi idő alatt bizonyíthatja be, hogy megérett a váltásra. A klub…..
A héten a második állomásához érkezett a macidobálás során összegyűlt 4451 db plüssjáték kiosztása. A Balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthonba látogattak el válogatott jégkorongozóink, megrakott zsákokkal. Az eseményről többet írni nem is szeretnénk, nézze meg inkább…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
A magyar válogatott második mérkőzését is adjuk online, ezen a felületen lehet követni szöveges közvetítésünket. A rendszer néhány apró hibától eltekintve működik, nyájas olvasóinknak jó szórakozást kívánunk, észrevételeiket ez alatt a poszt alatt várjuk...
Nagyon becsülendő 4-2-es győzelmet arattunk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság nyitómeccsén. Mérkőzésen belül folyamatosan és sokat javult a magyar válogatott teljesítménye, mert az első harmadban mutatott indulósebesség kevés volt a Dél-Korea elleni sikerhez. Az…..
Az első harmad végére sikerült meggyógyítani új online felületünk gyermekbetegségeit, élesben teszteltünk, úgy tűnik, működik a dolog. Kedves olvasóink itt tudták követni szöveges közvetítésünket, ez alatt a bejegyzés alatt észrevételeiket várjuk...
Magyarország A csoportból érkezőként az egyes rajtszámot kapta a divízió 1-ben. Így a nyitónapon az elméletileg leggyengébb ellenféllel, a tavaly a divízió 2-t megnyerő Dél-Koreával találkozunk. Az időpontváltozás miatt szombaton nem edzett csapatunk, péntek este mintegy fél…..