Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fotelfingo

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergelynek sikerült megörökíteni, ahogy a veszélyes helyzeteket produkáló hölgyemény, gyakorlatilag a semmiért törtet előre. Valószínűleg nem ez az egyetlen eset, ami a hölgy számlájára írható. Ma történt velem az alábbi bájos eset, Újpest Városkapu közelében. Az Árva…..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
László mobiltelefonon óhajtott sztrádamatricát vásárolni, és nem számolt azzal, ha a bank sms-ben értesíti, hogy levette a pénzt a számláról, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy matricája is van:Szeretném megosztani megszívatásom történetét a tisztelt nagyérdeművel,…..
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
hángörienidiocc Végre vége van 2007.08.15 16:51:00
Mármint a Szigetnek. Azt hiszem ez volt az első év, hogy örülök ennek és az utolsó év, amikor huzamosabb időt töltöttem kint. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt fogom mondani, de hiányoznak a mindig részeg és állandóan kéregető pánkok. Nem szerettem őket, amíg ott…..
fotelfingo 2007.08.15 20:58:24
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
fotelfingo 2007.07.05 16:55:31
fotelfingo 2007.07.05 19:29:47
Elképesztő a titkolózás, de a Homár remek petrolkémiai kapcsolatainak köszönhetően a Mol menedzsmentjéhez közel álló körökből megtudta, hogy a Részben Magyar Mamut visszavág az OMV-nek a Lánchidat rajta omv-s kamionnal mutató, "Ausztria megint kicsit nagyobb lett"…..
Perverz lehet Imre, mert az alant vázolt sztori után vissza akar menni ugyanabba a szervízbe. Hát mi lazák vagyunk, mint az egyszeri kormánykommunikátor tőkeemelés közben, de ilyet azért nem mernénk megtenni. A sztori egy IBM laptop, illetve annak a javíttatása körül forog,…..