Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efemef

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..
Subba Subba szív iWiW: PartyARC 2008.01.04 10:34:00
Ünnepeljük az év első péntekét válogatással! Átkotortuk a hozzászólásokat is, találtunk sok érdekes egyéniséget. Imádjuk a különc képeket, a ribanckásokat csak megszokásból kapjátok. Jelszó, felhasználónév, kattint!- Fotók: Erika (anyukám)- Meleg Zoli-…..
Subba A vidám társulat 2007.07.11 16:01:00
Mi sem hittük, de létezik viccesebb dolog a heti iWiWes válogatásnál. Jó, igazából hittük. Viszont amikor az átlagember megálmodja, hogy ő sztár lesz, és meghallgatásokra jár, az ettől függetlenül mindig remekül sül el. Köszönjük Kamaszosnak a linkeket,…..
Nem hagyunk benneteket hétvégére iWiW-válogatás nélkül. Sokáig csiszolták a blog.hu-t, de már itt is van a heti szemétség.- A torta - Életem egyetlen kincses szerelme - Tele 16 éves kiscsaj ismerősökkel - Ne fogazz - A másik torta - A mély…..
Eddig azt gondoltuk a drumandbassről, hogy ostoba műfaj, ami csak arra jó, hogy megfájfuljon tőle az ember feje. De most már látjuk, hogy hatására cuki kisgyerekek betépett ewokokként képesek perceken át rohangálni és rázkódni, úgyhogy mindent visszavonunk...