Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taprobane

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miki Tímeát, az Echo Tv korábbi vezérigazgatóját nevezték ki a Tények felelős szerkesztőjének. A hírt az érintett telefonon megerősítette a comment:comnak. Miki Tímea 1985-1997 között a Magyar Televízió Híradójának rendezőjeként dolgozott, 1997-2006 között már volt a TV2-nél, hasonló feladatot…..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Mindig elgondolkodom, hogy mennyire van értelme erősíteni a pozitív testképet olyan fotókkal, amik a legtöbb szemlélőben először valószínűleg visszatetszést és indulatokat fognak kelteni, hiszen hozzászoktak az illuzórikusra retusált női test látványához a monitoron. Aztán igazából rájövök, hogy…..
Három választást nyert idén a Fidesz, nagyon simán, komoly kihívó nélkül – és ebből láthatóan azt a következtetést vonta le, hogy minden úgy volt rendben, ahogy az elmúlt ciklusban történt. Hogy Bármit Lehet, sőt, most lehet csak igazán. Az élet úgy hozta, hogy ez a…..
Ideális esetben túl sokszor nem kell agyalni azon, hogy hová menjünk nászútra, de legalább egyszer az emberek többsége eljut erre a pontra. A Maldív-szigetek és egyéb drága helyek kapásból kiesnek, de azért az anyósék kápolnásnyéki, szocreál nyaralója és a fehér homokos…..
Taprobane 2014.11.18 07:39:33
@enpera:
Aki nem olyan tehetős, az igazából a legjobb, ha szép csendben meghúzódva elvegetál, lehetőleg figyelve arra, hogy problémáival ne zavarja az olyan tehetőseket, mint te?
Szép szó az a fillérbaszó, olyan hangzása van, mintha az emberek azért nem mennének Párizsba nászútra, mert olyan fukarok, nem azért, mert a magyar átlag havi netto 150-ből nem olyan könnyű félretenni.
A SONLINE értesülései szerint nemi erőszak történt Fonyódligeten, ahol két felsőoktatási intézmény tartja gólyatáborát. A rendőrség megerősítette a hírt, miszerint az eset péntek este történt. Többszörösen megerősített információink szerint a bűncselekmény az…..
Már éppen beindulna a lakáshitelezés, amikor jön a jegybank és új szabályokat vezet be. Akár nagyobb tétben is fogadnánk arra, hogy a hatás nem marad majd el. Széles lakossági réteg teljesen kiszorul majd a hitelpiacról. A minimálbéren bejelentettekről van szó. Egyes…..
Taprobane 2014.05.27 13:59:23
@béla a görög:
Csak hát ha a bank csődbe megy, akkor a betétesek pénze is ugrik.
Nem véletlen, hogy bankok működése szabályozott.
Picit gondolj bele abba, mi lenne, ha mondjuk az Erste bank egyszercsak bedőlne és minden pénz bentragadna - mondjuk úgy 800 ügyfélé.
Taprobane 2014.05.27 14:01:00
@Narancskommunista:
Ezért kell szabályozni ezt a tevékenységet, nem rábízni mindent a piacra. Mert ha ez dől, abból válság is lehet.
Taprobane 2014.05.27 14:01:39
@Taprobane:
800ezer ügyfélre gondoltam...
Tisztelt Rogán Antal képviselő úr! Nagy örömmel nyugtáztam, hogy Ön szerint is állampolgári jogunk, hogy az átlagjövedelem erejéig ne kelljen pénzt fizetni a készpénz felvételért, történjen az banki automatából vagy banki pultnál. Annak is határozottan örülök, hogy…..
Taprobane 2013.10.06 08:13:28
@egysmás:
"...szuttyognak a bankkártyások a boltban, benzinkúton, ahelyett, hogy az ezer-kétezer forintot odabasznák a pénztárosnak, és húznának a gecibe..."

Pont erre való a paypass.
Odaérinted a géphez és fizettél, nincs kód, nincs szüttyögés.
Gyorsabb, mint a készpénz.
Csak nálunk drágább is lesz...
Taprobane 2013.10.06 08:17:52
@katasztrófavédelemi rendelhárító rohambrigád:
"..az átlag vagy az alatt keresők döntő többsége a bankolás drágasága miatt a havi pénzét egy összegben leveszi készpénzben, amint elutalták..."

Ma ez nem jó taktika, mivel a készpénzfelvétel drágább, mint a kártyahasználat. Ma.
Pont azért mondja Rogán, hogy legyen a kp ingyen, mert a nagy tömeg ezt csinálja és szeretne ey kis népszerűséget.
Vagyis egyáltalán nem a banki drágaság miatt veszik fel az emberek kp-ban a pénzt. Sokkal inkább azért, mert ha kp-ban fizetsz a fodrásznak, fogorvosnak, szerelőnek, akkor nincs ÁFA. Ez lenne az a bizonyos feketegazdaság...
Taprobane 2013.10.06 09:49:09
@Shopping:
"Tényleg röhej hogy ha a saját pénzedet veszed ki a bankból, akkor fizetnek kell érte..."

Úgy látom, tényleg nem megy át az emberek fejébe, hogy ez egy adó és nem banki díj.
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
Taprobane 2013.07.11 19:21:31
@ritmikus csimpifon:
Ez szerintem egy szép legenda. Az is, hogy ezzel a munkával hipp hopp milliomos leszel és az is, hogy nulla energiabefektetés.
Szerintem maximum az elit luxusprosti lesz milliomos ilyen munkából. Nem tudom, mennyit kereshet ezzel, de nem hiszem, hogy párszázezernél többet (2-3-4). És akkor már a csinos, nagy forgalmú csajokról beszélünk, akiktől senki nem húz sápot.
A tevékenység pedig kemény dolog. Te a szexnél arra gondolsz, hogy egy jó csajjal, aki tetszik neked klasszul elvagy 1 órát, de neki mindenféle pasival el kell lenni, öreggel, szőrőssel, nagyarcúval, stb és napi többször beletömik a dákót és nem, nem lesz mindig magától nedves. És közben mosolyogni kell szépen a kuncsaftnak és együtt élni azzal, hogy társasalom megvet és lenéz.
Kétségkívül kevesebb ész kell hozzá, viszont annál több gyomor. Nem leányálom. Legalábbis én ezt gondolom.
Azt hiszem a legtöbb profi szolgáltató valamilyen kényszer miatt lett az, nem erről álmodott kislányként...

A posztolónak viszont kétségkívül van egy határozott stílusa, ami nem mindig előny, ha emberekkel dolgozol.
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Taprobane 2013.05.24 07:35:51
@Dezsoeke:
Pedig én például simán kinézem a németekből, hogy egy megborult autót tessék-lássék javítás után nem Németországban adnak el, hanem elküldik ide Kelet-Európába, a kevésbé fontos piacra.
Taprobane 2013.05.24 07:52:34
@zeddez:

Én értem, hogy a gyártás, meg a szállítás ennyi idő, nincs is ezzel baj önmagában. Csak hát van konkurencia is. Ha mindenhol 6 hónap, na akkor az tényleg már Kelet Európa jelensége. Tényleg nehéz elhinnem, hogy Münchenben Herr Schmidt fél évet vár egy VW-ra...
A Véleményvezér hibátlanul összefoglalta a trafikmutyi-jelenség lényegét: Akinek nem világos, annak hangsúlyozzuk: itt nem az állami pénzek jól ismert lenyúlásáról van szó, hanem mások, egyébként jómódúnak semmiképpen sem nevezhető emberek egy tollvonással történő…..
Taprobane 2013.05.20 17:39:12
@Csillagszemű Juhász:
Nekem ami igazán nem tetszik ebben a történetben, az az a szabályozás, hogy ennyi meg annyi emberenként lehet egy üzlet és ezzel együtt az, hogy TTT alapon megy a leosztás. Mert nekem ez nem a piacgazdaságot juttatja eszembe, hanem valami mást és esetleg jöhet majd az ennyi meg annyi emberenként egy étterem, egy barkácsbolt, egy bank, egy szolgáltató - és az már nekem kicsit túlszabályozott rendszer, hogy finom legyek.
Taprobane 2013.05.20 17:45:43
@zobod:
Ez nyilván visszatartja majd az ezernyi gonddal és stresszel küzdő embereket a nikotin vigaszától, ami az egyik leginkább addiktív anyag. Ugyan már. Még a halál kockázata sem tart vissza. Tudom, én is szívtam, mielőtt letettem. Nem tart ez majd vissza senkit, ha kell a cigi, két falut is odébb mennek érte.
Taprobane 2013.05.20 17:55:10
@Csillagszemű Juhász:
Az, hogy egy ilyen buli így átmegy az országon, az sajnos jól jellemzi a jelenlegi ellenzéket, a jelenlegi embereket és úgy általában a jelenlegi helyzetet. Nagyjából azt csinálnak, amit akarnak - így is őket támogatják a legtöbben.
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
Futóblog Mi történt 25-nél? 2012.10.02 14:19:03
..
Taprobane 2012.10.03 09:19:43
Sziasztok!
Először is el kell mondjam, hogy én nem vagyok egy nagy futó, sportoló biztosan nem, én csak testmozgás és kondíció miatt csinálom, heti 3-4 alkalommal. 10 kilométert tudok futni, 1 óra körüli idővel, de ez nem versenytempó, nem a 'legjobb idő', hanem ennyi alatt csinálom meg kisebb erőfeszítéssel. Érezhető, hogy nem vagyok egy komoly futó, nem is akarok az lenni, miért írok ide mégis?
Mert azt hittem, hogy amit DK csinál, az arról szól, hogy ha 130 kilós vagy, akkor is mozdulj meg, sportolj, változtass az életmódodon, mert meg tudod csinálni és élvezni fogod, meg fog változni az életed. Ami nekem nagyon szimpatikus.
Kitűzött egy célt, hogy márpedig le fog futni egy maratont, akkor is, ha az elején 100 méter is nehéz volt. És hatalmas erőfeszítéssel meg is valósította, sőt másokat is vitt magával.
És akkor sok sok munkával, lemondással, erőfeszítéssel el is éri, hogy nekiindul egy maratonnak és be is ér a célba.
És akkor azt mondja talán, hogy:
"Embereeeeek!!! Megcsinááááltaaaam!!! Én a Dagadt Köcsög maraton futottam!!! Neked is sikerülhet, íme a példám!"
Nem, hanem azt mondja kissé letörten egy videóban, hogy mindenkitől elnézést kérek, hogy csak ilyen idővel... meg hogy azt rontottam el...
Én nem akarok beleszólni a szakmaiságba, hogy ki mit csinált rosszul, hogy most kellett volna, vagy sem, stb.
Viszont ha egy ekkora hatalmas célnak, mint egy maratonfutás egy 130 kilósnak, az a vége, hogy elnézést, hogy ilyen lassú voltam, hát akkor ott valami nagyon félrement.
DK elkezdett valamit, hogy az átlagember, sőt, az átlagnál ducibb ember is mozogjon, sportoljon, élvezze a mozgást és annak az eredményét, változtasson az életmódján - és az a vége, hogy szabadkozni kell az ideje miatt? Elnézést kérni?
Erről szólnak a futókörök, futóközösségek, hogy milyen időeredmény alatt kell elnézést kérni?
Ugye nem?

Bocsánat, hogy ezt így őszintén beírtam, de én, az átlagemebr, aki a kondi meg a tesmozgás miatt fut, nem azért, hogy bajnok legyen, ezt így látom. És azért ideírom, mert azt hittem DK is erről szól...
A magyar emberkereskedelemmel foglalkozó bűnbandák szinte teljes csendben, a közélettől és –érdektől távol eső zugokban, szépen lassan behálózzák Európát. A néha felbukkanó, sokkoló egyéni esetek ellenére az prostitúció és az emberkereskedelem ügyét azonban sem…..
Taprobane 2012.07.06 06:19:56
Én márpedig azt gondolom, ez bizony egy meglehetősen jellemző formája a prostitúciónak.

Én azt hiszem, bizony a lányok nagy része nem jókedvében űz ilyen szakmát. Ez a legsúlyosabb, amikor fizikai fenyegetés és gazdasági kihasználás is történik, ez igaz. De azt hiszem, ahogy mész úgymond 'feljebb', maximum a fizikai erőszak tűnik el, az egyéb kényszerek ott maradnak.

Nem hiszek abban, hogy a prostitúcióból lányok lesznek milliomosok. Nagyon nem látom ezt sehol - maximum modellek fognak ki maguknak támogatókat. De az átlaglány nem fog ebből meggazdagodni. Ezért utálom, ha ez vonzó karrierútnak próbálják beállítani. A prostitúcióból nem a lány gazdagodik meg, hanem akik futtatják. Én még nem láttam milliomos kurvát, de olyat igen, akinek bizony a napi betevőért is alázkodnia kell.

Ami pedig azt illeti, hogy ezek az illetők romák, azért elképesztőnek tartom, hogy valaki olyanokat ír ide, hogy úgyis cigány az a csaj, nehogy már sajnáljam.

Adj hálát sorsnak barátom, hogy nem oda születtél - ami nem érdem, hanem szerencse. Belegondoltál milyen az, hogy 16 évesen nem a barátnőkkel kezdesz plázába járni, hanem a helyi banda használ kis minden módon? Pusztán azért, mert oda születtél, ahová?
Az egy dolog, hogy a kitartót elítéled, de hidd el, az igazi nagy halak nem a telepi cigányságból jönnek, ezt fent valaki okos dörzsölt ember irányítja.
De hogy magát a csajt elítéljük ezért, az nagyon szomorú.

És még egyszer, nem hiszek abban, hogy ez a 10% szerencsétlen, a többi 90% kurva meg micsoda életet él. Szinte biztos nem így van. A felső nagyon kiváltságos rész talán. De az oroszlánrészt bizony keményen kihasználják, legfeljebb nem verik meg. Annál inkább verik viszont át.