Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fronter67

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell kivizsgálni az Északi Áramlat olajvezeték elleni terrortámadást   Az ENSZ Biztonsági Tanácsa hétfőn nem támogatta az Északi Áramlat szabotázsának nemzetközi kivizsgálásáról szóló orosz-kínai határozatot. Az állásfoglalást Oroszország, Kína és Brazília támogatta. Albánia, az Egyesült…..
Az előző bejegyzésben megismerkedhettünk Türkmenisztánnal, így úgy gondoltam, hogy a folytatásban ennek az országnak a tömegközlekedését mutatom be részletesebben. Az előző bejegyzésben érintőlegesen foglalkoztam már a témával, most viszont részletesebb leírás…..
fronter67 2015.12.10 14:28:05
Éden Niki magára ismert a Bors kedden megjelent, floridai prostiüggyel foglalkozó cikkének egyik fotóján, ezért megkereste a bulvárlap szerkesztőit, hogy elmondhassa az igazságot. Íme: "Való igaz, az egyik képen én vagyok, Floridában készült tavaly ősszel. Az Éden Hotelben a…..
Barna hajú lányok Briana 2015.02.27 06:48:00
..
fronter67 2015.03.12 08:25:56
Van ez a csaj, a VV7 egyik legviccesebb szereplője: Kézbe vette egy stylist, lefotózta egy profi fotós, és megkínlódott vele a fotósoppartista: Én fel nem ismerem...
fronter67 2015.01.19 08:23:08
@the.man: :-)
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
A második napon mindenképp érdemes kimenni a La Roux-ra 16:30-kor. Ezzel nagyjából ott vesszük fel a fonalat, ahol előzőleg a Hurtsnél letettük, ugyanis itt is erős szintipop hatásokról van szó, csak valamivel jobb dalokkal. Állítólag készül a második lemezük is, amit nagyon…..
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..