Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cseszter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stickman Warfare Blog Képek 2010.06.02 20:47:00
Sziasztok! Frissítettem a stickman.hu kezdőlapját, és kellenének képek alulra a futó galériába! Légyszi küldjetek képeket a cikk kommentárjába ;)Jah, és friss, ebben a hónapban készült, teljesen átlagos, de mégis jó kép kellene, ami bemutatja a játékot... Köszi, Bálint..
 Egy hét volt szavazni a fotókra, most már itt az idő eredményt hirdetni. Összeszámolva a szavazatokat kiderült, hogy két harmadik helyezett is van holtversenyben, de szerintem ez nem probléma, mehet mind a kettőnek medál :)Az eredmények a következők:1. Csak le ne essek - Ketchup…..
Stickman Warfare Blog Hamarosan... 2010.04.16 14:46:00
 A blog hamarosan elindul, már nincs sok hátra. Az egyedi design már megvan, de ma még azért fogok rajta egy kicsit módosítani.Már elkészült pár cikk a következő magazinba, azokat már csak itt fogjuk megjelentetni. Remélem számíthatok a cikkek szerzőire, mint állandó…..
Megrendezésre kerül az első fotópályázat, melynek célja megtalálni a legjobb képet a játékról, de csak a megadott kategóriában.A témakör: JátékpillanatA témakört eléggé tág így elsőre. A "játékpillanat" azt jelenti, hogy egy olyan pillanatot kell lefotózni,…..