Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChiefChief

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Aki nem unja még Szanyi Tibort, az állítólagos bérszavazókat és a számolgatást, azt most ha nem is vokstúrára, de voksnéző túrára invitálom Budapest 19. egyéni választókerületébe, a főváros XIII. kerületének déli részébe. Nézzük meg, mit mutatnak a számok Szanyi…..
A héten Szanyi Tibor károgásától volt hangos a sajtó, tegnap pl. a hvg.hu-n néztem meg ahogyan arról nyilatkozik, hogy a XIII. kerületet megszállták a Szanyi ellenes egységfront voksterrorista figurái, és isten bizony ezek akadályozták meg az ő választási…..
Szanyi Tibor láthatólag nem képes feldolgozni, hogy a szeretett népe mégsem annyira szereti. És jön mindenféle összeesküvéssel, voksturizmussal, meg a sima nettó hülyeséggel. "Megmondom őszintén, én magam racionális ésszel nem tudom elképzelni, hogy mi az az állampolgári…..
Varánusz Kétharmad barikád 2010.04.16 08:00:00
Egy, csak egy legény van talpon e vidéken,ordítása klotyókban is hallik', túl a bidéken.Szörnyű kijelentés dörög ki a száján,könnyű szájhab patakzik indulatos állán.Beste zsellérek lustán szavazásra várnak!Gátjai ők ennek a csodás demokráciának!Kétharmad lesz ecsém, itt…..
Szanyi Tibor szétsírta, szétdrámázta, szétvoksturistázta magát a héten, hogy az átjelentkezők miatt fordult meg az állás, és veszített 450 szavazattal. És még beszólt a várandós kismamáknak is ... Szanyi szerdán ugyanis "szégyennek és morálisan elfogadhatatlannak"…..
Az angyalfold.blog.hu által feltöltött Youtube hangfelvételen Szanyi Tibor szocialista szavazók tömeges átjelentkeztetését szabta kampánycsapata feladatául:     "Mindenkit, akit ismerünk nem csak szavazásra kell buzdítani, hanem azért kell felhívni telefonon, és…..
Az ám!!! Angyalföldön is közeleg egy rendszerváltás. Mondjuk, hogy ideje lenne már... Hogy miért gondolom, hogy közeleg az MSZMP vége a 13. kerületben? Van egy hangfelvétel-sorozat az alábbi címen: http://angyalfold.blog.hu/ Ezen kedves Szanyi Tibor MSZMP-MSZP káder…..
Ma tovább folytatódtak az angyalföldi képviselőválasztásról szóló történetek. Ez nagyszerű alkalom, hogy megnézzük miért is szimbolikus és miért izgalmas a XIII. kerületi választás. A XIII. kerület jelentős munkás és baloldali hagyományokkal rendelkező kerület, ezért…..
Miután Szanyi Tibor belefutott a saját öklébe, felmerült bennünk, hogy egy ekkora égés után még Szomáliában is visszalépne egy jelölt, de ő biztos nem fog. Igazunk lett. Ildinénit megszégyenítő rezzenéstelen arccal kiállt és sajtótájékoztatót tartott "Itt jó…..
ChiefChief 2010.04.17 06:21:38
Csakúgy mint az MSZP, most végérvényesen leszerepelt Szanyi Tibor. Az elöző napok vádaskodásai is már gyanussá tették. Úgy játszik a számokkal, hogy mindenképpen őt igazolják. Az idegen szavazók az országos átlag szerint szavaztak - csakúgy mint a kerület azon részei, ahol újépítésű háztömbök vannak és ott így már nem a régi kommunisták laknak.
Azt gondolom ez az a pillanat, amikor ciki lett rászavazni. Nem csak megjelent a hangfelvétel - de el is iserte, hogy ő van rajta. Ezek után nem az a kérdés, hogy eljöttek-e vidékiek rászavazni, hanem az, hogy erre buzdított, majd pedig pont ezt itélte el.
Nekünk XIII. kerületieknek kell összefognunk, mert Szanyiban nincs annayi tisztesség, hogy visszalépjen - bízik a régi kommunistákban, akik őt eddig gond nélkül beszavazták.
Van alternatíva ma a XIII. kerületben. Először is az igazi baloldalt új párt képpviseli - még ha sok gyakorlatlan fiatal is aképviselőjük, és még akkor is, ha eddig csak ebben és a mérhetetlen önbizalmat sugalló naivitásoktól sem mentes programjuk terjedelmében mások - az LMP képviseletében Tordai Bence. Sokunknak, függetlenül attól, hogy a Fidesz szineiben indul mégis dr Szalay Péter főorvos az aki az elfogadható alternatíva - egyszerre lehet egy szimpatikus, szélsőségektől mentes ember a képviselőnk, és a kormánypárt képviselője is. Ráadásul neki van esélye is Szanyit kiütni - az eddigi eredménye is nagyon jó!