Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezsöke

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom az Indexen, hogy a bankok sírnak, panaszkodnak, tönkreteszik őket a devizahiteleseket segítő tervezettel. Tekintsünk már kicsit vissza, mi is volt ennek az előzménye. Magyarország lakosságának nem volt szinte semmilyen és még mindig nincs igazán színvonalas pénzügyi…..
dezsöke 2010.09.12 10:39:29
@Gyulimali:
A modern pénz tulajdonképpen adosság.Kérdem továbba is,valaki magyarázza már el mi is a banki résztartalék, mi a feledata,mennyi a százalékos értéke,mi is náluk a tőkeáttétel.Kik irányitják a deviza piacot?
Miért előz pl minden forint gyengülést egy hitelminősitő,stb stb által kiadott közlemény.Előtte visszamenőleges ajánlásokat is el kell olvasni.
dezsöke 2010.09.12 10:41:50
@Gyulimali:
A modern pénz adosság.
Lehet-e? Borzolódik itt a színvilág. A pirosak megkérték a zöldeket, hogy lépegessenek már egymás javára vissza – mert különben jön a narancssárga uralom, nem is beszélve a fehérterrorról. Ahhoz, hogy a Fidesznek ne legyen meg a kétharmada, 10 helyen kéne az ellenzéknek…..
dezsöke 2010.04.18 18:12:21
@Orbán Diktor: Igen mi lenne velünk drága Viktorunk nélkül.Felnézek rá,elvégre ö a messiásunk,igaz ő is annak a pénzén kupálodott ki aki majdnem csődbe vitte az országunkat lásd PSZÁF.
dezsöke 2010.04.18 19:05:50
@fvipera: Tévedésben vagy az LMP t egész máshol döntötték el,sokkal messzebb mint Viktor keze.
  A Borsodblog által megénekelt jobbikos popsivillantó, a radikális változás bulitagozatának új arca, Szabó Attila nem ismeretlen a Mandiner előtt sem. A Jobbik miskolci egyéni jelöltje (aki minden negyedik választópolgár bizalmát nyerte el) volt múlt heti, gyerekes…..
Varánusz Riszálom, úgyis! 2010.04.17 08:00:00
Új taggal bővült a Jobbik liberális frakciója. Ha ilyen ütemben gyarapodnak, lassan kiszorulnak az igazhívő, bibliával kelő-fekvő tagok a pártból. A keresztény konzervativizmus fárasztó dolog. Ettől talán csak a nyakig begombolt Atillában képmutatás fárasztóbb. Nem csoda, ha…..
dezsöke 2010.04.17 14:43:55
@pimpalini: Már ne haragudj,de ha te ezt igy elhiszed hogy ök érdek nélkül tesznek bármit is vagy nagyon naiv vagy,vagy mást nem irok.Nem szeretnélek megsérteni.Nézd meg pl ki volt aki majdnem bedöntött bennünket.PSZÁF
dezsöke 2010.04.17 16:50:14
@marxcie@mizrolist: Oké nem ismertem a blogot elötte.Oké,sejtem honnan tudták az adatokat,ez akkor azt jelenti van egy hivatalos feletti forrás,akik mindent tudnak előre?Miért nem vizsgálja ezt senki?MI van ebben az országban abszurdisztán,néhány okoskodo politologus ingyenélő hamarabb tud mindent mint a hivatalos?Senki ne jöjjön azzal,hogy semmi értelme a kampánycsendnek,ez igaz,de valakik akkor is törvény felettinek gondolják magukat.LMP akkor is egy tákolmány,semmi program zöld maszlag,parlament előtt smile figura nevetséges.Mint mikor a HIT gyüli táncolt.