Regisztráció Blogot indítok
Adatok
larvatus

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha te vagy a szabad világ vezetője, nem guríthatsz szarral. Jól tudják ezt a nagy víz másik oldalán is, nem is játszottak sokat amikor Obamából elnök lett. Az új kocsi nagyobb ablakokat kapott Bushénál, meg hülye nevet is: Cadillac Elnöki Limuzin. Persze nem a név a lényeg, hanem…..
larvatus 2011.05.24 18:16:17
@scheerti: Ne már, egész jól lehet hallani - de talán még látni is - ahogy az elsőnek kiguruló bömös hasa is odacsattan kicsit :) Sztem ha lett volna ott olyan fémpöcök, azt már ő leszedte volna...
Két lényeges pontra hívnánk fel a figyelmet: 1. 19:15-kor fellép Ats és Renkó, a méltán népszerű békési banda, amelyet hamarosan mély-, illetve életútinterjúban mutatunk be. 2. A műsorváltoztatás jogát a szervezők továbbra is fenntartják.  INDEX.HU PARK…..
larvatus 2011.05.11 13:39:25
@Csokis: kösz Csokis, nagy vagy! :D Kérek még kettőt!!
Sajnos nem nálunk látható ez a látványos ambient kampány, amely a vasúti átkelők közelében hívja fel a figyelmet az autósokra leselkedő veszélyekre. Már akkor is hatásos lenne, ha nem nézne ki rohadt jól egy hatalmas, időről-időre felemelkedő, majd lesújtó bárd a sorompón,…..
N3vermore és a tesója kórosan lusták, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy igazi agyzsibbasztót küldjenek a postaládánkba. Ez speciel az a fajta, amelyiknél, bár az egész BORZALMAS, mégis érdemes megállni egy pillanatra, és agyalni kicsit a megoldáson. Megvolt? Szóval akkor…..
larvatus 2010.01.20 10:49:15
@kikakl: :D ez jó!
Hát így tuti nem lesz Patakiból a magyar Chuck Norris, kedves István, a vicced ugyanis még szent eszközünkből, a fostalicskából is kiesik, olyan csapnivaló, ezzel a Hahota szerkesztőségéből is egyessel küldtek volna haza. Bravó, ha te találtad ki, írj még 3 ilyet más híres…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
larvatus 2009.07.06 17:44:44
@Sofokles: Én már meg is fejtettem (visszamenőleg) a dolgot: a "venisokszieksönintelidzsenszkrisztálvájt" egyérteműen a "nanemodjahogycsakazOMOtóllettilyen!?" egyenesági leszámazottja! Ám ami akkoriban még kedvesen emberközeli volt - szállóigévé vált, viccek születtek belőle stb. - azt mára a mindent elborító anglománia és a technokrácia iránti ájult tisztelet váltotta fel. Szomorú.
Audi slusszkulcs a bárpulton? Ciki! Ezüst pénzcsíptetővel összefogott pénzköteg? Ugyan már! Armani öltöny? Kit érdekel? Ha csajozni akarsz, ezentúl ne ezekkel próbálkozz, hanem egy legalább 1 milliós  jakuzzival (na jó, ha akciós, akkor lehet 999 000 forintos is), amitől…..
larvatus 2009.07.01 00:53:54
Ezt a képet kepfeltoltes.hu/view/090701/IMG_7558_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Kolozsvár mellett lőttem a múlt héten. A fősor jelentése kissé megváltozott: "Invesztálj az élvezetbe!" (vagy valami hasonló, és ugye az ár is (1 Ron kb. 67 Ft mostanság) megnőtt... Így már jobb? :)
Szerintem ez életem első nekrológja. Ekrem-Kemál Györgyöt, a legújabb kor egyetlen, fegyveres államellenes szervezkedésért elítélt emberét jó tíz évvel ezelőtt, Zánkán ismertem meg, egy olyan horgászversenyen, ahol kettesével, csónakból folyt a móka, a párokat pedig az…..
A közvetlen szomszédságunkban közel húsz évvel ezelőtt lezajlott (hol forradalomnak, máskor államcsínynek, esetleg népfelkelésnek vagy simán egy monstre titkosszolgálati műveletnek kikiáltott) események kapcsán a konteók széles köre áll a műértő közönség rendelkezésére.…..
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..
Update: Szerintem nagyon tuti ez a kazettás táska, úgyhogy érdemes még egyszer nekifutni a játéknak. Aki kimarad, lemarad!Fussunk még egyszer neki a játéknak, Mostanra már szinte rendszeressé vált az addicton a heti reklámrejtény, ami így további folytatásért kiált. A múlt…..
A szovjet/orosz hírszerzés saját, külön bejáratú panteonjában, közvetlenül Félix Dzserzsinszkij egészalakos szobra körül, az általunk is megénekelt Richard Sorge kicsit táskás szemű, enyhén cigaretta-, alkohol- és női verejték-illatú fotója mellett egy egész sorozat…..
larvatus 2009.03.16 19:25:35
@tiboru: köszi, így már teljesebb :) Csak azért kötözködtem mert az írásodból az derül ki, hogy mire Orlov rájön a brit egyetemeken rejlő potenciálra, addigra Kim barátunk már vastagon be van szervezve. Emiatt viszont az is lehetséges, - hiszen gondolom Orlov 34-ben már tudott Philbyről -, hogy éppen ő az aki az ezredes figyelmét felhívja erre a dologra... Na de ez már tényleg a szőrszál hasogatása, izgatottan várom a folytatást!
addict Emese anyja színre lép 2009.03.16 10:00:00
Nem irigylem a Budapest Bankos kreatív csapatot. Emese figurájával sikerült megalkotniuk egy szerethető vagy éppen utálható, de mindenképpen érdekes figurát, valamint egy egyszerű és hatásos koncepciót, amelyre mint a sok példa is mutatja számos reklámot fel tudtak építeni. A…..
larvatus 2009.03.16 13:11:24
@4tissimo: Érdekes, számomra az amúgy is laposnak tűnő továbbfűzést az eredeti és roppant vicces "birod?" kifacsarásával sikerült végleg hazavágni, és ez sajnos visszamenőleg is érvényes. Az amúgy nagyszerű Nagy Mari meg úgy feszeng a szerepében, hogy nézni is kínos. Szóval részemről 1,5 és akkor még jó fej voltam...
addict Teszteld az IQ-dat most! 2009.03.10 14:13:00
Hány másodperc alatt jössz rá a megfejtésre? Ha 10 alatt, akkor zseni vagy, ha 5 alatt, akkor meg olyan okos, mint én. A játék kedvéért a megoldást rejtő honlapcímet latakartam, de a szabadagazdáknak a képre kattintva előjön...
Mindenkinek vannak olyan márkái vagy ha jobban tetszik lovemarkjai, amelyeket annyira szeret, hogy az már szinte a személyiségének is részét képezi. Az azonban, hogy valakinek a rajongása egészen addig terjedjen, hogy egy vállalat logóját magára is tetováltassa, az a…..
addict Miért Klippan a Beddinge? 2009.03.03 10:00:00
Te is azok közé tartozol, akiknek ha azt mondom Klippan, Beddinge, Inreda, akkor szemrebbenés nélkül dobják vissza a labdát egy Förhöjával, Ektorpppal vagy éppen egy Anebodával? Benned is megmozdít valamit, ha azt hallod Jokk-Mokk? Vagy épp ellenkezőleg? Egy Aspelund vagy Gullholmen…..
Újabb csodálatos híresemberfejű pályamunkák érkeztek, a teljes hatás érdekében egy három-az-egyben csomag jön a kedvenc képviccműfajunk legaljáról. Vagy egy kicsit még lejjebbről.Colos egy klasszikus állatos kompozícióval indít: ez itt kérem, nem más, mint…..
azt hiszem, tarkón kellene lőnöm magam, de nem tehetek róla, ez jutott eszembe ébredéskor.chauvinRitkán értek egyet levélíróval, de most százszázalékosan, hiszen minden idők egyik legidegesítőbb, ráadásul angol nyelvű képviccével próbálja tönkretenni a hétközepünket. A…..
larvatus 2009.01.07 19:46:09
Elhunyt Rubens de Falco brazil szappanoperasztár, akit a nyolcvanas évek végén már egy egész világ gyűlölt a Rabszolgasors gonosz Leonciójának szerepében. A kackiás bajszú színészt a Rabszolgasors című, 1976-ban készült brazil tévésorozatból ismeri mindenki Pekingtől…..