Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D_Anikó

11 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kisrigók diszfázia 2016.02.13 23:42:00
- anya, elmesélhetem?- figyelek mondd!- képzeld el.... (nagy levegőt vesz, kifújja, még egyet vesz, még egyszer kifújja)- miről akarsz mesélni?- anya, képzeld el az oviban... (megint a levegők)- mi történt ma az oviban?- ... (a sóhajok)... nem tudom mondani.- miről akarsz mesélni? próbáld meg!- nem…..
kisrigók felhőlego 2015.09.11 10:21:26
párnapja egy délután, amikor még éjjel is meleg volt, a játszótéren ért el az ősz. felkapta a szél a homokozót, kerestem, melyik gyerekem szórja, melyiket ültessem ki magammellé, és vegyük át újra a homokozói illemet, de a szél volt az. a szelet még én se nevelem, de…..
Egy gyerekkori ártatlan tüske-ügyet leszámítva (már akkor is mezítláb mászkáltam, ha csak lehetett) a kőszegi szélrózsán kerültem először elsősegélynyújtó-helyre. A kerültem a legpontosabb kifejezés, mert a kifordult bokámmal lépni nem igazán tudtam. Na jó, írhatom úgy…..
Úgy látszik, már végleges a Szélrózsa programja, egyre részletesebben lehet látni a honlapon is (www.szelrozsatalalkozo.hu - Programok fülön belül a Szélrózsa programokra kattintva). Az egyes címekre kattintva rövid ismertetést is olvashattok (folyamatosan kerülnek fel, érdemes…..
Budapest – A Szélrózsa munkaági vezetői közül Kodácsy-Simon Esztert, az Evangélikus Hittudományi Egyetem tanársegédjét, az Ararát Teremtésvédelmi munkacsoport koordinátorát kérdeztem szélrózsás múltjáról, jelenéről, elért eredményeikről és terveikről.…..
   Budapest – A 2010. július 14. és 18. között megrendezésre kerülő Szélrózsa-találkozón újra lesz KIE-kávéház. A munkaág vezetőjével, Lupták Sára gyógypedagógussal ültünk le beszélgetni arról, idén milyen különlegességek lesznek a…..
Amerikába jöttem Idaig 2010.05.12 07:15:00
Sajnalom, hogy egyre ritkabban jelentkezek. Mentsegemre legyen, hogy kegyetlenul ossze vagyok zavarodva. Osszevissza alszok-eszek-elek; irom az utolso beadandokat, probalom teljes erommel, kozben a hazautazason agyalok, de emellett az is bennem van, hogy ismet veget er az eletem egy resze, amit el…..
Mi a közös bennük? Hát, természetesen, a középpont :) A szélmalom Szarvas határában elmozdíthatatlanul jelöli a történelmi Magyarország középpontját, a csiga pedig, éppen ellenkezőleg, magán hordja a középpontot, az vele együtt vándorol:        …..
Már lehet jelentkezni a www.luthercamper.hu címen!..
Úgy tűnhet, hogy nagy a csend, de... a háttérben már lázas készülődés folyik. Tegnap kedvesen megkérdezte tőlem valaki chaten, mikor kapnak már e-mailt, hogy mi mindenben lehet segíteni a Szélrózsán, mert ők már annnnnnyira szeretnének csinálni valamit... Nem mondom, jó volt…..
Szélrózsa Találkozó Áhitat 2010.04.25 09:40:00
Sajátos bejegyzés következik - csütörtök este rajtam volt a sor a teológián áhitatot tartani. Kicsit szélrózsás lett :) Úgyhogy megosztom veletek is. Kegyelem néktek és békesség Istentől, ami Atyánktól és az Úr Jézus Krisztustól. Hallgassátok meg azt az igét, melyet az…..
A szarvasi diáksággal is volt alkalmunk találkozni, péntek reggel a gimnáziumban volt egy "fellépésünk": a nagyszünetben megszálltuk a suli auláját, s hallható jelét adtuk jelenlétünknek. Ha tetszik, beharangoztuk a Szélrózsát. Jobb szó lenne a beénekeltük, de az,…..
Csütörtök reggeltől vasárnap délutánig voltunk Szarvason, de az igazán mozgalmas nap a szombat volt - köszönhetően a sok egy napra érkezőnek, a csapatépítő tréningnek, két előadásnak és a terepbejárásnak. A terepről beszéltem már, jöjjön hát most a csapatépítés. Mit…..
Szélrózsa Találkozó Terepszemle 2010.04.19 20:34:00
Ugye, első pillantásra látszik, mindenki lelki szemei előtt kirajzolódik valami.... Igen, igen, a tervek szerint ez a NAGYSZÍNPAD helye. Ezen a füvön (pokrócon, polifomon, pulcsin) ülve éneklünk majd a híres-nevezetes Szélrózsa Banddel, hallgatjuk még megszeppent csendben a…..