Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pilgrim_

2 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...akinek a zálogja a kezemben van. - Így szólt a gyermekjáték szövege, de azóta felnőttünk. Játékos kedvünk azonban nem múlt el nyomtalanul, csak most már úgy viccelődünk, hogy hasznunk legyen belőle...Nem mindenki ilyen?Nana!Ismerek egy olyan bűnöst, aki kihasználja…..
A földművelésügyi és vidékfejlesztési metál emblematikus képviselője, az Akela hosszas hallgatás után újra életjelet ad magáról: a zenekar november 14-én egy koncert erejéig újra színpadra lép a Pécsi Ifjúsági Házban, ahol olyan zenészek lesznek a színpadon, mint…..
Slayer – World Painted Blood (American/Sony) A Slayer a világ legkeményebb zenekara. Ez még akkor is így van, ha tudjuk, hogy nem így van. Ez kb. olyan, mint a hívőknek a Tízparancsolat. A metálosoknak csak egy van ilyen parancsból: a Slayer a legkeményebb. Kész. Az új lemez is…..
Tömegbunyó a hatvanas évek sörhasú Batmanjével és a szuper káromkodásairól híres Robinnal. Az ellenfél a Batman Enemy Allstar Team. ..
Köszönjük Zsibbantnak az Indáról! Ő igazi arc lehet, hogy ezeket a kordokumnetumokat átküldte. Érzéket robot hang a legizgalmasabb részleteknél, néha kicsit belebonyolódik a saját szövegébe. Igen, ez igazi hangalámondó szinkronszínész, egyszerre nő és férfi vagy bármilyen…..
Múlt hét szombaton Trent Reznor, a Nine Inch Nails főnöke megházasodott. Valamikor tavaly jegyezte el Mariqueen Maandiget, akiről sok mindent nem tudunk, de elvileg énekesnő, meg talán modell is, és hasonlít Perry Farrell feleségére, de nem azért mert ő is ázsiai, hanem mert nem…..
Kedves Olvasóim!Itt az ideje , hogy én is elmerüljek a balatoni susnyásban és bújkáljak a Greenpeace elől , hogy nehogy visszavontassanak a vízbe. Ne aggódjatok jövő hét szombaton már itthon leszek és lesznek új posztok. Azért a Balatonról is próbálok valamit alkotni, de ezt nem…..
A poszt amiért ki leszek végezve valószínűleg ( a párom konkrétan vacsora megvonással megfenyegetett meg, amint meghallotta kiről akarok posztot írni ), pedig mai hősünk egy reményteli ZSsztár. De valószínűleg sohasem fogják oda sorolni csak én, mivel nyereséges filmeket lehet…..
A héten kalandozunk. Járunk egyet a Gondry-univerzumban és a gyerekkoromba is beugrunk. Lesz Voivod, Paul McCartney, Metallica és Helloween, de a hangsúly az M.O.D.-n van. Jó szórakozást! Voivod – Polaroids Én ugyan az Eric Forrest által felénekelt lemezeket szeretem, de itt a…..
Mint beszámoltunk róla, a Depeche Mode számos koncertet lemondott Dave Gahan titokzatos betegségére hivatkozva még múlt hét kedden. Azóta sorra mondják le a bulikat, most éppen további hármat, így nem lépnek fel 23-án Varsóban, a 25-én Rigában, illetve a 27-én Vilniusban. Az…..
Green Day – 21st Century Breakdown (2009 Reprise) A szerkesztőségben erős egyet nem értés volt a Green Day új lemezével kapcsolatban, így egy kritika helyett most kaptok kettőt, méghozzá azoktól, akik a legjobban egymásnak mentek a témát illetően. Most kiderül, hogy a 21st…..
Depeche Mode - Sounds Of The Universe (Mute/EMI) A Depeche Mode azon zenekarok közé tartozik, akiket még Magyarországon sem kell senkinek bemutatni. Ők már a rendszerváltás előtt jártak hozzánk koncertezni, és az irántuk való rajongás azóta sem csökkent az itteni…..
Május elsején jelenik meg az új Fish!-album Csinálj egy lemezt! címmel, amin a csapat visszatér a magyar nyelvhez, amit annak idején, a kezdéskor ugyan már használtak, de áttértek az angolra, és még az első lemezük is így jelent meg. Ez a kettes viszont már a magyaroknak szól,…..
A Sziget újabb pakkot közölt az augusztus 12-17 között tartandó fesztivál tuti neveiből. A korábban hallható pletykák igaznak bizonyultak az Offspring újabb hazai fellépésével kapcsolatban, így biztos ismét vad bulit tartanak, ahogy azt tavaly a VOLTon is tették. Lesz még Die…..
pilgrim_ 2009.04.05 16:36:22
Az elmúlt évtizedben kerültek a horror filmek középpontjába a szellem gyerekek. A nézők már nem reagálnak a vérhányó, háromfejű, egyszemű drabális genyákra, de egy szerverszoba barna kisgyerektől összeszarják magukat. Azóta minden jóravaló horrorba kell egy gyerek. De nem…..
A béna Dave Gahan-klónból az egyik legtöbb embert megmozgató művész úrrá vált Ákos nyitja majd a VOLT Fesztivált idén. A buliban az lesz különleges, hogy szemben az összes többi koncerttel, Ákos a fesztivál korábbi helyszínében, a Soproni Sportcentrum nagytermében tartja…..
Alább olvasható Philip H. Anselmo The Retired Journeyman című verse (műfordítással nem próbálkozunk), amit a BoxingInsider közölt le a minap. A volt Pantera-énekesről már régóta köztudott, hogy boksz-fanatikus, lényegében már azelőtt az volt, mielőtt az Abbott-tesók mellé…..
zajlás buék 2009.01.07 07:49:01
nem mintha ennél nem lenne lényegesebb mondanivalóm, de. copfosnak vid láv."Ha jó kommban lennék az ötödik dinamikán, akkor rájuk küldeném az összes szúnyogot, ami csak van a világon."..
Alább látható az első Locust On The Saddle klip, amit a Burn Outra készítettek a srácok. A legérdekesebb az egészben, hogy a videó főszereplője (természetesen a zenekar mellett) Hámori Gabriella színésznő, akit olyan filmekben láthattunk, mint a Szezon, az Állítsátok meg…..
Lángoló Gitárok Jófiúk 2008.12.15 12:38:00
Óriás – Jön. (Szerzői kiadás) 2008 Van ez a magyar alternatív rockzene, amit többek szerint mi nem jól értelmezünk. Arról van szó, hogy a magyar alternatív rockzene egyedi eset, amit talán csak belülről lehet változatosnak látni. A szó valódi értelmét kívülről nagyon…..
pilgrim_ 2008.12.21 19:28:22
Egyszerűen nem tudok napirendre térni Chris Cornell imázsváltása felett. Aki olyan klasszikusokat tett le az asztalra, mint pl. a Soundgarden Badmotorfingerje, vagy Superunknownja (és azért az Audioslave-nek is voltak jó pillanatai, a Temple Of The Dogról meg ne is beszéljünk), az…..
zajlás helyzet 2008.12.02 09:27:22
álomtolvajoknak hívtam a tablettáimatmert ezer méter mélyen aludtam tőlükés ébredéskor teljesen üres volt a fejemkét napja az álmok visszajöttektulajdonképpen megérteálmodtam magamnak flörtötlondontegy vega pizzátegy húgot, akinek két neve voltde egyik sem tetszett: vanessza…..
pilgrim_ 2008.12.14 05:33:34
pilgrim_ 2008.12.14 18:02:01