Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csanda garbó

49 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar gyorsétkezés egyik legkülönösebb terméke a gyros. A fűszeres hússal és zöldséggel töltött pita gyorsan népszerű lett itthon. A legnagyobb meglepetés azonban a gyros hazájában, Görögországban éri a magyar turistát, a valódi gyrosnál ugyanis csak fűszeres hús,…..
csanda garbó 2013.12.20 22:26:20
Most pénteken (február 18) Jacked Off Out és Stage Door koncert lesz a Kultivátor szervezésében a Művház kávézójában. Egyik metalt, a másik gitárhős heavy-t játszik. Fácsé esemény itt. ..
Február 11-én ismét Sound Flash a hajdúnánási Művház aulájában. Facebook esemény itt!..
Február 18-án Valentin napi buli lesz Hajdúnánáson, a Mátyás sörözőben. A belépő uraknak 5.000 HUF, hölgyeknek 3.000 HUF, de ezért cserébe korlátlan az italfogyasztás jár (minőségi piákból, mint Jim Beam, Jägermeister, vagy Soproni), illetve igényelhető VIP jegy is, ami…..
Kurvára utálok rossz híreket közölni. Az ember azt hiszi, hogy minden jól halad, a dolgok kezdenek kialakulni, és ekkor egy váratlan pillanatban jön egy gebasz, és vége lesz valaminek. Most sajnos ez fog történni: jövő héttől ugyanis bezár a Liget Skatepark. A tulajjal való…..
Várható volt már a folytatás. Egy olyan hihetetlenül fasza bulit, mint amilyen a december 22-i volt, muszáj megismételni. Híven a "második részek" szokásaihoz, ez a következő buli keményebb és faszább lesz az előzőnél: nemcsak mert pénteken lesz, hanem azért is, mert…..
Itt lehet jelentkezni: tilosaz@freemail.huA rendezvény résztvevők és nézők számára egyaránt INGYENES!Facebook esemény itt!..
Magas szintű szórakoztatást és Hajdúnánáson régen, vagy egyáltalán nem látott bulit ígér nekünk a Sound Flash promószövege. Hogy ez mit jelent, azt csak 14-én pénteken fogjuk megtudni, amit tudni lehet, hogy a Kultúr-Artban lesz (mint kiderült party-helyszínnek nem rossz),…..
El se hisszük, hogy mindössze fél év telt el az első amaházi buli óta. Ez idő alatt sikerült rendszeresítenünk egy party-sorozatot, elkezdtünk nyomulni Vasváriban, már foglalkozunk a Művházzal, és persze Dorogon is vannak jó bulik. Az egész persze nem rólunk szól, sokkal…..
2010 a Sztupp éve volt. Hogy nézne az ki, ha pont szilveszterkor nem lenne valami a Ligetben?! Igazat megvallva, Pepe akciója nélkül nem is lenne, de látván, hogy mennyi ember szeretne a csirkeólban szilveszterezni, úgy döntöttünk, hogy akkor legyen. Egy ilyen szuper közönség…..
Most szombaton is álmatlan éjszakánk lesz a Ligetben. Ezúttal négynegyed, vagyis minimalista és igazi keményvonalas techno fogja ébren tartani a nagyteremben egybegyűlteket. A line up ez lesz:21:00-23:00 Thomas G.23:00-00:30 Borisz00:30-02:00 TechJimy02:00-03:00 Sinan03:00-??:?? …..
Pénteken újra fellép Dorogon a Low-Down. Ilyen zenét játszanak. Facebook esemény itt. ..
Egy kis kihagyás után szombaton folytatódik a Sztupp néven ismert ereszdelahajam a Liget nagyterermében. A belépő 200HUF, a ruhatár ingyenes. Lesz dnb, french electro, indietronica és még sok-sok jó zene. Szóljatok mindenkinek! Fácsé esemény itt. ..
Most pénteken installáljuk a környék legelső fedett skateparkját a Ligetben. Mindezt egy kisebb verseny keretében csináljuk, ahol a környék deszkásai nagyközönség és zsűri előtt is megmutathatják trükkjeiket. Utána buli ezerrel, a megszokott stílusban, kiegészülve az egri…..
Elkezdtük berendezni, csinosítani a Ligetet, ezzel párhuzamosan hetente, minden szombaton bulik lesznek. Most szombaton döntően DNB fog szólni, e mellett először installáljuk Nánáson a Fény nevű szénsavas röviditalt - érdemes kipróbálni, de vigyázzatok vele, mert alattomos!…..
Diktafonpunk Kinderlager 2010.10.08 11:46:00
Kezdeném saját projektemmel, a Kinderlagerrel. Hajdúnánásiak vagyunk. Egy ideig haveroméknál a hálószobában, később egy asztalosműhelyben, mostanában pedig már próbatermekben zenélgetünk. A zenénkben az alaptémákat kivéve semmi sincs előre kitalálva, úgyhogy elég ügyesek…..
Egy szórakozóhely nem csak attól lesz jó, hogy mondjuk jó zene szól és jó társaság van - kell hozzá a design, a stílusos berendezés, a kényelmes kanapé, a hangulatos világítás és még sok-sok apró kis hülyeség, amiben testet tud ölteni a helység szelleme. A Liget eddig…..
Tartoztunk már a nánási sztuppereknek egy kistermes bulival, hát most október második hétvégéjén bepótoljuk a sokáig csúsztatott aftert. Szokás szerint ingyenes lesz, de nem a csirkeólban. A zenei felhozatal nagyjából hasonló lesz, mondjuk a hard techno most elmarad. Itt lehet…..
Ősztől új szórakozóhely nyílik Hajdúnánáson! A Művház egykori ruhatári részéből kialakított Kultúr-Art Kávézó a szimpla italfogyasztási lehetőség mellett igényes könnyűzenei programokkal is hozzájárul a nánási éjszakai élet élénkítéséhez.    …..
csanda garbó 2010.09.29 20:03:17
 Itt lehet feliratkozni a facebook-os eseményre!  ..
a legjobb hely Ligeti veszedelem 2010.09.16 15:25:00
Úgy hallom, a múltkori Skins Party szerintetek is elég jól sikerült. Ha már csinálunk egy ilyen nevű party-t, akkor azt is jó lenne tudni, hogy mi is ez, hiszen nem mindenki ismeri a sorozatot, meg azt is el szeretném mondani, hogy szerintem miért jó, hogy így neveztük el múltkor a…..
Szinte már közhelyszerű az a felsorolás, amit a Szigettel kapcsolatban el szoktak mondani az emberek: hogy ez Pesten van, rengeteg a külföldi, nagyobb, drágább, és többféle drog is kapható. Fel lehet ezeken háborodni, és mondjuk a Hegyalját éltetni. Azonban, aki volt már valaha a…..
A Sziget mínusz első napján elbúcsúzott a rendszerváltás utáni évek egyik legfontosabb magyar zenekara, a Kispál és a Borz. Sokan próbálták már elmagyarázni, hogy ez mégis mit jelent: vannak, akiknek mintha a szívét téptek volna ki, sokak szerint egy korszaknak lett ezzel vége,…..