Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feed_the_Goat

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
feed_the_Goat 2010.08.16 09:46:01
@Woland: Sztem jó pár játékost vehetne a Spurs a Cityből, de pont nem őket célozza meg. :D
(RSC-t vigyétek!:)

Bellamy pedig pont nagyon hasznos lehetne a Spursbe, ő pl. tuti befejezett volna egy akciót szombaton a Spurs színeiben. Ráadásul van BL tapasztalata is, ezért jól is jönne ilyen okból is gondolom Redknappnek.
Viszont a City részéről ez akkora öngól lehetne, mint hogy Givent az Arsenalnak adni.

@horas: @wil: Na ez alap, hogy én is támadóbb játékot várok, mondjuk rangadókon elfogadható (egyelőre). A 3 védekező középpályással nincs gondom, csak akkor tényleg a szélsővédők meg a támadók támadjanak úgy, ami a csövön kifér.
Vagy Yaya Touré lépjen előrébb, mert ő sokkal többet konyít a támadásokhoz, mint pl. DeJong.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
feed_the_Goat 2010.08.06 16:33:50
off

live.mcfc.co.uk/

Edzés a City-nél, élőben, jó stream, 3 csapat van, vmi ügyességi teszt lesz vagy nem tudom.:)

(Kamureggel is megy:D)
feed_the_Goat 2010.08.06 17:18:35
@8Lamps8: Na ettől én is többet vártam, remélem nem ennyi Mancini napi edzésterve.:D

Sok játékos van, az biztos, de ezekből pár ifi, illetve páran távozóban vannak még. (És akkor Zabaleta, Bridge, Robinho még nem is volt ma itt.)
3 kezdő helyett elég lenne 1 is, de az kaszálna be 75-80 pontot.
(Amúgy ja, Attilio Lombardo, Mancini haverja, bevette a buliba őt is.:D)
Két jókedvű résztvevője már van a BL-playoff mezőnyének - estére ez a szám tizenötre dagad, aztán jöhet a leszámolás a főtábláért. A Kijev-Partizan duó felettébb kényelmesen készülgethet az utolsó rostára, hozzájuk csatlakozik a Celticet váratlanul tönkreverő Braga és…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
feed_the_Goat 2010.07.25 21:11:43
@rizla: Nyaralnak.:)

Illetve Touré már nem, de még a padon sincs. Nem fér be.:))
feed_the_Goat 2010.07.25 21:49:40
@rokamoka33: Nagy hiba volt, vezet is a Red Bulls. :D
feed_the_Goat 2010.07.25 23:56:55
Kicsit sok helyzetet hibázott el a City, simán lehetett volna 3 gólt vágni.
Viszont még mindig Bridge az, aki ki tud akasztani, képes teljesen más dimenzióban futballozni, mit ahogyan kéne.
Több barátságos meccs mind hajnalban lesz innentől, kivéve az utolsó Valencia meccs asszem. Silva-nak egy búcsúmeccs.:)

@rokamoka33: Ja, és csak fél éve tolja a PL-ben. Ráadásul ideje sem nagyon volt csodálkozni, mert egyből játékba volt dobva. +Capello is majdnem kivitte a Vb-re. De azért meglátjuk milyen lesz egy teljes szezonban, még nem egy kész játékos. És az angol játékosok árához képest még olcsó is volt 7-8 millió fontért. Nagy tehetség, és angol létére nagyon technikás.

Amúgy Sturridge nem volt ingyen tavaly, illetve tavaly még igen:), de a bíróság megítélt vmi 4 esetleg 5 millió fontos árat a City-nek utána.:)
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
feed_the_Goat 2010.07.11 10:58:30
@horas: Remélem Ibra marad ahol van. Legalábbis a Cityt kerülje el:)

Jobban örülnék akkor már Dzeko-nak, aki fiatalabb, "éhesebb", nagy ambíciókkal.

Másrészt plusz embereknek nem nagyon lesz hely, mert 25 fős keretet kell benevezni, abból is 8-nak meg kell felelnie a home-grown feltételnek.
És már most is 30 köri játékos van az első keretben...
feed_the_Goat 2010.07.11 11:22:54
@horas: Ibra-nál én azt érzem, hogy az Inter-ben ,amíg ott volt ő volt ott a mindenható, rajta múlottak a meccsek, talán nem a legnagyobb sztár volt, mert hát volt ott Maicon, Cambiasso stb., akik legalább olyan jó játékosok, de Ibra volt a főszenzáció. (Még Mourinho első évében is.)

A Barca-nál meg csak 1 volt a sok közül, ráadásul Xavi, Messi hát mégis csak "jobbak", nem igazán tudott sztem beilleszkedni. Pedig a spanyol csapatok védekezése messze nem olyan, mint az olaszoké...

És most már a City-nél is van sok nagy név, ráadásul Tevez nagyon jó szezont futott, itt sem lenne Ibra a legnagyobb sztár feltétlenül.
(Közönség kedvenc meg pláne nem:D)
(adebayort meg azzal lehetne tönkre tenni, ha padoztatnánk, mert benne én simán érzek egy 20-25 gólos szezont, ha odafigyel, és a játékra koncentrál egész évbe, nem pedig eltiltatja magát stb.)

Ibra nemsokára 29 éves már, a Barca meg tuti kénre érte olyan 30 millió fontot vagy többet, nem a legjobb befektetés sztem. Persze attól még neki személyesen lehet jót tenne a váltás, de csak a Chelsea és a City tudná megfizetni.
A Chelsea meg Torres-t akarja, a City meg talán Dzeko-t.
ÉS az se biztos, hogy a Barca meg akar válni Ibra-tól.

Bellamy-ról pont a Tottenham kapcsán írnak, Redknapp már egész évben csábítgatta, meg ontja a sajtóban a dumákat róla, de rajta kívül még inkább veszélyben van Robinho, akinek nehéz lesz csapatot találni, a megbukott remények, mint Jo vagy Caicedo, és sajnos 1-2 saját nevelés is veszélyben van, mert sok játékidőt nem fognak kapni, pl. Onuoha és Ireland vagy éppen SWP.

Muszáj 25 fős keret összehozni, mert aki nincs beregisztrálva, az nem játszhat a PL-ben. (Kivéve az U21-es játékosok)
(Ez az összes PL csapatra vonatkozik nyilván)
Tudtuk, számítottunk rá, hogy jó lesz, mégis sikerült minden vágyunkat felülmúlnia a bronzmeccsnek. Kilencven percen keresztül a székünkhöz voltunk szögezve. Helyzet itt, helyzet ott, öt gól, fordítás kétszer is, és semmi cicó. Akik eddig fenntartással fogadták a bronzért…..
Hihetetlen sikersztorit ír ezen a világbajnokságon az uruguayi válogatott, a két-három kulcsembert leszámítva kevés figyelem esett eddig a csapat egészére. Ez ugyanis tényleg csapat, minden poszton jó játékosokkal, néhány klasszissal, óriási szívvel és rengeteg munkával. Egy…..
feed_the_Goat 2010.07.06 13:52:28
Elég mókás lenne Budapestről megoldani az angolfoci problémáját, hiszen a saját slamasztikánkból sem tudunk kimászni már évtizedek óta, de azért egy-két dolgot innen is észre lehet venni. Egy ilyen szintű bukás sosem egy konkrét eseményhez köthető, mi mégis a tegnapi meccs…..
feed_the_Goat 2010.06.28 15:50:14
Azért Barry-nél látni kell, hogy nem volt 100%-os állapotban. Május elején sérült meg elég durván, olyan 1-1.5 hónapos kihagyás várt volna rá normál körülményeket között.

Meg is lett a veszte annak, hogy siettették a felépülését, mert Capello-nak nem volt semmi ötlete arra, hogy mi van az egyik alapembere kidől.
USA meccsen még nem is állt játékra készen Barry, és minden meccsen lényegesen gyengébb volt, int a City-nél szinte bármikor. Egyértelműen azért, mert nem volt fitt.

Rooney detto ez, csak hát őt éppen a klubja nem hagyta felépülni, mert hajtottak a BL-ben meg a bajnokságba, és nem nagyon volt ki pótolja Rooney-t. Ő sem volt fitt, olyan is volt az egész VB-n.

És akkor Barry visszatér, és egyből 90 perceket játszik a VB-n tétmeccseken. hát olyan is lett a teljesítménye...

Huddlestone-t lehetett volna vinni, nem tudom mi volt Ledley King-gel, de ő is tud a védelem előtt játszani, pont alkalmas lehetett volna egy ilyen szűrőre, hogy Özil ne nagyon tudjon ficánkolni.

Vagy Klose-nak, Müller-nek előtte rajta kellett volna átmenni, majd utána Terry-éken.

Meg hát, ami elég volt Szlovénia ellen, az elég Németo. ellen is? Mert a kezdő ugyanaz volt, csak hát amit a szlovének ellen meg lehetett csinálni, azt a németek ellen véletlenül sem.

A középpálya végig egy nagy semmi volt az angoloktól, a védelmet nem segítették elég jól, szűrni nem szűrtek elég jól, a támadásokat szintén nem segítették, a szélsők rendre gyengék voltak (legyen az SWP, Lennon vagy Milner).

Csatárok szintén gyengék voltak az egész Vb-n, de már az is vicc, hogy a 20 fölött termelő Bent helyett az a 2 gólos Heskey megy a Vb-re, aki jobb partnere Rooney-nak. Annak a Rooney-nak, aki irdatlan szar formában van, mert sérült, nem tudta kipihenni a sérülését.
(Mondjuk SAF biztosan elégedett, hogy most már felépülhet Rooney augusztusra.)

És a mentális dolgokról, hogy overhypeolják az angol sajtóban őket, aztán a keresztvizet is leszedik róluk, minden világeseménykor, a Terry botrány, meg ez a legutóbbi, hogy a VB-táborban Terry mondja meg Capello-nak, hogy kinek kellene kezdenie. Még csak nem is csapatkapitány bammeg. És akkor ebből is a sajtó előtt megy a bénázás, mikor ezt 4szemközt megoldhatták volna egyik edzésen.

Remélem Redknapp lesz az új kapitány, a Spurs pedig visszahozza Juande Ramos-t.:D
(Redknapp legalább bemeri pakolni a fiatal angolokat, azok se égnek nagyobbat, mint a nagy "sztárok".)

Adam Johnson-nak, meg a Dawson, Lennon, Huddlestone, Rodwell, Wilshere, Joe Hart, esetleg még Richards stb. játékosoknak most kell elkezdeniük a válogatottban játszaniuk, látva a németek példáját, ott már lassan a 22-23 éves Özil, Müller alapemberek lesznek
és nem szarnak be attól, hogy ó hát fiatal, nem bír el ekkora terhet...
meg nincs nemzetközi rutinjuk...
ez a Müller gyerek 1 éve állítólag még McDonalds-ban dolgozott vagy mi
("kis" túlzással:D)
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Felesküdtünk Maradona kisnadrágján, hogy rendesen felkészítjük a társaságot a vébére, ezt egy igen patent sorozattal alapoztuk meg, aztán csoportanalízisekkel súlyosbítottuk, most pedig rátesszük a marcipáncsillagot a tortára. Nem halogatjuk tovább, közléskényszerünkből…..
Augusztusban, az idény kezdetekor, még sokan azt gondolták, hogy a szezon végén a Liverpool-Chelsea lesz az a meccs, ami sokmindenről dönthet. A Pool azonban mindent elkövetett, hogy ez ne így legyen, így az évad utolsó rangadója a City-Spurs lesz. Ráadásul, ez nem is csak olyan…..
feed_the_Goat 2010.05.05 16:39:02
@Zsoca87: Asszem átlagban csak pár ponttal gyűjtött többet Mancini, mint Hughes( most csak erre a szezonra vonatkoztatva), de lehet, hogy ez a pár ponttal több lesz a különbség a 4. és az 5. hely között. Sőt, ha sikerül, akkor biztosan amiatt sikerül.

A bajnoki cím az irreális lett volna idén, ahhoz sokkal nagyobb csapategység kellett volna már augusztustól, ami lehetetlen volt, hisz nyáron jött jó pár új játékos, és újra kellett építeni a kezdő csapatot is.
feed_the_Goat 2010.05.05 16:51:57
@Zsoca87: Igen, vagy 3. hely, vagy éppen 7. :)
Tényleg nem lehet kitalálni, hogy mi lett volna ha.:)
Amiből lehet számolni az a pontátlag, abban picit jobb Mancini, és mivel lefelé 3-4 pont a különbség (Villa, Pool), felfelé a Spurs 1 ponttal jobb, tehát ez a pici pontátlag is sokat számít.

Mindettől függetlenül persze a mai meccs dönt, bármi lesz a kimenetele, akinek kedvez ,az lesz a 4. sztem.
(Ha a City nyer, akkor a City, ha döntetlen vagy Spurs nyer, akkor a Spurs.)
feed_the_Goat 2010.05.06 09:55:27
Hát nem sikerült a City-nek, miért is sikerült volna. DNS-t kéne törölni talán, hogy valami sikerüljön.:)

Spurs-nek nagy gratula, magában a 4. helyért is, meg azért, hogy a 2. félidőben nem beszarva kivédekezték az X-et, hanem ellenkezőleg, megérezték, hogy meg is nyerhetik, és meg is nyerték, majdnem több góllal. Ilyen gyengén Kompany-t, Bridge-t nem láttam játszani még (na jó, Brdige-t már többször is), Touré óriási mentéseket mutatott be, de óriási helyeket hagyott néha a támadóknak. Egyszerűen leblokkolt mindenki a 60. percben, azt sem tudták, hogy mi miért történik.

Spurs védelme fenomenális volt, távoli lövésekbe King 2-szer fejjel ment bele, ez vicc.:) Pedig mindkettő jó lövés volt, lehet Gomes nem ütötte volna ki őket. Dawson is mindent kifejelt/kirúgott.
Bale+Crouch-csal nem tudott mit kezdeni a City, rossz volt nézni.

Marad az 5. hely + EL indulás, egy jó EL menetelést jobban elfogadok mint ha a BL-ben kiesünk ősszel, meglátjuk mi lesz.

Spurs a BL-ben, ez sem gyakori:), de teljesen megérdemelt, meglátjuk mire mennek ott. Mennyit vesz ki belőlük majd, mennyire esnek vissza bajnokságban esetleg emiatt. Pár helyet sztem biztosan.

Fülöp pedig tényleg a legjobb volt, már arra is gondoltam, hogy a mezőny legjobbja, de az mégsem:), 3-4 óriási bravúrja volt, a gólról meg legalább 2-en tehetnek rajta kívül. Ha más haszna nem is volt a kölcsönvételének, talán 1 másik klub felfigyelt most rá, ha nem is a PL-ben, akkor máshol. Az is jobb, mint a Sunderland 3. számú kapusaként tengődni.
Túl szép lett volna, ha lövünk 2-3 gólt, és az ő mentései hozzák be a 4. helyet.

Talán majd jövőre! CityCity!
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
feed_the_Goat 2010.05.01 06:14:00
Nem értem továbbra sem, hogy miért kivételezés a City-vel a kapuskölcsönzés, na de mind1 is.:)
Még ha az lenne, hogy az FA harcolja a City-nek, hogy ha 6. helyen végzünk,akkor is indulhassunk a BL-ben, na akkor az lenne valami.:D

A Villa meccstől kurvára félek, nem hinném, hogy meg tudjuk nyerni, azért a Given-->Fülöp váltás nem előrelépés enyhén szólva, míg a Villa remek formában van és nincs komoly hiányzójuk elvileg.
Középpályán nagyon erősek, a City ott nagyon gyenge, Barry pedig vagy játszik vagy nem, sérült ő is valamennyire.
Villa védelmét feltörni nagyon nehéz, és most nem is az van, hogy nekik jó az X is idegenben, hanem győzniük kell, ugyanúgy mint a City-nek.
Valami rögzített helyzetből fejelnek majd egy gólt a City-nek, ez a legvalószínűbb jelenete a mai meccsnek.

Ha tippelnem kéne, akkor 1-1 vagy 2-2, de remélem nem találnám el, mert hazaira kellett volna venni.:)
Egy itteni döntetlennel a Spurs pedig szinte már át is szakítaná a célszalagot.

Ami a Chelsea-t meg a Pool-t illeti, én sima londoni győzelmet mondok, láttuk már könnyebb akadályokon is átborulni a Pool-t idén, Benítez fél lábbal már nincs a klubnál, Ancelotti is a jövőjéért hajt, Chelsea lesz a bajnok. Remélhetőleg.:)

A Fulham-nek kijár a nagy gratuláció, parádés menetelés, igaz, hogy a PL-ben lejjebb is csúsztak kicsit, de történelmet írtak cserébe. Remélem megütik az Atletico-t is és EL-t nyer az angol 11-12. helyezett.:)
feed_the_Goat 2010.05.01 19:05:14
Hát engem meglepett a City:), főleg hogy 0-1-nél még a Villa-nak volt 1-2 nagy helyzete, és onnan sikerült hirtelen megfordítani.
Johnson nem tudom mit eszik vagy mit szív, de borzasztóan hasznos, kb. 2. vagy 3. ilyen 11-est harcolja ki mióta itt van, jó pár gólpassza van már, benne van a támadásokban is mindig.
Kénytelen vagyok azt gondolni, hogy mi voltunk jók:), mert Young, Agbonlahor, Warnock, Petrov-nak sok jó momentuma nem volt, de Downing-nak sem.
Dunne majdnem lenyomott egy szólót a 2. félidőben, de elkaptunk.:)

@Zsoca87: Bridge látványosan gyenge, de ősszel olyan alapvető védelmi hibái voltak, hogy nem igaz. Jó beadást nagyon tényleg nem lehet tőle felidézni. Mondjuk szerencsére Young ma nem a betörésekkel foglalkozott, hanem egyből beadta, de Bridge ezeket sem akadályozta meg.
Sztem ahogy a Cole-Bridge váltásnak eljött az ideje a Chelsea-ben anno, itt is el fog jönni egy hasonló váltás balhátvéd poszton.

@crazy_horse: Teljesen egyetértek a középpályás résszel, nyáron erre is lehetett volna figyelni, bár az is igaz, hogy semmi nem jelezte előre Ireland hanyatlását, na meg ott van a másik Johnson, aki ahogy visszatért fél éves sérüléséből kiesett 8-9 hónapra.
Mondjuk nem örülnék ha emiatt megválnánk Ireland-tól, a potenciál ugyanúgy ott van benne, mentálisan kell rendbe jönnie, nyáron ez sikerülhet neki talán. Nem lenne jó eladni 10 milláért, utána meg máshol évekig komoly alapember lenne.
Meg Kompany is középpályás papíron, igaz védekező, kényszerből tolja ő is hátrébb, bár teljesen bevált a körülményekhez képest.
De télen meg Gago volt terítéken, hát ő sem egy nagy kreatív valaki.

Szerdán pedig Champions League pre-pre-qualification:D, brutál meccs lesz, az egész bajnokság utolsó nagy meccse, hisz az 1. hely már holnap eldőlhet.
A mai meccs emberei nálam Johnson és Zab.
A 92. perc körül 150-szer lefrissítettem a livescore-t, hogy 1-0-ról nem-e változik a Spurs meccs 1-1-re. De maradt 1-0.:D
A bajnoki cím kvázi-eldőlését vízionáltuk, erre a két legdigóbb PL-csapat egymás után letolta a gatyáját és odacsinált a megterített asztalunkra, közvetlenül a Jack Daniel’s steak és az extra cold Guinness mellé. Ez egyben azt is jelenti, hogy bármi történik a…..
feed_the_Goat 2010.04.24 22:47:22
A kontrajáték alapjában nem volt rossz ötlet Mancini-től, de a megvalósítás az elég messze kerülhetett a tervtől. Kicsit megint lehetett érzeni, hogy X-re játszunk, pedig most a döntetlen pont nem érte meg azt, hogy ne kockáztasson a City esetleg. Tevez-t és Johnson ilyen gyengén rég láttam játszani, Vieira sem tudom, hogy mit akart, mondjuk a középpálya kritikusan gyenge, és lassú is, a védelem mondjuk jó volt, az nagyot fejlődött, mert ősszel 2-3 gólt kaptunk meccsenként, most pedig egy Arsenal-t tartóztattunk fel idegenben nagyobb helyzet nélkül.

Nem vészes az 1 pont amúgy, (csak nem 4 meccsel a vége előtt kell az ilyen biztonsági foci), Arsenal ellen idegenben kevesen gyűjtöttek pontot, 17 meccsből 14-szer nyertek a bajnokságban, most már 18-ból. Ha minden igaz ma először nem rúgtak gólt hazai pályán, de talán a BL meccseiken is rúgtak mindig gólt otthon. De mi sem, sőt még kapura sem tudtunk lőni, ez azért kritikán aluli volt így.

Az 1 pont azért nem számított olyan sokat, mert most tekintve, hogy a Spurs veri a Bolton-t és a Burnley-t van 70 pontjuk és az utolsó előtti meccsen Spurs-City. Így a City-nek 3 meccset kell nyernie (Villa, Spurs, West Ham) ez 72 pont lenne. (És ha ma kikapunk, akkor is 71 pont lenne ebben az esetben.) Ez garantál 4. hely lenne matematikailag.
De ha csak 1-et is elveszít a City, akkor a Spurs a 4. , ha meg 2 győzelem és vmelyik döntetlen lesz, akkor meg holtverseny van, a gólkülönbség meg a Spurs javára fog dönteni vélhetően.(Ha ellenük csúszik be az X, akkor meg mind1...)

Nem kellett volna így kicentizni az utolsó 3 meccsre, mondjuk most már mind1.
Given-nek a válla törött el állítólag, így ezen a 3 meccsen már ez a Nilesen gyerek véd, mert még a 2. számú kapus is sérült.
feed_the_Goat 2010.04.27 02:09:20
@Woland: Nem gondolom, hogy Hart-tal "befürdött" volna a City. Legfeljebb, ha most nyáron apróért eladjuk. Az idei szezonban így jól járt Hart is, Given mellett azért sok esélyt nem kapott volna, most pedig arra is van lehetőség, hogy a VB-keretben is benne legyen. Talán bizonyos szempontból jobb választás is lenne, mint mondjuk Green.
A Birmingham pedig szintén jól járt vele, nem véletlenül akarják, hogy jövőre is ott védhessen.

Dunne más tészta, őt én is bánom már, tudva azt, hogy mi lett helyette. Mondjuk sztem inkább Touré jött Dunne helyett, mint Lescott, hisz Lecott nem egy vezértípus, mint Terry vagy Ferdinand, hanem egy Carvalho típus inkább.
Amúgy Lescott sztem annyira tragikus szezont nem futott, Mancini alatt Kompany-val kezdtek nagyon összeérni, és hát a két 1.5 hónapos sérülése sem segítette idén. (Az egyik december közepétől tartott február elejéig, a másik meg most tart éppen már március közepétől...)
Inkább Touré az, aki nem tűnik jó vételnek,
bár talán egyik legjobb meccsét játszotta épp hétvégén a City-ben. Persze Lescott-nak az ára volt komolytalanul magas, ez védhetetlen.

Most meg nagy bevásárlások után kapusért kell kuncsorogni a PL-hez:), mert sajnos Given, Taylor sérültek, Nielsen nem egy életbiztosítás, Hart pedig nem jöhet vissza kölcsönből alapjáraton.
Így Fülöp Marci-ról írnak a lapok (emergency loan), de ha valaki 1 hete azt mondja, hogy az Aston Villa ellen Fülöp védi majd a City kapuját, hát...
:DD

Ez Hart ügyében is dönthet, mert Given meg lehet, hogy hónapig nem térhet vissza, ha megműtik.

(Ja meg az angol sajtó "pálfordulása" is megérne 1 misét, Dunne ügyében, hogy miket kapott anno, és miket most.:D
Ha meg már Villa, akkor Dunne párja Collins is említést érdemel, stílusát tekintve nekem ő jobban bejön középső védőnek, de nyilván Vidic a top ebben több szempontból is.)
feed_the_Goat 2010.04.27 03:34:51
@Woland: Na ez sem egyedülálló, mert pár éve asszem a WHU és a Villa szintén egy magyar kapussal hozta tető alá az ilyen kölcsönvételt, átigazolási szezonon kívül. Konkrétan Király Gabi ugye:), aki 2-szer váltott csapatot pár hónapon belül, még védett is pár meccset a Villa-ban, mert ott lesérült a két kapusuk. A szabályt nem ismerem pontosan, de ha akkor volt rá lehetőség, akkor a City-nél sem szabad leinteni az akciót. (Meg annak sem, aki a jövőben kényszerül majd ilyenre.)

Van vmi a magyar kapusokkal, mert nemrég Gulácsi is hasonló okkal távozott a Pool-tól alacsonyabb osztályú klubhoz.:)

Bár Fülöp igazolása sem fix még, de a Villa meccsig kiderül.
(Megkenésről tehát max. a Birmingham esetében lehetne szó, hogy Hart-ot adják vissza:D, de ez valszeg nem fog megtörténni, bár értelmes emberek módjára meg is tárgyalhatnák:D)
A hétközi "félig eldőlést" követően most gyakorlatilag ténylegesen megkerülhet az arany gazdája, bár mi inkább olyan "háromnegyed eldőlést" jósolunk. Greater Manchesterben az év meccsét rendezik - a 4-3-as dráma visszavágója következik -, a Tottenham pedig…..
feed_the_Goat 2010.04.18 16:29:07
@anonim222 [semleges néző]:
Hát ne haragudj, de ennek egyrészt semmi alapja, és a tények sem ezt igazolják, ha kevéssel is, de jobb a pontátlaga Mancini-nek, aki pl. leigazolta azt a Johnson-t, aki részben alapja a tavaszi City teljesítménynek, és az sem biztos, hogy a játékosok utálták ki Hughes-t, mert sokan voltak, akik nem örültek a váltásnak. Már a leváltása előtt hetekkel keresgéltek az edzők között a vezetők, ha jól tudom, pl. Hiddink is a célpontok között volt, csak nem akart újra klubfutballba szerepet vállalni a Chelsea után.
Szóval ez, hogy 10 ponttal előrébb lennénk, kb. annyira stimmel, minthogy akár 10 ponttal hátrébb is lehetnénk.

@Rico1: Na igen, Moyes is remek edző, az Everton játékstílusa pl. sokkal jobban tetszik nekem, mint mondjuk a Villa-é. A rengeteg sérülés tette tönkre az Everton szezonját, mert ha ez nem lett volna, akkor most ők is 60 pont környékén lennének, vagy afölött.

@horas: Benítez sztem nem fog távozni a Pool-tól, ha igen, akkor meg külföldre, illetve 1 dolog, én esetleg őt szeretném, meg egy másik, hogy a vezetők kit, másrészt lehet hívja a Real is, és akkor nyilván odamegy majd. Bár mostanában ott csak bukni lehet edzőként.(Meg a Juve-val kötik össze a nevét sokszor.)

A City kerete valóban top4 minőségű, de maga a csapat még nem, ezért mondtam azt, hogy túl nagy elvárás a top4. (Eleve van jó 10-15 pont előnye a Chelsea-MU-Arsenal triónak, és ha a Liverpool nem omlik össze idén akkor még igazából ők is 10 ponttal jobbak lennének, mint a City.)

Én nem váltanék edzőt tehát, akkor sem ha nincs meg a 4. hely, ha meg esetleg sikerülne, bár kicsi az esélye sajnos, akkor meg még úgysem, hisz az nagyon rosszul venné ki magát több szempontból is.
feed_the_Goat 2010.04.18 16:41:11
@anonim222 [semleges néző]: Ezt nem hiszem, nem mertek volna az eredmények kárára összebeszélni sztem.:)
Egyszerű összeszokatlanság és rossz koncentráció okozta azokat inkább, durva pechsorozat volt, de volt kétszer is mikor 2 gólos hátrányból lett döntetlen a végén.