Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neszójjábe

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The…..
Rengeteg baja van a közmédiának, szoktunk is ezekkel foglalkozni, de megint sikerült olyat gurítani, amitől a pofánk leszakad. Apróságnak tűnhet, de jellegzetes és fontos jelenségről van szó. Az LMP (egy parlamenti pártról van szó, aminek a véleményét több törvényben rögzített kötelessége…..
neszójjábe 2016.10.06 07:13:58
@Leadfoot: Kétségbeejtő, de igazad van....ijesztő!
Balázs és műsorvezető társai kedd reggeli műsorukban több ismert embert kifiguráztak, és kicsúfoltak, többek között Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket, de ezek mellett melegekkel kapcsolatos vicceket is megengedtek maguknak. Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy meséljenek…..
Nagyon burtális, sajnálatos, de sajnos várható esemény történt Párizsban, ahol a terroristák újfent ártatlanokat mészároltak le a saját nézeteik és a nyugat-gyűlölet miatt. Nehéz szavakat találni, hiszen bármelyikünk könnyen áldozat lehetett volna (áldozat lehet a…..
neszójjábe 2015.11.15 18:49:46
@Venyigeszu: nekem is ez jutott eszembe. Ezzel a poszttal nem tett semmit a terrorizmus ellen. a terroristák fegyverrel, ő "tollal"..?
Én nagyon is sok felől tájékozódom és mégis kifesettem a profil képem. Tudom hogy ezzel nem teszek a terror ellen, ettől nem lett jobb a világ, mégis megtettem. Az orosz gép esetében nem ajánlotta fel a fb így eszembe sem jutott. Az orosz géppel kapcsolatban - tudom ez nagyon rosszul hangzik, de bevallom - az gép jutott eszembe amit lelőttek Ukrajna felett. RIP all of the innocents !
comment:com All-American Hero 2015.10.29 15:44:56
Az az áll! A nézés! A képen Andrew Savage, a Survivor egyik játékosa. ..
neszójjábe 2015.10.30 11:39:38
Az NBC-re készül a Kegyetlen játékok tévésorozatos folytatása, írja a Deadline. Az ötlet az eredeti film íróitól, illetve az abból készült musicalparódia készítőitől származik és a jelenben játszódik majd, főszerepben egy 16 éves Bash Casey nevű sráccal, aki Sebastian…..
neszójjábe 2015.10.23 08:04:33
@Tesztelo.hu: jó kis kép :) és jó kis film volt
PÖCS; Mindennapos éneklés; Pedagógus-életpálya-modell (ami nincs is); Egyetemek összevonása-szétválasztása politikai alapon; Gimnáziumok leépítése; Utolsók lettünk a PISA-teszten. Megírtuk már többször, hogy mi történik: leépítik az oktatást, egyre kevesebb a…..
Egy hangfelvételt pakoltak ki egy külföldi szerverre, amin állítólag a zuglói alpolgármester, Dr. Ferdinándy István beszélget egy vállalkozóval. (Az alpolgármestert Papcsák minden jogkörétől megfosztotta a tavasszal.) Ez olyan kínos ügy, hogy nem lehet Viktorral... by…..
neszójjábe 2013.09.25 21:18:10
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Persze. Meglesz a kétharmad szavazásmutyival :-)
Majd lesz láncszavazás egy pár kiló lisztért, meg majd a külhoni és egyben fideszes állampolgárságú magyarok meghozzák az eredményt.
Az előző választási törvényben még benne volt hogy "Tilos csalni". A mostaniban már nincs benne - ez csak egy szösszenet...

Más. Még a beszélgetésben résztvevő vállalkozó is elismeri többször is, hogy ez rosszabb mint ami a szocik idején volt. Itt már nem babra megy a játék emberek! Ébresztő!!!!!
Persze vannak akik befogják fülük, eltakarják a szemük és nem hisznek el semmi rosszat imádott vezetőikről. A vak hit ellen nincs orvosság.
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
Martin Heidegger:  "Vannak dolgok amelyek..." Az egyik Alapító Atya, az Alkotmánybíróság egykori elnöke, a rendszerváltás utáni harmadik köztársasági elnök rendkívül fontos beszédet mondott Aszófőn. Az elnök az alkotmányos jogállam, az európai demokratikus értékek…..
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
neszójjábe 2012.01.08 14:12:42
4. Nincs szükség semmilyen IMF-hitelre, Viktor kezében ott van a csodafegyver

"Természetesen mindannyian ebben reménykedünk, hátha."

Ugye, ugye Ti sem bíztok már vakon benne.
De ha nincs csodafegyver, akkor mit is csinált az elmúlt másfél évben????!!!!
Mi alapján választotta ezt az "unortodox" utat? Hazárdírozik velünk? Vagy a pártkatonák helyzetbe hozása előrébb való volt a szakértők megfelelő helyre ültetésénél. Bizonyára. Olyan nincs, hogy ma A-t mondok, holnap meg B csinálok. Ma fekete vmi, holnap meg fehér. Márpedig úgy néz ki, hogy egy kidolgozatlanságtól, a külső-belső hatásoktól, elkúrtuk-effektustól befolyásolt gazdasági pályát ír le az ország. Olyan kacskaringós mint az ökörhugyozás. Látszik az amatőrség, tanácstalanság. Akármi is volt az eredeti terv (mert már nem az eredeti utat járjuk rég - ez mnyp magánosításnál kideült) már bebizonyosodott, hogy nem jó. És a cél még Orbán esetében sem szentesíti az eszközt.

Plusz nem a demokrácia megcsúfolására, a hatalom megszilárdítására (saját emberek mindenhol akár 9! évre kinevezve) kellett volna pazarolni ezt az időt, hanem felelősségteljes kormányzásra!
Mert ők ÉRTÜNK vannak! Vicc kategória a köztársasági elnöktől kezdve (miért nem volt elég jó Sólyom?!), az alkotmánybíróság, a PSZÁF, a médiahatóság, az alkotmány (igen az is!)...egészen a dekoratív, de igen butácska nyugdíjvédelmi biztosunkig. És még sorolhatnám.
Erre volt idő, ez volt a legfontosabb NEKIK! EZT CSINÁLTÁK MAGUKNAK!
éS MIT KAPTUNK MI?:
Mnyp ablakban, üzemanyagár, forintárfolyam, csorbított minkavállalói jogok, 16% szja, 27% áfa, rendőreink, tűzoltóink dolgozhatnak 65 éves korukig, indoklás nélküli elbocsátás, ostoba huzavona az oktatás körül, cenzúra, a jogállamiság, demokrácia sárbatiprása, ilyen olyan bújtatott adók, bizonytalanság...stb

EZT ÉRDEMLI A 2/3-AD + 1/3-AD? Legalább a képlet első felére lettek volna tekintettel. De a sok kiábrándult, Orbánt mesiásként váró ember csak arra, addig volt fontos, hogy melegyen a 2/3.

Mostanában megint kezdenek majd fontosak lenni az emberek, mert már kicsi a támogatottság.

Veszélyben a kormány pozíciója, mi várható? Senki nem tudja.

Tipp 2014-re: LMP-MSZP-DK-... ki tudja még ki összefogás nagyon veszélyes lesz a Fideszre. Ezért kénytelen lesz összefogni százszor megtagadott kölykével, a Jobbikkal. Ez utóbbi esetben valszeg Fidesz-Jobbik koalíció, de 2/3-ad nélkül.
Viszont még túl kell élni a köv 2 évet.
A jegybankelnök kezdeményezésére péntek reggel 8-kor a miniszterelnök dolgozószobájában fontos megbeszélés kezdődött. Az első hivatalos tájékoztatás szerint Orbán Viktor kormányfő,  Simor András jegybankelnök, Matolcsy György nemzetgazdasági…..
Úgy tűnik, hogy Arnold Schwarzenegger mégsem tér vissza a politikához, inkább marad Hollywoodban. Jövőre az Expendables folytatásában és a The Last Standben lövöldözhet, de itt nem áll meg. Áprilisban kezdődik a Black Sunday forgatása, Scott Waugh és Mike McCoy, az Act of Valor…..
neszójjábe 2011.12.30 20:13:13
@lehuto: Aszem az nagyon kellene! Vicc nélkül :(
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
Lett nekünk ez a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságunk, - rosszindulatú pletykák szerint a köznyelv csak Fákkjú ÁjszTí Emlékbizottságnak hívja őket - önmeghatározásuk szerint szigorúan nemfideszes, független tagokkal feltöltve. Jó is ez, mert legalább van aki…..
addict Te hogyan szexelsz? 2011.12.14 09:30:00
Az AIDS rossz, az AIDS halálos, az AIDS elkerülhető – legalábbis ha megfelelően védekezünk, vagyis óvszert használunk. Ezt az üzenetet megannyi kampányban, megannyi formában terjesztették már, kezdve a flashmob aktivitásoktól egészen a vírusvideókig. Azonban ritkán…..
neszójjábe 2011.12.14 20:51:18
Tekintsük picit át ezt a jelenlegi, drámainak mondott helyzetet, kedves olvasók. Nyolc év után a Fidesz-kormány emberfeletti erőfeszítéssel megállította az ország gazdasági mélyrepülését. Nőni kezdett a gazdaság, csökkenni a munkanélküliség, és sikerült megszabadulnunk…..
Varánusz Bohócfóbia 2011.06.16 06:06:00
Csak feküdt az ágyban és hallgatta a csöndet. Gondolatok cikáztak a fejében, vadul dübörögtek az idegpályáin, fülében tamtamot vert dobhártyáin a saját vére. Ideges volt és feszült, érezte ahogy a félelem verítékcseppjei elindulnak a hajtövétől, keresztül bucskáznak a…..
neszójjábe 2011.06.16 10:27:18
@Dillinger: milyen hülyeségre gondolsz?
Részleteznéd?
neszójjábe 2011.06.16 10:38:25
K@Dillinger: Kíváncsi vagyok a Te véleményedre .Ilyet minenki tud írni, hogy:
"álmodj szépeket, beszélj még hülyeségeket :D"

Kb 10 éves gyerekhez méltó mrgnyilvánulás.
Ugye Te elmúltál már 10?

Nos ha már sikerült belekötnöd a hozzászoláősomba, akkor fejtsd ki véleményed.
Ellenkezőleg kénytelen leszek azt hinni, hogy 10 éves gyermek szintjén vagy, ergo fölösleges vitáznom mert nincs kivel.

De siess, mert engem vár a meló. Lehet hogy Neked már nyáriszünet van?
neszójjábe 2011.06.16 10:40:32
@Dillinger: Ebben egyetértünk, nincs más alternatíva, illetve biztosra mennek. Ugye érted miről beszélek?
"Fontos kormányülésen vagyunk túl. Az ember azt hiszi, mindenki ért a szép szóból, kár, hogy ez nincs így. Ilyenkor egy kormány kénytelen az erő nyelvén beszélni. Btk.-módosítás, részletek a híradásokban" – írta szerda délután Orbán Viktor miniszterelnök a…..
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
neszójjábe 2011.03.10 22:14:21
@60 éves Pol Martinez:
Azon a reggelen Márton Jobbik szavazó lenne :)
Napi Maflás BLOGINDÍTÓ HELYETT 2011.01.09 07:57:00
Három hete indult el a Maflás, a naponta frissülő harcművészeti blog. Annakidején nem írtam blogindítót, most pótolom. A harcművészet tág fogalom. Beleférnek a profi küzdősportok, a legkülönfélébb indíttatású hagyományőrzés, a misztikus iskolák, a pedagógiai…..
Filmdroid A miniszter szelleme 2010.08.01 11:50:00
A Szellemíró (The Ghost Writer)   Egy szellemíróról (Ewan McGregor) szól a történet, aki a brit miniszterelnök, Adam Lang (Pierce Brosnan) "szelleme" (négere), az a személy, aki a politikus életrajzát írja. Talán, nem a legizgalmasabb foglalkozás egy feltörekvő…..
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..