Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G_y_u_r_i

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen pillanat alatt beleszerelmesedni nem csak emberbe, városba is lehet – én legalábbis régóta hiszem ezt. Így járt a mai poszt írója, Zeeuws Meisje is, aki ráadásul egyetemistaként került ki egy varázslatos holland településre. Már meg is kértem, hogy ha gondolja, folytassa…..
Kurjongatva, debil vigyorral gördülök hazafelé az autópályán, zsibbadtan a boldog fáradtságtól. A szemem ráncosra szikkadt az izzó tűzfaltól, a porckorongjaimat kitartón darálja a pályafutómű ütvefúrója. Fékbetét, gumi- és benzinszag van, kikapcsolt telefon nyugalma, 120-as…..
Attila megkeresett, hogy szeretne titánból karikagyűrűt készíttetni . Eddig nincs gond nem ő ez első, legyen. De Attila azt mondta neki van otthon egy titán rúd, pajszernek használják az építkezésen. Hö-hö-hö na az biztos titán - mert hát kinek nincs otthon egy titán pajszere…..
G_y_u_r_i 2011.03.25 19:25:27
Az a helyzet, lassan ott tartunk, hogy egy jól időzített faviccben több a humor-potenciál, mint a Showder klubban. Tény, hogy a kezdések mindig gyengére sikerülnek - bár úgy emlékszem a tavalyi ennél jobbra sikerült - de ez most kritikán aluli volt. Nem értem, hogy miért a…..
Megjelent a Lego saját robotvezérlő alkalmazása androidos telefonokra. Az ingyenes program a népszerű Mindstorms-robotkészletből építhető robotokat képes irányítani telefonnal, ha legalább 2.1-es az operációs rendszerük verziója. Itt hivatalosan is írnak róla, a fenti QR kóddal…..
Sipos Zoli behozta. Nem ez volt az első tankja, a Pistával közös íróasztalunkon már így is van négy szép mini prototípus. Két Abrams, egy Sherman és egy Csiha nevű japán csatamén. Valamennyi infrás, tehát lehet velük tankcsatázni. Egyetlen hátránya a tanknak, amit szerintem…..
G_y_u_r_i 2010.09.13 19:16:13
A hétvégi bejegyzés - Ki játszik Beethovent a legjobban? - egyik kommentelője - tnsnames.ora - a kommentekben kialakuló beszélgetés nyomán három művet töltött fel a Youtube-ra: a szerinte legjobb előadásokat. Ezeket a műveket szeretnénk most megosztani, illetve elmondjuk, hogy…..
G_y_u_r_i 2010.08.23 13:23:50
Nem találod a pénztárcádat? Összefutnál régi osztálytársaiddal, de parázol a közösségi oldalaktól, hogy ott keresd meg őket? Hirdess óriásplakáton! Most olyan olcsó, hogy még neked is megéri!Nagyjából így lehetne összefoglalni azt a kampányt, amivel két hete árasztotta el…..
  Soha ennyi kézen tesztautó még nem ment át nálunk. Pedig az elvakultak szemében csak egy francia hulladék. Na ők azok, akik sosem tudják meg, miért a Citroën DS3 az idei év meglepetése. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tegnap éjjel visszatértem az 5 napos izlandi kalandtúráról, ami még annál is fantasztkusabb volt, mint amit előtte gondoltam volna. Hamarosan részletes képes beszámoló következik, addig is egy kis képes ízelítő.  ..
G_y_u_r_i 2010.05.06 09:24:03
@granturizmó!: köszönöm! ha ajánlod a barakát, első lépésnek már nekem elég. aztán majd jól felfalom a akaraktereket, amiket ide szórsz, megemésztem és utába kérdezek, ha szabad :- )
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
G_y_u_r_i 2010.05.06 02:15:30