Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veroncsi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori post kommentjeiben felmerült, hogy jó lenne összeszedni pár olyan alapvető dolgot, tippet, tanácsot, ami segítheti a dizájnolásra kényszerülő fejlesztő munkáját. Megkerestem pár webdizájnert, hogy adjanak tanácsot azoknak, akik bár nem webdizájnerként dolgoznak, de…..
Értelme nincs sok, de nekem szerzett néhány jó percet az alábbi darab. Jó étvágyat! ..
Na, ki indít expedíciót ezért a Mercedes Pontonért? Lábon hazavinni Magyarországra, szép kihívás volna. Ha valaki nem ismerné az eredeti sztorit, azok kedvéért elmondom, Bangkok Charlie nem őrült meg, esetleg csak rajongóvá vált. Nem tudom, mekkora a Belsőség és a Bangkok…..
Subba Buci autóbelső Viagrával 2010.05.10 10:16:00
Ilyet még az élet sem tud fotosopolni. /Forrás: Blikk./..
Madonna ezúttal az Interview magazinban szerepelt egy nevetségesre retusált fotósorozattal, melynek "nyers" változatát Mert Alas és Marcus Piggott készítették. Tetszenek a képek, jó a hangulatuk, a fekete-fehér színvilág - csak kár, hogy ez már nem annyira Madonna. Igen,…..
Veroncsi 2010.05.06 20:41:59
@redzsihemond: Ja a legjobbak, csak nem tőle hanem a Photoshoptól... :)
idezetekgyujtemenye.blogspot.com ; atechnikacsodai.blogspot.com
A víz erejét és szépségét leginkább a vízesések formájában csodálhatjuk meg, a víz bárhol is ered, akár sziklákat is áttörve, de utat talál magának. Vízesések legtöbbször akkor keletkeznek, ha egy keménykőzetből álló réteg keresztezi a folyóvölgyet, a folyó a gát fölött és alatt lévő puhább…..
 Aranyszőke Manci és Platina Piri találkoznak a Pláza egyik butikja előtt: Manci: Szijja! (látványos puszi bal orcára, jobb orcára, ismét bal orcára) Köszcsi, hogy tegnap este szóltál telcsin. Né' má' Pircsi, milyen csecse kabcsid van!Piri: Jajj, köszcsi, köszcsi! (heves…..
Nyilvánosságot botránkoztató szexuális viselkedés. Hmmm... Gimnazista korom buszos élményei közé tartozott, ha ifjú gerlepárokat láttam egymással ill. egymáson turbékolni. Különösen a busz hátsó része volt erre alkalmas, így sok párocska már indulás előtt fél…..
Másnaposok (Hangover) 2009  Filmleírás Megvannak még a Tom Hanks-es régi vágású legénybúcsú című film emlékei a buksidban? Hát akkor mindezt a csodás kis zűrzavart próbáld meg elképzelni a 2009-es évben Las Vegasban. Na akkor most már mindent tudsz. Adott négy figura…..
Újabb aerovivás történettel kedveskedik egy naiv ügyfelük, akinek egy hetet kellett volna várnia, hogy repülővel hazajusson Isztambulból. Végül a kitelepített idegenvezető rakta fel őket egy német utazási iroda mentőbuszára: Most olvasom éppen az Aeroviva szívatását a…..
Daybreakers – A vámpírok koraFilmleírás  A világ megváltozott 2019-ben egy fertőző járvány következtében elszaporodtak a vámpírok. Oly annyira hogy már bőven a többségi társadalmat ők teszik ki. Az emberek pedig vészes kihalásnak indulnak ezáltal. A vér…..
Veroncsi 2010.04.16 16:49:27
@Charlee: Igazad van mert én is, de ez a leírás elég jó lett. meg is fogom nézni a barinőmmel valamikor. kössz és pussz.
Az utolsó ház balra The Last House on the Left (2009) Egy kívülről tökéletesnek tűnő amerikai család (Tony Goldwyn; Monica Potter; Sara Paxton) úgy dönt, hogy lemennek a weekend házukba kicsit lazítani. A lazítás elég hamar kudarcba fullad, mindeközben pedig a család…..
Nagy Durranás (Hot Shoot) (1991) Filmleírás A főszereplő Harvey Taper (Charlie Sheen) egy nyugalmazott vadászpilóta, akit visszahívnak a seregbe. Amint visszamegy, kalandok sora kezdi el felforgatni az életét. Először a sereg, aztán pedig a seregben szolgálatot végző gyönyörű és…..