Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seggbőlszájba

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zolinak kirúgták a fogait, haverját 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel dobták ki a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóból, miután egyikük bunkón flörtölt egy pultoslánnyal: Az alábbi eset egy hete történt velünk a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóban. Egy…..
Igazi apokaliptikus mélyparasztsággal találkozhattak a Hungaroringen a nemzetközi motorvisításrajongók, amikor naponta emelkedtek az árak a büfékben, az olcsóbb magyar termékek pedig gyanúsan hamar eltűntek. Szilviéket azonban visszafelé menet még a biztonsági őr is megrángatta,…..
Naiv ügyfél bűnös, és ezt nem is titkolja. Lejárt egészségügyi érvényességű jogosítvánnyal furikázott, így a rendőrség nagy erőkkel vetette rá magát. Bezzeg a frissen ellopott autójával egyáltalán nem foglalkoztak, a szomszég kukájának eltűnése miatt viszont több…..
seggbőlszájba 2011.11.28 21:57:43
@dubai_tennis: hú.
nem vagyok önérzetemben sértett, csak a z ilyen kis önelégült pöcsök irritálnak mint amilyen te is vagy. Mesélj milyen igazságtalanság ért. (ha én tedeződök álltalánosságban neked is megengedett, hogy tegezz). Neked a homokozó lapádodat lopták el, vagy a fasza kis bringádat?

Még mindíg anyádtól:

Seggbőlszájba.
Harapós macska, önszórakoztató kutya, a magát Egy nyugodt, csendes életre vágyó Pest környékinek nevező olvasónk jól ráfaragott, hogy kiköltözött a nyugodt agglomerációba. Sajnos még nem árulta el, hogy pontosan hová. De az biztos, hogy egy vonyító állatsereglet mellé, és…..
seggbőlszájba 2010.09.21 10:36:49
@Terézágyú: Addig kellene örülnie, amíg ekkora problémái vannak.
seggbőlszájba 2010.09.21 10:45:47
@Terézágyú: Van még! Mongyak még pár vidéki igasságot?
seggbőlszájba 2010.09.21 10:48:14
@Sün‼ (vuvuzela-őstermelő): A szomszéd, mert ő közben az abrichterrel a macskát reszeli.