Regisztráció Blogot indítok
Adatok
high up!

0 bejegyzést írt és 4519 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Orbán Viktor vasárnapi évértékelője bőven kapott hideget-meleget az elmúlt két nap során. Számos kritikusa megjegyezte, hogy a beszéd - szokás szerint - tele volt csúsztatásokkal, féligazságokkal. Arról azonban kevesen beszélnek, ami a lényeg; a miniszterelnök legnagyobb csúsztatását néma csend…..
high up! 2020.02.20 17:35:46
@Quercus erdész: "Honnan tud a magyar költségvetés 2-3 ezer milliárd forintot előteremteni arra, hogy előfinanszírozza az ejus projekteket, anélkül, hogy elszállna a költségvetési hiány, ha az Orbán-rezsim szar gazdaságpolitikát folytat, és mindent ellopnak?"

Onnan te matrollcsi féle közgázzseni, hogy az EU-s finanszirozási pénzek nem számítanak bele a EU metodika szerinti államháztartási hiányba. Ezt ESA95-ös eredmény szemléletü módszertannnak hívják.

Az átmeneti hiányt, ami csak a pénzforgalmi hiányt növeli, de nem ront az ESA95-ös eredményen, azt meg vagy a tartalékokból, vagy hitelfelvétellel finanszírozza arra az 1-1,5 évre. Utána bejön a hatalmas EU pénz, aztán visszarakod azt a rövid távú kölcsönt oda ahonnan elvetted.

FOLYTASSUK!
high up! 2020.02.20 17:44:04
@Quercus erdész: "Ha az Orbán-rezsim szar gazdaságpolitikát folytat, "

Hehe, 2010-ben Magyarország mögött még valami 9-10 ország volt az EU 28-ak ligájában GDP/fö vásárló paritáson mért ranglistáján. Ma már csak 4. Erre mondják: kieső hely.

Az elhúzott 600 ezer - 1 millió magyar meg már le is szavazta a véleményét orbanisztán világsikeres gazdaságáról.

Van még kérdés?

FOLYTASSUK!
high up! 2020.02.20 17:46:57
@Quercus erdész: "Aztán az ejus pénzek miért is a hiányoldalon jelennek meg szerinted a GDP-ben?"

Jobb ha visszamész az erdőbe fát vágni, mert a pénzügyek meg számvitel csak rontanak az amúgyis zavaros állapotodon.

FOLYTASSUK!
A NER dupla hasznot húz a bevándorlásból...
high up! 2019.08.09 09:33:36
@R.V.J.:

ne szarj be Orbaneszku felszopó, Ceaucescunak is jó sokaig volt kétharmada, meg az is naponta nem bukott meg. Míg egy napon aztán a nép hirtelen úgy döntött, hogy egy gyors elszámoltatás keretében ólomsörénygyüjtőként sokkal több haszna lesz mint szeretett főtitkár diktátor elvtársként.
Szar előjel ez Orbaneszku diktátor elvársnak, nem is csoda, mindenhova kerítést akarna építeni maga köré.

FOLYTASSUK!
high up! 2019.08.09 09:40:46
@KERESZTÉNY SZABADSÁG: "10 eve mar csak abban biztok, hogy majd valahogy spontan osszeomlik egy stabil eros orszag gazdasaga."

Németországé te fidesztroll? Mert Bóvlisztán 2010 után az EU 28-ak középmezőnyéből mára a legutolsó 5 tagország közé züllesztette le magát.
Még 2-3 év ilyen orbaneszkui stabiltás meg erős ország és a magyarok tömegével fognak már az afrikai országokba is migrálni, csak el innen Bóvlisztánból.
Igaz, te megmaradsz a NER-nek, a hasznos hülyéket nem engedik ki.

FOLYTASSUK!
high up! 2019.08.09 09:50:18
@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.:

Szerencsétlen szarul fzetett fidóita troll, Bóvlisztánban nincs se konzervatív, se középosztály.

Azt még te magad se tudod hogy mi az a konzervatív, bár ha arra tippelsz, hogy ez az ácsingózást jelenti Kádárra meg a nagyvezérre, akkor igazad van. Ennek van nálatok hagyománya a magyar birkamenet társadalomban.

A egymilliós középosztály meg nem Bóvlisztánban van cicuska, hanem a nyugati országokban, ahova az egymillió magyar migrált és ott valódi polgári egzisztenciát teremtett magának. Ezek amikr hazajönnek mindig megamulnak titeket, hogy hiába szoptok fel a gazdátoknak ezerrel, mégis csak cselédek maradtatok. Ez az úgynevezett "Kétharmad, de legközelebb lehet négyötöd lesz!"

FOLYTASSUK!
Nem kell politikai zseninek lenni ahhoz, hogy kiderüljön: kinek az érdeke az LMP külön indulása bármely választáson. Tavaly a Fidesz kétharmadát köszönhettük az állítólagos zöldeknek, most pedig Tarlós újrázásában érdekeltek...
high up! 2019.04.09 10:32:55
@rallus: "Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi .."

Hülye fidióta troll, pont ezt írtam. Kérj Karácsonyra a Jézuskától még két bit agysejtet, mert ez az egy neked már most kevés.

FOLYTASSUK!
high up! 2019.04.09 14:41:47
@Bravehearth: "2-3 év alatt tömeggyilkosokat sem sikerül elítélni, nemhogy vitatott üzleti tevékenységek teljes hátterét földeríteni! "

Lószart! Bóvlisztánban egy nap alatt lehet mindenre törvényt hozni, ezt épp Orbaneszku vezette be.

Egy nem féleszű, nem mutyi átvétlre orientált ellenzéknek már kész listája van az összes NER börtöntöltelék az összes mutyijával. Ezt csak fel kell majd dátumozni.
A bizonyítékok is már ré´góta megvannak, csak éppen a NER felszopó bűnüldöző szervek tagadják hogy azok lennének. Mészaros, Tiborc, Rogán, Garancsi, a föld- meg trafik mutyisok meg a többi esetében még a falusi Mari néni is fújja a bizonyítékokat.

A hatalomra jutott ellenzéknek egy nap alatt törvényt kell hoznia egy külön bünüldöző intézmény felállítására, amibe belepakolnak több 100 jogászt és nyomozót és ezek csak a fidesz korszak bűneit vizsgálják. Polt Péterből ezzel Volt Pétert csinálnak, aki csak a pályán kívül les majd, hogy 9 évre a hatalomba ragasztva se tudja elkenni többé a fidesz mocskot, mert mások kompetenciájába került.

Rogán, Mészaros, Tiborc , a földmutyisok esetében így már egy fél éven belül le lehet zárni az első lopási meg korrupciós ügyleteik feltárását, rá egy éven belül már meg is van az ítélet. És ez meg csak az első lopásukra hozott ítélet. Utána jöhet a többi.

Ráadásul amikor a sok beépített NER felszopó látja hogy a gazdijaikon kattan a bilincs, akkor majd világrekorder számban fognak jelentkezni vádalkura a közbeszerzési bizottságok tagjai, a strómanok, meg a teljes kiszolgáló személyzet.

Így a fidesz maffiát 2-3 éven belül kompletten sittre lehet vágni, igaz annyi hely nincs, de pont azért vannak a stadionok, hogy majd oda beterelik őket, a szögesdrót kerítést rájuk építik, nehogy beszökjenek a magyar társadalomba, a kaját meg majd bedobálják nekik. Boldog lehet tehát majd a fidióta, magának építette a stadiont, végre lesz benne értékelhető nézőszám.

FOLYTASSUK!
1976-ban a brit népesség alsó fele az ország vagyonának 12%-át birtokolta, 2003-ra ugyanez az arány 1%-ra csökkent. Ma a felső tíz százaléknál koncentrálódó vagyon az alsó tíz százalékának a százszorosa. A hazai vagyoni egyenlőtlenség ezzel szemben -- noha erősödik -- még mindig a fejlett államok…..
high up! 2019.02.25 10:07:13
Bóvlisztán 2010 óta az EU 28-ak között a középmezőnyből a 5. leggyengébb országává süllyedt. Pont.

2018-ban a "Jobban teljesítés" ellenére Bóvlisztán GDP aránya az EU átlagához vizsonyÍtva pont akkora mint 2010-ben, 66%. Pont.

Ha Orbaneszkuék nem hívták le volna a 2018-as választási gyözelem érdekében a teljes maradék EU támogatást, akkor Bóvlisztán fejlettségi statisztikája még szarabb lenne. Pont.

Nem sok elosztani való marad tehát meg A GDP-ből Bóvlisztánban, ráadásul (hála az egykulcsos szj-nak!) az is a 20% felső réteghez megy (a maradék 80%-tól elvonva).Így Bóvlisztánban soha a büdös életben nem lesz középosztály, ami a stabil és igényesebb fogyasztával járulna hozzá a stabil GDP-hez. Hacsak nem azt a 10-15 %-ot hívjuk középosztálynak, aki még nettó nyertese az egykulcsosnak. Pont.

Akinek esze, tehetsége és némi jövőbe látási képessége volt Bóvlisztánvban, az mind kivándorolt. Maradtak, a gyengék, erőtlenek, az IQ károsultak, akiket az orruknál fogva lehet vezetni. Pont.

Ezt összerakva, Orbaneszku diktatúrájának a napjai meg vannak számlalva, pontosan úgy mint minden aberrárt rendszeré. Hogy aztán az aberrárt rendszer meddig húzza ki, azt pont annyira anem lehet megmondani, mint ahogy a testvér aberrát rendszerről, a Kádár rendszerről se lehetett. A bukás kódolva van, most már csak az Átlaghülyemagyaron múlik, hogy mikor világosodik be és mozdul meg. Valszeg majd csak a tényleges életszínvonal zuhanáskor. Tehát az utolsó utáni percben. Pont.

FOLYTASSUK!
Elvégeztünk 2 közvélemény kutatást, az egyikben az autóvásárlási támogatás kihasználásáról, a másikban a 18-40 év közötti házas hölgyek ingyen hiteléről kértük olvasóink véleményét. Meglepő vagy sem, íme az eredmények!..
high up! 2019.02.22 12:51:23
@Nancsibacsi: "munkaerő hiány lett, sokan tudtak jól munkahelyet váltani"

Hogy a f.szba lett munkaerőhiány, amikor a FIDESZ FAKE NEWS MEDIA éjjel nappal azt harsogja, hogy még sosem dolgoztak enyien Bóvlisztánban, meglett az 1 millió új munkahely?

FOLYTASSUK!
high up! 2019.02.22 12:59:04
@Ma is mentek gecizni?:

Te mint Orbaneszku trollja, csak ne nagyon törd azt a fidióta fejedet, mert úgysem lesz annak jó vége. Mert a fidióta birka fejből úgyse jön k semmi gondolat (ez a fidióta lét követelménye), ha meg netalán beütne a pilácsosodás, akkor meg megindulnál a lámpavassal az imádott gazdád ellen.
Summa summarum, mindkét megoldással szopóágon vagy, bár a második esetében az utókor hálával fog gondolni rád.

FOLYTASSUK!
  Orbán Viktor és barátai pénzzé tették az országot. Mivel ez működik nekik, most azt hiszi, pénzzé tehetik a családok életét is. Pénzért szülnek majd "az asszonyok", mert szerinte minden megvehető, a születés is. Orbán közben maga a legnagyobb gátja a gyerekek megszületésének azzal a mérhetetlen…..
high up! 2019.02.11 10:19:31
@László Szűcs Szümi:

Én már hosszú évek óta azt röhögöm bennetek orbán vallású Átlaghülyemagyarokban, hogy minél nagyobbak a fidesz sikerjelentései, annál többen menekülnek külföldre, annál jobban csúszik le az ország az EU utolsó helyeire és annál több funkcionális analfabétát mutat ki a PISA teszt. Na és annál nagyobb pánikban és idegben vagytok az állítólag bolhányi nagyságú ellenzéktől.

Mer há ugyebár ti is tudjátok, hogy a NER rendszer csak egy látványpékség és amikor nemsokára majd bezár, az ország kaja nélkül marad majd.

Ami pedig a mi kis felcsúti nyilvános elmebetegünk hordószónolatát illeti: mindenki tudja, hogy ezek az ömlenyek a társadalom legostobábbjainak szólnak, már nyócc év óta. Most se akart célcsoportot váltani a mi kis Európa szégyenünk.

Ez a beszéd beismerés volt hogy az összes eddigi szófosás és kasszarablás (pl: matRollcsi 2010: az egykulcsos adó majd felpörgeti a gyerekvállalást) bebukott, a NER totális csődöt mondott. Orbaneszku ELMÚTTNYÓCCÉVE alatt a születések száma rendre 10%-kal alatta maradt a ballibsi korszakénak. Ráadául a ma Bóvlisztába született gyerekek 30%-a úgyis elhúz majd az országból 20 éves kora körül. Magyarország marad nyugger rezervátumnak.

A legszebb persze, hogy az újabb, fedáksárira emelt sok 10 milliós kedvezményeket meg 80%-ban köszönik szépen a tehetősek és a romák. Már ha NÖMZÖTI FAJTISZTA MAGYAR alapon nagyon akarod tudni, hogy hol csapódik le minden gond és tervezés nélkül 4 gyerek a mai Magyaroszágon. És hogy a te befizetett adódból ki kap majd ingyen lakást Bóvlisztánban. Nömzöti magyar fajfenntartás alapon.

FOLYTASSUK!
high up! 2019.02.11 12:40:48
@Pipas: "Magyarországról az elvándorlás kimondottan alacsony, körülbelül megegyezik németországgal."

Ja persze esse igaz se az elje se a vége. Azt meg má meg se említsd, hogy a bevándorlás Németo-ban viszont kurva magas. Na esse a szír meg afrikai migrik miatt van így, hanem leginkább az EU migrik miatt. Oszt emiatt Németo-ban se nemzethalálozás nincs, se Statáriális Nömzöti Tenyészprogram. Na meg se lecsúszás az EU legfosabb gazdaságai közé.

Ammásik meg az, hogy a magyar kivándorlás egy teljesen elöregedett társadalalomból valósul meg (gy.k: eleve a demográfia katasztrófából). Ráadásul az átlagot meghaladó elvándorolt IQ állományt kb. 80%-ban nem tejfehér szittyamagyar bőrszínű, cociálisan eléggé lemaradott honfitársakkal lehet csak részlegesen pótolni. Oszt ezért nincs Tündérmese sem a magyar FAJELMÉLETI SZAPORODÁS felfutásáról, sem Bóvlisztán gazdasági erejének a közelítéséről az EU átlaghoz. A vonat elment, a magyarja meg ottmaradt. Illibbant, örökké csak álmodozó lúzernek.

FOLYTASSUK!
high up! 2019.02.11 16:08:40
@Pipas:

Te még azt se tudod megmondani hogy milyen kivándorlási statisztikára hivatkozol, és milyen módszerrel mutatja ki azokat az alacsony magyar számokat.

Ehhez képest már az is jobb módszer, hogy az utcádban megkérdezel 10 lakót, ebből legalább 6-nak a családjából, rokonságából meg ismeretségi köréből már kivándorolt valaki. Ebből áll manapság a valóság, nem a fidesz által diktált rögeszmédből.

Ráadásul a magyar kivándorlás már egy túlérett magyar demográfiai katasztrófából fut fel sem a lelépett létszámot, sem az IQ veszteséget nem lehet pótolni. Amennyi IQ pótlás van, az nagyjából NB 2. Vagy asse. A CEU-t matRollcsi woodoo egyetemmel pótolni, na pont ez az IQ különbség marad a kivándoroltak után.

Bóvlisztán kivérzett az elmútnyócév alatt, az orbáni handabandázás következménye a teljes válság beállta mind a gazdaságban, mind az oktatásban, mind a demográfiában. Ez utóbbi kettő a jövőbeli gazdasági növekedés alapja. Ami már ma seincs sehol.

Ezt jól bizonyítja, hogy az Elmúttnyóccévben Bóvlisztán az EU 5 legszegényebb országa közé csúszott le. A gazdasági növekedéshnek ma már csak egyetlen alapja maradt: az EU támogatás. Azonkívül semmi, se érdemi müködő tőke beáramlás, se tartalék a munkaerő létszámban és a munkaerő képzettségben nincs már.
A tartalékok ugyanis külföldre mentek.

FOLYTASSUK!
Két nagy csapás is érte a rezsimet csütörtökön. ..
high up! 2019.01.18 12:59:42
@Sportbíró: "Alapvető problémának látom, hogy ezzel a megoldással nem Orbánnal, vagy bármely másik vezetővel szállnak szembe, hanem a nemzettel, a néppel, "

Hát az a nép amelyik az ilyen semmirekellő, EU bomlasztó, Putyin felszopó diktátort választ meg magának, ráad´ásul többször is, az teljesen megérdemli hogy azt kapja vissza amit a közösségnek ad.
Ha nem tetszik, akkor az EU-N KÍVÜL IS VAN ÉLET.
Vagy Orbaneszku nélkül.

FOLYTASSUK!
high up! 2019.01.18 13:05:17
@MACISAJT1: "Jó sok ország méri fel, hogy ilyesféle gumiszabályokat("2021-től jogállamisági feltételekhez köthessék az uniós pénzek kifizetését.") öngyilkosság bárki kezébe adni."

A jó sok ország az egyedül a te Dajcstompikád volt az EP-ben, aki tökegyedül adta a segghülyét (nem játszotta, hanem ez a faszi tényleg az), hogy nehogy má megbüntessék azokat az országokat, amelyek inkább illibant rendszert akarnak, meg lopják a klánjuknak az EU pénzt.

Olyan gyönyörű látvány volt ahogy a te fidióta Dajcs eftársad az EP-ben hülyét csinált magából, mint amilyen gyönyörű látvány volt Lázár, aki Bécsbe ment komplett hülyét csinálni magából. Aztán meg fel is rakta a világhálóra, hogy nézze a világ, hogy miylen is a politikusnak ment Átlaghülyemagyarja.

FOLYTASSUK!
• Az idén kipukkanhat a jobboldali-populista lufi, de baloldali verziónak még vannak tartalékai  • Az EU-nak a jólét emelésével kell segítenie a változást sürgető erőket Közép-Európában, ahol már egy új nemzedék üzeni Orbánnak és a többieknek: ebből most már tényleg elég volt!  • Annak idején, még…..
Hozzám úgy jutott el a felvétel, hogy egyik digitális ismerősöm megosztotta a kormánypárti Mandiner, Origo és PestiSrácok nevű portálokon keringő coubot. Bocsánat az angol kifejezésért, de még nincs hiteles magyar fordítása. Úgy írnám körül, hogy tíz másodpercnyi videó. Valaki mond valami rövidet,…..
high up! 2018.12.19 17:18:48
@Rettegek mert ballib vagyok:

Soros már 1989-ben is liberális puccsot készített elő az akkori magyar kormány és legitim Kádra rendszer ellen, akkoriban a legjelesebb külfödiek által pénzelt ügynökei Orbaneszku, Kövér meg a fél fidesz voltak.

Ezt nálatok fideszes trolloknál hogy magyarázkodja a Takonyárpi brossúra?

FOLYTASSUK!
high up! 2018.12.19 17:22:17
@JamesFord: "Hát most még majd többet is LEHET dolgozni, mert a túlóratörvény MEGENGEDI."

Akkor irány fideszes troll Mérszaros Lőrinc mangalica telepére, ott akár havi 500 órát is túlkórázhatsz a gazdinak. Oszt akkor legalább lesz annyi pénzed, hogy fusson egy vonatjegyre, hogy életedben először eljussál a falud határánál túlra, hogy várost lássál.

FOLYTASSUK!
Az Egyesült Királyságban élő magyarok száma a legfrissebb statisztikák szerint nagyjából 100.000 és 350.000 fő közé tehető. Az Index az ONS (a brit KSH) adatai alapján 98.000 főre becsülte ezt a számot a 2017-es adatok alapján. A Brexit miatt azonban korántsem mindegy a jelenleg kint élők és…..
high up! 2018.12.10 12:06:53
@$pi$:

ne izgasd fel magad Orbanreszku proli vezére: zavarjátok el a még megmaradt egyetemeket, kössétek röghöz már a magzatokat is, duplázzátok meg a napi libsizést, migránsozást meg Sorosozást (jaj, szegény Orbaneszku mint egykori Soros által pénzelt a Liberális Internacinálé alelnökévé vált szélkakas vajon ilyenkor mit szól?), oszt 2022-re az utolsó müködő agysejttel rendelkező magyarja is lelép a NER-etekből és akkor a legnagyobb örömödre csak ti maradtok Bóvlisztánban, a munkásparaszt osztály cseléd népség.

FOLYTASSUK!
high up! 2018.12.10 12:09:54
@GyMasa: "Mert mondjuk konkretan gyurcsany merhetetlen arrogancianak, es inkompetencianak az egyenesagi kovektezmenye az, hogy 2010-ben a fidesz 2/3-ot szerzett."

Az meg a hozzád hasonló Átlaghülyemagyarok következménye, hogy Orbaneszku mind 2014-ben, mind 2018-ban további felhatalmazást kapott a NEMZETHALÁL politikájának a kiélésére.

FOLYTASSUK!
Ha már úgy hozta a sors, hogy a nemzeti konzultációk időszakát éljük, jó lenne néha olyan témákról is kikérni a magyar választópolgárok véleményét, melyek valóban foglalkoztatják az embereket. Például itt van a börtönéből szabadult sas módjára hazánkba menekült volt macedón kormányfő körüli…..
high up! 2018.11.20 11:34:28
@Brix:

90%-nyi Átlaghülyemagyar országában a népszavazásnak pont az a végeredménye mint a Nömzöti Konzultációnak.
A megszállott idiótái úgyis teljesítik a feladatot és szentesítik a gátlástalan diktátor minden vágyát saját jól felfogott érdekeik ellen.

FOLYTASSUK!
A magyar szótárak nagy többségében olyan szó, hogy migráns nincs. Van migráció, esetleg migrén, amit majd kapni fog a kedves olvasó, amire az írás végére érek. Eredetileg az olyan személyeket, akik valamely országot elhagytak és máshol települtek le: ahonnan elment, emigránsnak, ahova betelepült…..
high up! 2018.11.19 14:05:46
@Ad Dio: ". Ha valaki úgy hiszi, hogy a tömeges válogatás nélküli migráció kívánatos, akkor győzze meg a többséget erről."

Haha, ez csak Orbaneszku beteg elméjében létezik, a végtelenül ostoba imádói meg tövig beszopják, hogy az EU országok tömeges, válogatás nélküli migrációt akarnak meg folytatnak. Tehát itt max. csak Orbaneszkut meg a híveit kell meggyőzni, hogy amit a fejükben látnak az az előrehaladott elmebaj, nem pedig a világméretü migráncs importáló összeesküvés.

Azt meg minek magyarázza az ember az egybites agymosott fideszes birkának, hogy Nyugat-Európában már 70 éve van migráció, miközben a birkucija azt hiszi hogy 2015-től. Ráadasul egy időben a kormányok maguk hívták be a gazdasági migránsokat.

Meg arra is minek időt pazarolni, hogy ennek a világról semmit nem tudó, a faluja határánal messzebb sose járó Átlaghülemagyarjának az ember elmondja, hogy Baszodfalván nemcsak azért nem kell éjjel-nappal fosni és rettegni fa migráns hódításól, mert a magyar nyomorba egy darab migráns se akar jönni, a munkáját ennyi fos fizetését meg pláne nem akarja elvenni, hanem mert a menekült áradat már két éve kifújt. Már csak a migráns kérdésbe totál belehülyült fidióta politkusok meg a trolljaik maradtak meg. De minek?

FOLYTASSUK!
high up! 2018.11.19 14:09:17
@dorian gray: " Normális ember, ha tényleg a nyomor és halál elől menekül, akkor befogja a pofáját és örül, hogy nem kell félnie, erre mit csinálnak? Na erről pár szót? "

Igen okostóni. Ha nem lett volna örizetlen a magyar-osztrák határ, akkor az 56-os magyaroknak tehát Romániába kellett volna menekülni, ugyebár?? Oszt enni a Ceaucescu által meghagyott kaja helyét és befogni a pofáját? Mer há biztonságban vóttak ők ott mán!
Na erről pár szót??

FOLYTASSUK!
high up! 2018.11.19 14:13:12
@illaim: "Kész röhej, hogy milyen hisztit tudnak levágni a Gangesz partjáról bevándoroltak leszármazottjai! LOL"

Legjobban ezt röhögöm én is. Megjöttek a magyarokhoz a félázsiai rokonaik, ezek meg 170 kilométeres szögesdrót kerítést építettek maguk köré úgy rettegnek és tíz évre kihirdették a rendkívüli állapotot. Miközben a rokonok egy percig se maradtak.
Nem normális ez a nép, ezt magyarázni se kell.

FOLYTASSUK!
Akik most azt hiszik, hogy Orbán Viktor rossz lóra tett, és mivel csúnyán megégette magát, majd visszavesz, azoknak elmondok valamit. A hagyományos pártstruktúrákat az utóbbi években komoly kihívás érte. A kihívás mibenléte Európában elsősorban az egyre intenzívebbé váló migráció kezelésének…..
high up! 2018.09.14 09:27:11
Orbaneszku hatalmasat bukott az EP-ben. A hülyéje azt hitte, hogy mindazt a paranoiás mélyprimitívségét amit az Átlaghülyemagyarja kétharmaddal beszop, arra a nyugati polgárság is vevő. Oszt kiderült hogy Hegyeshalmon túl, erre a senkiházi falusi kisdiktátorra az égadta világon senki sem vevö, egyetlen híve sincs, de még a pártcsaládjában sem.

Jót lehetett röhögni azon, hogy Orbaneszku elmebaja az utóbbi időkben már odáig súlyosbodott, hogy önmagát Európa vezérének kiáltotta ki. Most meg Európa kétharmaddal törölte meg a lábát ebben a kis Putyin csicskában.

Különösen jókat heletett röhögni azon is, hogy ez a szeerncsétlen Orbanszeku állandóan szövetségeseket keres magának Nyugaton. Aztán azokat akiket kikiáltott a saját szövetségeseinek, pont azok forszírozzák, hogy Orbaneszkut ki kell vágni a Néppártból, de még az EU környékéröl is.

Hiába, Orbanszku nem vette észre, hogy ha még néha-néha egy-egy nyugati politkus hajlandó is vele találkozni, az csak arra való, hogy a nyugati politikus akkor és abban a témában felhasználja Orbaneszkut a hasznos hülyéjének. Aztán a téma lefutott, Orbanszku mehet a picsába, mert azért egy nyugati politkus se olyan hülye, hogy majd lejáratja magát azzal, hogy ő Orbaneszkuval akárcsak kávézni is szokott.

Így Orbananeszku és szarrá vert serege rogánostul, szargyártóstul hazakulllogott és majd innen öntik tovább az elmebajukat a népre, hogy megint világméretü összeesküvés történet a magyarok ellen, megint az egész világ hülye. Bezzeg ti Átlaghülyemagyar fidióta birkák, ti agyilag tökéletesen rendben vagytok!

FOLYTASSUK!

Itt maradt tehát a szarrá megvert Orbaneszku az illibbant birkatáborával, és
Orbán Viktort megalázták Strasbourgban, ami azt jelenti, hogy a közeljövőben tartani kell a bosszújától. Mindenki félhet tőle, akinek része volt a Sargentini-jelentés elkészítéséhez és elfogadásához. A magyar miniszterelnök azonban a hazai ellenlábasokon is elverheti a port, így eléggé…..
high up! 2018.09.13 10:08:19
@MACISAJT1: "Ott a hivatalos dokumentum: EP Approves Sargentini Report on Hungary."

Meglepődtél csimbók, hogy a jelentés mindig egy országról szól és nem kiemelten a bűnözőiről? Sajna olyan reportot nem lehet csinálni, hogy EU approves Sargentini report on Orbanszku maffiállamáról és az EU pénzeket lenyúló NER lovagjairól.

Látod csimbók, így feketíti be Orbaneszku egymaga a világ előtt a teljes országot, a magyar embereket. Egymaga. Ráadásul a hülyéje évek óta egyre Jobban teljesít!

FOLYTASSUK!
high up! 2018.09.13 10:15:40
@MACISAJT1: "Ugyanis van az eddigi néppártnak egy un. bal/de inkább liberális része. "

Megnyugtatlak csimbók, hogy a Néppártoknak a teljes része liberális, ugyanis liberalizmus nélkül nincs jogállam, teccik fogni? Oszt pont ezt kérik számon a gazdádtól, csak hát te hülye vagy ezt megérteni.

Az hogy te definiálni se tudod mi az hogy liberális meg hogy mi azzal a probléma, azzal ugyanott vagy, mint amikor a 80-as években MSZMP tagként hörögtél a Nyugatra, hogy az kérem "imprilista". Akkor se tudtad hogy a szó mit jelent, csak betanultad, pont úgy mint ahogy most betanították neked a liberális szót.

Amúgy mesélj már csimbók Orbanszku vezéred karrierjéröl, amikor Sorosnál tarhált hogy liberalizmust tanulhasson külföldön (mer há ugya ezt az állampártban nem lehetett). Na meg amikor felküzdötte magát a Liberális Internacionálé alalnöki pozíciójába? Miket írtál te akkoriban a libsi Orbaneszkuról csimbók, mondd má el ha itt vagy.

FOLYTASSUK!
high up! 2018.09.13 10:23:43
@Magánvéleményem: "Azt kellene felfognod, hogy idehaza, ez az úgynevezett büntetés, sok választó szemében igazolja azt a kormány retorikát, hogy a liberális uralmú Brüsszel bosszút állt a országon, mert nem engedték be a migráncsokat."

Az biztos, hogy az Orbaneszku média csak ezt a verziót fogja nyomni. Mer hát ugye azon lesznek hogy elhitessék az Átlaghülyemagyarral, hogy

JOGÁLLAM = LÖVETÉS A MIGRIKRE

Oszt ez a jogállam definíciója.
Oszt erről szól Orbaneszku szerint a vita, miközben pont hogy Európa nem akar lövetni, hanem be akrja fogadni a migriket, úgyhogy a jogállam pont hogy nála Bóvlisztánban van, nem ott Brüsszelben!

FOLYTASSUK!
Miért mondott le valójában Szél Bernadett? ..
high up! 2018.08.28 16:31:32
@FCUK12: @Nancsibacsi:

ti akik a világot Orbneszku seggében megbújva lesitek, nektek mindenki értelmes lény, aki szintén be akar bújni abba a szaros lyukba. Ezzel rólatok NER lényekről minden el is lett mondva.

FOLYTASSUK!
high up! 2018.08.28 16:39:09
@Flúgatlan: " Elvek kellenek, programok,"

lófaszt illibbantka. TARTÓS BÉRRETEGÉS, NEMZETHALÁL hirdetés, a választás elött némi APRÓPÉNZ OSZTÁS, RE´ZSICSÖKKENTÉS, TÜZIFA ADOM´ÁNY KELL, oszt ennyiböl megvan 2,5 millió Átlaghülyemagyar voksa.

FOLYTASSUK!
high up! 2018.08.28 16:41:58
@Rettegek mert ballib vagyok: "Az MSZMP utódpártjai, és írástudó csinovnyikjai meg lázadnak az elkerülhetetlen vég ellen. Mennek a komcsik a lecsóba, Gyurcsányostul, MSZP-stűl, B1 blogostul."

Vagy átállnak Orbaneszkuhoz, hogy teljes legyen a Fideszbe igazolt Központi Bizoccság meg a 3/3-as hadosztály. Orbaneszku meg Kövér MSZMP-s faterjai már alig várják hogy a tékozló eftársaik visszatérjenek hozzájuk.

FOLYTASSUK!
Kéri Lászlót gyakran hívják a Budapesten túli Magyarországra. Ilyenkor nemcsak vidéki értelmiségiekkel beszélget, hanem helyi újságokat is lapozgat. Nem fővárosi elefántcsonttoronyból szemléli tehát a valóságot. Kardos Ernő készített vele interjút, amely tegnap jelent meg a FüHü.hu-n. A neves…..
high up! 2018.08.28 10:37:44
@Rettegek mert ballib vagyok: "Miközben a valóságban, a 'real word'-ben, ahol egyébként 'welcome', csak egy elhanyagolható 10-20%-nyi kisebbség szavaz a ballibekre."

Igen hibbantka? Oszt ezért rinyál Orbanszku rendre az ellen, hogy az egész EU-ban ballib kormáyzás van? Mert még a Néppáertok is ballib kormányok a valóságban?

Ti fidióták már embrió korotokban is funkcionális analfabéták voltatok, az hótzíher. Viszont a nagyközönséget a mélymagyar ostobaságotokkal remekül tudjátok mulattatni, ezt a javatokra kell írni!

FOLYTASSUK!
high up! 2018.08.28 10:46:59
@Tom66: "Nagyokos, a Fidesz előnye az, hogy az impotens nemzetellenes (de akár hívhatjuk balliberális oldalnak is) oldal minden szempontból leszerepelt."

Nagyokos, a ballib nemzetellenessége meg nemzet sorvasztása a fasorban sincs hozzátok féleszű illibantakhoz képest, akik alatt már eddig is több 100 ezer magyasr lépett le, de további 1 millió tervezi.
Pár év és megünnpelhetitek a 3/3-nyi, csupa nyuggerrel és elmebeteg Soros rettegővel megmaradt 6 milliós Törpe-Magyarországot.

FOLYTASSUK!
high up! 2018.08.28 10:58:38
@Rettegek mert ballib vagyok: "Az oktatást köztudottan Magyar Bálinték kúrták el, mint minden mást is."

Persze te mélyostoba. Azért állt a funkcionális analfabéták aránya 2015-ben 25%-on a 15 évesek körében, mert Magyarbálint 2006-ig miniszter volt. Miközben a 2009-es PISA felmérésre Magyarbálint hatásának semi negatív eredménye nem volt. Meg miközben a NER 2010-ben "kijavította" a libsi ferdüléseket.

Oszt ennek a "javításnak" ellenére a NER eredménye nemzethalál katasztrófa lett 2015-ben. Mer há Magyarbálint 10 évvel ezelött ott vótt, oszt ezért, nemde? Oszt nem azért mert az oktatást a fideszes komcsik (Hoffmannrózsa), meg Balog Szakértö eszterályos Nömzöti Tanterv "javítás" vágta tönkre, nem ezért ugye?

FOLYTASSUK!
Mintha a Matolcsy György által vezetett Magyar Nemzeti Bank kezdene más úton járni, mint a hivatalos kormányzati gazdaságpolitika. A jegybank nemrégiben megjelentetett 180 pontban összefoglalt reformprogramja nem is oly burkoltan bírálja az elmúlt nyolc év politikai irányát, főként azokat, melyek…..
high up! 2018.08.03 09:03:46
@KunnHalmiAgnes:

féleszű fidióta illibbant, Orbaneszku és matRollcsi 2010 óta Bóvlisztánt az EU középmezőnyéből az 5. legszegényebb országává züllesztette le.
Mán ha érted, hogy akkor kik kúrták el a következő 10 évedet is az Elmúttnyócévben.

FOLYTASSUK
high up! 2018.08.03 09:13:13
@Jakab.gipsz:

bírom amikor te, a hidegburkoló beleütöd az orrod olyan tudományokba, amit majd a Magyar Időkből akarsz megtanulni. A hitelválságkor nem a neoliberalizmus mondott csődöt, hanem az intézményi szabályzás és ellenőrzés. Ammeg független attól, hogy a gazdaságpolitika liberális, vagy intervencionista, vagy családi maffiagazdálkodás alapú.
Orbaneszku családi maffiagazdálkodása alatt meg pl a Quaestor dőlt be. Amit meg ráadául a NER kompatibilis Szargyártó haver vezetett.
Na ezért maradj inkább a járólapok lerakásánál, oszt ne próbálj meg olyan tudományos témákban okoskodni ahol még az alapfogalmakat se érted.

FOLYTASSUK!
• Az "Illiberális Internacionálé", Orbánnal, Kurz-cal és Salvinivel az élen, az EU ellen, annak megbuktatására szervezkedik és ehhez Putyin minden támogatást megad neki • Bannon azt szeretné, ha Európában ismét szalonképessé válna a nacionalizmus, csak éppen nem törődik azzal, hogy milyen…..
Az új Orbán-kormány minisztereinek meghallgatása csalódást okozott. Már akinek ez a színvonal még csalódás tud lenni. Persze, mindenre rámondható, hogy a csalással elért kétharmad mindent igazol, de akkor sem normális, hogy migránsok által szendvicsre hivatkozzon az egyik, a másiknak ne számítson,…..
high up! 2018.05.17 09:15:08
@MACISAJT: "Sebaj elvtársak, arccal előre a negyedik kétharmad felé...:P"

Így van, a fidesz eftársak megcsinálják a 4-ik kétharmadot is, az anyag, a funkcionális analafabéták milliós tömege megvan hozzá. A NER ehhez rohamtempóban képez át szellemi fogyatékossá.
Szerintem 2022-re Orbaneszkunak több kétharmada lesz a gyüjteményében, mint Ceaucescunak és Putyinnak együtt.

FOLYTASSUK!
high up! 2018.05.17 09:29:10
@paveway: "Kóser meg Nagy a pestises szendvicsével, "

ja ez nekem is tetszett. Mondjuk 2016-ban avvótt a divat duma az Átlaghülyemagyar felé, hogy a migránsok az ebola vírust hoznak be oszt fél Európa ki fog halni.

Ma már az éppen kiemelt NER idióta megelégszik egy sertéspestisel is. Oszt megtudtuk Káslertól, hogy egy afrikai mielőtt megindult a hosszú hónapos menekülési útvonalára, becsomagolt egy (setéspestissel fertőzött) szendvicset az útra. De nem ette meg, mer há az út hosszú vótt, oszt kellett a szendvics tartaléknak.

Aztán az afrikai szépen átvonult fél Afrikán, átgumicsónakozott Európába, irányát Magyarországra vette, mert tudta, hogy ez itt a Kánaán földje. Amint sikerült neki bejutnia Kánaán földjére és elérte a célját, nagy boldogan nekilátott, hogy megegye a szendvicsét, mert há most má megérdemli. Akor jött rá, hogy a szendvics a hosszú hónapok alatt megromlott. Ezért eldobta. Egy magyar disznó viszont éppen arra sétált a falu főutcáján, oszt felzabálta a szendvicset. Na így fertőzte meg a migráns a magyar disznó állományt, ezért kell a migránst távoltartani az országtól.

FOLYTASSUK!
high up! 2018.05.17 09:38:06
@Steppenwolf: "Valóban a Fidesz-szavazók még nem érték el azokat az intellektuális magasságokat, hogy egyházi vezetőket köpködjenek, gecizzenek, bajszos szarozzanak, munkájukat végző rendőrnőket gyalázzanak és inzultáljanak, stb."

Ezt megtettétek ti fidesz birkák a migránsokkal. Meg Sorossal. Meg így tovább. Aztán ha ezek elfogynak, akkor majd kerestek magatoknak új célcsoportokat. Ha nem találtok, akkor majd egymást fogjátok gyepálni. Mer há ez a magyar genetika, hogy nem nyugszik, ha nem tudja kiélni a belsö hajtását, hogy a világon mindekit utáljon. Ha más nincs, akkor a saját fajtáját.

FOLYTASSUK!