Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bellissima

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végig nézve SmugOne munkáit, biztos nem csak nekem fog eszembe jutni, hogy ez az angliai srác egészen új szintre emeli a graffiti művészetet. Kizárólag festékszóró kannával dolgozik és elképesztő érzékkel, tehetséggel fest. Legtöbb munkája Angliában és Skóciában…..
Nem tölti ki mandátumát a kormány Bárándy Péter egykori igazságügy-miniszter szerint, aki az új alkotmány kiiktatását is elkerülhetetlennek tartja. A Medgyessy-kormányban megfordult sztárügyvédet nem lehet a regnáló hatalom kritikátlan rajongásával vádolni, de kap tőle az…..
Megfogadtam, hogy nem foglalkozom Kertész Ákos amerikai Népszavában megjelent nyílt levelével – a nyílt levelekről általában is elmondtam már lesújtó véleményem. A legfőbb okom erre az volt, hogy a közélet ezen a szinten, pontosabban egy bizonyos szint alatt nem érdekel. Az…..
bellissima 2011.09.15 12:59:34
@MACISAJT: Kösz, h. megvédtél, kedvenc írói (bal)fogás, amikor az olvasók sekélyes szellemi szintjére hivatkozik a magasröptű, kritikát elviselni alig képes szerző, némi fenyegetés kíséretében. (Azazhogy ok nélkül is kimoderál, ha nem tetszik a véleményed.)Értjük mi, Ferkó, amit próbálkozol, csak ki nem állhatjuk a megalkuvókat, akik mindig, de tényleg mindig, okosan magyarázzák, hogy miért nem szabad büntetni, ha egy zsidó ember silány okból leköp minket.
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
bellissima 2011.09.01 12:41:10
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ekkora egóval biztos lehetsz benne... de hát megírták már régen: "Aki magát felmagasztalja..." a szerzőt nem is kell kiírnom, hiszen olyan okos vagy...
bellissima 2011.09.01 12:54:45
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Hogy begurul a kis Sipi, ha rálép valaki a tyúkszemére... mennyit ad le neked a Zsotyesz, h. ilyen vérgőzös idiótán véded ezt a moslékot a józanokkal szemben? Vagy csak beizgulsz a komcsi dákókra?
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
Pedig annyi kérdésünk lenne a magyar diktátorhoz, de mégsem tudjuk ezeket feltenni. Ha megszólal, külföldön teszi. Idehaza csak zokniban dekázik, egy-egy hazugsága közben becsap a villám, de leginkább azt szereti, ha néha kiteheti a kezét egy-egy előtte elvonuló focista elé, aki…..
addict Öko-pornó az erdőkért 2011.06.07 10:00:00
“Mondj valami fontosat, és senki nem fog figyelni. Mondj valami fontosat meztelenül, és az emberek máris meghallgatnak.” Ez az örök érvényű igazság nem csak a reklámokra, de manapság a szélsőséges aktivistákra is igaz, hiszen a médiában sorra bukkannak fel a pucér…..
Korábban már írtam a modenai Osteria Francescana nevű étteremről. 2008. októberében jártam ott, akkor még fogalom nélküli fogyasztóként, aki evett már néhány jobban sikerült rántott húst az életében, de akinek a csúcskonyháról lövése sem volt. Nem különösebben hatott…..
A Homár már nem emlékszik kristálytisztán, de elképzelhető, hogy az első pozitív biztosítós történettel állunk szemben. Bonifác számlájáról 5 éven át vonták egy azóta elhagyott bérlakás biztosítását az Atlasznál. De amikor észrevette, szólt, és felbontotta a…..
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..