Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milojko Pantić

30 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pisztollyal hadonászott egy ismeretlen férfi a vajdasági televízió kamerája előtt, amikor az újvidéki tudósító az időjárásról beszélt élő adásban, írja a Blic.rs. Tamara Bojić nem rémült meg, láthatóan csak egy kicsit zökkent ki a szerepéből, egy méltatlankodó gesztus után ugyanott folytatta, ahol…..
A Blikk.hu információi szerint hamarosan összeáll az RTL Klub ősszel induló tehetségkutatójának a zsűrije. A Nagy-Britanniában kilenc éve futó Got Talent magyar változatának résztvevőiről többek között Horgas Eszter fuvolaművész és Kovács Patrícia színművész is dönt…..
Chris Evans váltja Jeremy Clarksont a Top Gearben, jelentette be a BBC. Az arcok teljesen kicserélődnek, mert Clarkson kirúgása után James May és Richard Hammond is otthagyta a világ egyik legnépszerűbb autós műsorát. A vezető producer, Andy Wilman is felmondott áprilisban. Evans…..
  A Nielsen adatai szerint 8,1 millióan látták a Trónok harca ötödik évadának vasárnapi fináléját, írja a LA Times. Ezzel megdőlt a rekord, mert a nyitó epizódnak ennél valamivel kevesebb, nyolcmilliós közönsége volt áprilisban. Az HBO fantasy-sorozata 2011 áprilisában…..
Csak egyetlen betűt tévesztett az egyik szerb televízió bemondónője, mégis teljesen tönkretette a hírt, ami a szerb radikálisok Hágában hűsölő vezetőjéről, Vojislav Šešeljről szólt. A politikus állapota (stanje) stabil, így hangzott volna az eredeti mondat, ehelyett a…..
Egy emberként siratjuk szlovén barátaink bukását, ugyanakkor büszkék vagyunk eddigi menetelésükre, egyúttal megígérjük nekik, hogy Donovan koponyájából hörpinthetik majd fel a bosszú rakijáját. Ma este nem számolgatunk, ezt meghagyjuk a zsebtudósoknak. Egyetlen dolgunk van:…..
Szlovénia–Anglia 0-1 (online közvetítés) 15:21 Az előző, USA elleni meccset azzal tettük vonzóbbá, hogy szlovéndrukker meztelen nőt mutattunk a drága olvasóknak. Jogos tiltakozást küldött azonban a Feminista Futballszurkolók Szövetsége, hogy a nő olvasókat ez mélységesen…..
Milojko Pantić 2010.06.23 15:59:51
Radomir Antić felesége nem nagyravágyó, mindössze egy kontinenst szeretne a születésnapjára.Szegény szövetségi kapitányt még az unokái is stresszelik a szerdai Mindent Eldöntő Meccs előtt, győzelmet követelnek a nagyinak, nemzetiszínű szalaggal átkötve.Vera Antić nagyon…..
Szörnyű ezt kimondani, de most vagy soha. Ez az utolsó esélyünk arra, hogy megmutassuk, mit tudunk. Ha most kikapunk, az Ausztrália elleni már csak kirakatmeccs lesz. Ahogyan azt napok óta sejteni lehetett, Radomir Antić kísérletezget a felállással: egyetlen csatárunk lesz, Žigić. A…..
Napred Srbijo! Szerbia - Ghána 0:1 2010.06.13 15:43:00
Kezdődik. Vérnyomás, pulzus az egekben, izzad a tenyér. Erre vártunk hónapok óta. Végre egy igazi szakkommentátor a tévében: Rátgéber László. Nem kérdés, miért megy Belgrádba a meccs után. Természetesen ünnepelni. A kezdőcsapat: Stojković - Kolarov, Vidić, Luković,…..
Milojko Pantić 2010.06.13 18:01:00
@haszánz: ez az év kommentje, de sajnos, 30 napos kitiltás jár érte :)
Felvirradt a nagy nap: délután négykor végre pályára lépünk! Az ellenfél Ghána, a vezérszurkolójuk jó arc, de sajnos, ki kell ábrándítanunk. Optimális időzítéssel bemutatjuk a mi lelkesítő egypercesünket, fogadjátok szeretettel. ..
Egyre több jel utal arra, hogy válogatottunk világméretű összeesküvés áldozata.Ugye, a kufsteini csata láttán az mindenki számára nyilvánvaló, hogy a meteorológusokat és a lengyeleket kilóra megvették. Iszonyatos csúszkálásra kényszerítettek bennünket, de mi álltuk a sarat,…..
Elnézést kérek a hosszú szünetért, nagyon szakadozott az internetszolgáltatás Belgrádban, ráadásul a šljivovica is elfogyott, napokig vadásztam állandó szállítóimat, a Bogdanović családot. De most feltankoltam, ez a húsz liter talán kitart a világbajnokság végéig. A…..
Egészen Kufsteinig repültünk, hogy gyógyírt találjunk a szombati vereség fájó sebeire. Ott a lengyelek vártak ránk piros mezben és szakadó esőben. Nemanja Vidić gyomorfájdalmai miatt kihagyta a mérkőzést, a kapuba a Lengyelországban játszó Isailovićot állították…..
A Vojvodina kapuját védő Željko Brkić hullott ki az utolsó rostán, véglegessé vált a Dél-Afrikába utazó huszonhárom fős keret. Ez azt jelenti, hogy csak két olyan játékos van, aki a szerb bajnokságban futballozik.kapusok:Vladimir Stojković (Wigan), Bojan Isailović (Zaglebie…..
All whites Sokkoltuk a szerbeket! 2010.05.30 19:41:00
Szombat este több barátságos meccset is lejátszottak a tornára készülő csapatok,  mi sem maradhattunk ki a jóból. Klagenfurtban megmérkőztünk a Szerbekkel. A legnagyobb előnyünk az volt, és lesz is a vébén, hogy azt sem tudják kik vagyunk. Új-Zélandot csak a Gyűrűk…..
Milojko Pantić 2010.05.31 10:35:21
Nincs mentség arra, ami szombat este Klagenfurtban történt. Korábban azt írtuk, még a döntetlen is kínos lenne Új-Zéland ellen, de a világbajnokság egyik legszerényebb képességű csapata ellen elért 0:1, néhány magáról megfeledkezett szerb szurkolóval fűszerezve maga a…..
A spanyol média biztosra veszi, hogy a Real Madrid 18 millió euróért leigazolja a Laziótól Aleksandar Kolarovot. A szerződést valószínűleg szerdán írják alá, egy nappal azután, hogy Madridban hivatalosan is bemutatták a csapat új edzőjét, José Mourinhót. A portugál…..
Első felkészülési mérkőzésünkön fölényes győzelem helyett egy góllal kikaptunk Új-Zélandtól Klagenfurtban.A gólt Smeltz rúgta a 22. percben.Elemzés, nyilatkozatok később...
Radomir Antić szövetségi kapitány szigorúan felemelte a mutatóujját. Arra figyelmeztette a fiúkat, hogy Új-Zéland ellen nem fogad el semmilyen alibizést, a szombati meccsen csak a győzelem jöhet számításba.A FIFA legfrissebb világranglistáján a tizenötödikek vagyunk,…..
Nikola Žigić szerdán négyéves szerződést írt alá a Birmingham Cityvel, olvasható a csapat honlapján, amely a 2009/10-es szezonban a kilencedik helyen végzett a Premier League-ben. A topolyai (Bačka Topola) születésű 202 centis csatár vételárát nem közölték, de úgy…..
Nem lesznek könnyű meccseink, erősek az ellenfelek már a csoportban is, és a szerbeken kívül mindkét másik csapat a védekezésre játszik, akárcsak a Black Stars. Szerbiát és Ausztráliát le kell nyomni, bár ez utóbbi a történelem során csak egyszer sikerült Ghánának. A…..
Milojko Pantić 2010.05.26 18:29:16
Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője néhány napja azt mondta, nem hisz Anglia vb-győzelmében. Szerinte Brazília és Spanyolország a toronymagas esélyes, Szerbiát pedig titkos favoritnak tartja. Elképzelhető persze, hogy a skót ezzel a nyilatkozattal csak…..
YU-retro című rovatunkban felidézzük a montenegrói születésű jugoszláv futballzseni, Dejan Savićević egyik legszebb pillanatát. 1999-et írunk, zajlanak a selejtezők a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságra. A 8. csoportban robbanásveszélyes elegy alakult ki:…..
Milojko Pantić 2010.05.25 14:16:50
Idén Dejan Stanković a szerb válogatott legsikeresebb és legboldogabb tagja. Triplázott az Interrel: az olasz bajnoki- és kupagyőzelem után a Bajnokok Ligáját is megnyerte. A 31 éves középpályás csereként állt be a madridi döntőben, Chivut váltotta a 68. percben. A lefújás…..