Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunyorgoo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi a nagy hír, amire tegnap óta várunk: az iTunesban elérhető a Beatles életműve, az Apple.com weboldalon pedig a zenészek képével találkozhatunk.Hogy ezt annak ellenére csalódásnak érezzük, hogy Magyarországon egyáltalán nincs iTunes Store, vagyis számunkra továbbra is…..
A szervezők és résztvevők végre elgondolkoztak azon, hogy céljaik eléréshez mi a megfelelő eszköz, és mi nem az. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) Meglehetősen csendesen telt az idei Meleg Büszkeség Menete. Az "LMBT-közösség" tagjait az Andrássy úton mindössze száz…..
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
Hunyorgoo 2010.06.14 12:01:21
@Sisko86:
az egyenjogú nem azt jelenti, hogy ugyanolyan.
Miért kéne ugyanolyannak lennünk? Két ugyanolyan embernek nem nagy kunszt elfogadnia egymást, két különbözőnek annál inkább.
Nem tudom, te mit láttál, meg nyilván mindenkinek máshol van az ingerküszöbe, de sztem ami pl az aktív és fókusz című műsorokban megy, kb napi egy pornócsillag, szilikonos duda, mittomén, az engem ugyanannyira felháborít.
Ezért el is kapcsolok mindig:)
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..