Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prakp

0 bejegyzést írt és 801 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hagyományainkhoz híven idén is olvashattok tőlünk egy végső összefoglalót, azaz így láttuk mi a Hogy volt Online magazin súlyos grafomániában és beteges közléskényszerben szenvedő önkéntesei a Való Világ Pávered báj Brigbráder tizedik, dzsudi dzsubileumi évadát. ..
prakp 2021.03.04 22:30:25
@Kosztarika: Szia! Minden siker?
@all Sziasztok!

A szerkik ötlettelenségével agyhullám-simítózok, szerintem ezért lett szétoffolva ez a fórum. Aki sokat beszél, keveset hall.

Kevesebb pillanatkép..., asszem ennyi a kritika.

Mindenkinek köszönöm az évadot, aki hozzátett, jó volt olvasni!
prakp 2021.03.04 22:48:10
@Kosztarika: Egi!
Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó. Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a…..
prakp 2021.02.27 05:31:05
@Post Modern Prometheus: Köszi szépen, az összeset!
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
prakp 2021.02.24 09:41:31
@.Zsu: Kedves gondolat, de szvsz az a helyzet, hogy diszlexiás 5-ből 4. Mivel a kérdés egyértelmű, azaz mennyiért tipliznél le ma. Aki nullát írt, minimum a bőröndjét összepakoltattam volna, instant szemétségből. :D
Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei…..
Peti ismét bemindenezett állapotban fogad minket, ennek állít emléket a bejegyzés végi galéria ám előtte nézzük hogyan telt az ápoltak utolsó "tanulós" napja. Minden bizonnyal a tetőfokára hágott már a fáradtság és a stressz a benti mostoha körülmények miatt, így egy kis meditációs foglalkozás várja…..
prakp 2021.01.24 04:56:51
@Ármándójózsi: Ha ez igaz, eléri, hogy az a tohonya buflák feje be legyen verve. Jelenleg a koszlidérces instájánál tartok, csak belenéztem, de ott is oltják rendesen kommentben. Ugyanúgy van 10% hülye fasz/picsa akik azt képviselik, amit ez a szardarab. Ami egyébként elszomorító. Az is igaz, hogy meg lehet nézni a helyesírását annak a 10%-nak, abból azért lehet következtetni sok mindenre...
prakp 2021.01.24 08:28:35
@umbriel: Így van, aki ezt kitalálta retekéknél, szarjon sünt! Azért, mert a Győző haverja, nem kellene ennyire tolni ezt az idiótát. Semmivel sem jobb, mint a csulagép, mégsem volt egy rossz szavuk se a tetűládához.
Sziasztok kedves ValóVilág-függő kispajtásaim, olvassuk meg együtt, hogy mit néztünk meg tegnap együtt a villalakók tegnapelőttjéről. Puskás úr a mai porondmester és az eheti sziporkázásai után szerintem ma is hozzá fogja tudni tenni a magáét...
prakp 2021.01.11 09:18:50
@vágtázó vadmalac: Javaslom a Bödőcs Londonban keresőszót... Egyben csak enkóron találtam meg, de részletek vannak a túbon is. Ha az neked lapos, akkor lófaxt a seggedbe.
Világrekordik hete! Beszartok. Én legalábbis magam alá barnáztam azonnal a gyönyörtől, ahogy az ötletek elkezdték mindent elsöprő cunamiként elönteni az agyam minden egyes rejtett zugát. Az első és egyben egyik legnyilvánvalóbbat a műsor első percében máris az arcunkba tolják, Merci lepattanásainak…..
prakp 2021.01.05 23:37:23
@MsIreneAdler: De csak mert nyertem inspirációt. Elég a csajozáshoz, hogyha feldobom a lét és zárjanak össze x időre. Akkor zabálhatom a fikát, mitöbb, veretes mellem ragyájából a fehérjét. Nem beszélve a kísérőműsorokról. Az Amandásat szerintem nagyjából megmentette Anikó. Szerintem nagyon jól volt neutrális, de azért megkérdezte, amit meg kellett.
prakp 2021.01.06 00:56:20
@MsIreneAdler: Köszi!! Tényleg jól esett!!
Kellemes tavaszi januári napot mindenkinek, véget értek a szabadságolások, újra mehet mindenki dógozni, nekem meg nincs olyan sok ihletem ennek az unalmas résznek a feldolgozásához, de majdcsak kitalálok valamit… PP van ma is, elég szolid outfitben és szavazásra buzdít minket egy olyan kérdéssel,…..
prakp 2021.01.05 09:30:43
@MsIreneAdler: Szintén EKG. A megnevezett organikus teleszart buvárruha típussal volt már büntetőügyig fajuló "konfliktusom". Nem tudom, hol gyártják ezeket, komolyan. A tespedésen és a töltés-ürítés cikluson kívül csak a rosszindulat. Gratulálok a tisztelt szülőknek! Ugyanez igaz a görcsös grincsre. Szvsz, persze.
prakp 2021.01.05 09:35:14
@Qqts: Fálki ezzel a távíró-stílussal tett be nekem, de csakis mára. Azért azt vehetjük ténynek, hogy a megszokott előítéleteknek szemmel látható alapja van. Az elefánt-talpút már kiveséztem, a dricc már elhullott, még a proliúr van hátra. Mert az is csak ugyanazt műveli, mint a váladékzabáló. Tölt, ürít, fröcsög. Két tespedés között persze.
prakp 2021.01.05 09:41:35
@Qqts: Minimum egy faja posttal, így van!
Ez a hogyvolt picit rendhagyó lesz. Telelövöm képekkel, mert a mai napot egyéb kötelezettségek teljesítésével kell töltenem. Ugyanakkor nincs ok szomorkodni, mert a tegnapi borzalomból egyébként sem lehetne sokkal többet kihozni. Azzal kezdünk, hogy Bálint edzi Dzsinát hogyan kell felkészülni egy…..
prakp 2020.12.31 08:32:02
@azula: Hát, nem tudom, baszki, de a négyesből messze a legjobb. A magyar tévézés csernobilja, alias győzike... Tahó Vanda, kokós petya? Mi a bajod a csajjal??
Legkedvesebb nyomoroncaink Bálint győzelmét Gábor távozását ünneplik, mínusz Rencsó, aki a kanapén fetrengve küldözgeti életveszélyes jókívánságait minden mozgó célpont felé lézerszemeivel. Fru kötelességtudó lány, ezért az ünneplők táborából kiszakadva legalább 34 és fél másodpercet eltölt Renivel…..
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
prakp 2020.12.06 06:38:40
A múlt hétvégén volt szerencsénk végre egy fesztiválon zenélni Szlovákiában, ahova már előző este megérkeztünk és elfoglalva szállásunkat az AZUL Hotelben még gondoltuk eszünk-iszunk valamit, hiszen a recepción megnyugtattak, hogy hajnal 1-ig nyitva van az étterem. Ehhez képest szinte halálra sápadt…..
prakp 2020.08.27 11:48:08
@Csabi Konyhája: +1, a lényeg azért átjött! :D
Így is lehet, lehet így is! 53. Kedves kolléga!   A képválasztásom nem véletlen, nagyon is tudatos. Sokan tapasztaltuk már, milyen az, amikor gúzsba kötve végezzük munkánkat. És ha ránk érvényes ez a kifejezés, akkor az ügyfeleinkre – különösen, ha gyerekek, fiatalok – százszorosan érvényes a…..
prakp 2020.08.25 19:28:00
@telkoe: "A rendorseg akkor tud egy buncselekmeny kivizsgalni, ha van feljelentes es tanuk."

Azért ez nem pont így van...

Nem is a konkrét nemi erőszakra gondoltam, hanem a strichelésre, cuccozásra például. Azon a nyomon már el lehetne indulni. Kiskorúnak/fiatalkorúnak cuccot eladni minimum egy 10es például. Nagyban fogadnék, hogy a strigó egyben a dealer is. Szóval ez nem csak szakmai dolog, sima köztörvényes szerintem.
Nagyon úgy tűnik, hogy Orbán Viktor újabb bűvészmutatvánnyal szeretné elkápráztatni a világot és saját választóit, ám a siker kulcsa most nem az ő kezében van. Ha azonban meg tudja őrizni azt a látszatot, hogy Magyarországon a koronavírus-járvány messze nem okozott olyan gazdasági problémákat, mint…..
prakp 2020.07.20 22:31:22
@nemecsekerno_007: Ezt jól látod, szarul esne. Nem tudom elhinni, hogy ennyire agymosott ostobák a honfitársaim. Az pedig, hogy minden kritikát mellőzve istenítesz egy nyilvánvalóan korrupt rendszert és még örömködsz is az épeszűek szenvedésén ebben a kontraszelektált szisztémában, téged minősít. Apropó, nyunyóka. Ezt az országos tisztifőorvosunk mondta, nem? Téged ez nem ijeszt meg?
prakp 2020.07.20 22:38:25
@nemecsekerno_007: Hol írtam én ilyet? Egy icipici kontrollt szeretnék, de már az is "támadás". Hogy a sajátlábon állás tizedét költsék budipapírra, meg szappanra a kórházakba. Például. Ellenzék, hol? Ilyesmit nem látok sehol. Mindegyik lefeküdt már ennek az úthengernek. Azt még megérdeklődném tőled, mitől tartod a véleményedet ténynek?
prakp 2020.07.20 22:41:55
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem tudok ilyet mutatni, de ez mitől mentség? Akkor én vagyok a hülye, ha "itthon" nem ezt, nem így szeretném?
Van-e ma Magyarországon értelme megfogalmazni egy konstruktív közpolitikai javaslatot, ami nincs ellentétben a kormány által hangoztatott célokkal? Tegyünk egy próbát: részvételi költségvetést a magyar megyékbe! Döntsenek a helyi közösségek a településektől elvont iparűzési adóról!     Ha egy…..
prakp 2020.07.11 19:01:34
@birkamenet: Ez úgy helyteálló, hogy az orbán-féle "magyar emberek" 90%-a...
A tegnapi nap (2020.07.05) …..
prakp 2020.07.08 15:39:58
@]{udarauszkasz: Ne etesd már a nyomorult narancstálibot! Semmi értelme. Értő olvasás sem megy neki, de hónaljból lebunkózza az "ellent". Le van írva a teljes sztori, egészen bárándiig, de képtelen felfogni a faszparasztja. Annyit tud csak, hogy megin' bánncsák ezt a szegény országot.
Blogkocsma Kecskepörkölt 2020.07.03 07:00:00
Úgy esett a múltkoriban, hogy igencsak megkívántam egy kis kecskehúst. Legott fel is hívtam Szakit a kecskeneppert. Megígérte, utánanéz. Másnap hívott, hogy péntekre már hozza is. Aztán csúszott egy hetet a dolog, mert fellépése volt. Határozott. Következő pénteken elment a húsért. A…..
prakp 2020.07.05 09:40:16
@látjátok feleim szümtükkel: Erről a kenőszappanos dologról még nem is hallottam. Azt én falra kenem (szó szerint). Mi ellen jó? Milyen higításban?
prakp 2020.07.05 17:07:40
@MadMary: @Andrass9: Köszönöm! Tényleg nem ér semmit. Mospilan, szevasz.
1985. július 3-án mutatták be a filmet, ami megváltoztatta a tér-idő kontinuumot, és akkora siker lett, hogy a mai napig rajongói vagyunk. A film sikerét több stúdió is kétségbe vonta, ugyanis a forgatókönyv több mint negyvenszer lett elutasítva minden főbb cég által. Ennek több oka is lehetett,…..
prakp 2020.07.05 09:50:11
@Ingyonbingyom: Alap film, bizony. Mind a 3!
Vannak persze ellenérvek, vannak akik szerint fizessen a katás, a 40% jogos, van pénze, minek sumákol? Fizessenek a gazdagok, ahogy az már lenni szokott. Nos, volt amikor a KATA értékhatára 6 millió volt, akkor az év elején befizettem vagy másfél millió plusszt az előző évre, ha az emlékezetem nem…..
prakp 2020.06.29 08:52:20
@CyberPunK: Jó, lépj egyet hátra. Mi értelme az egésznek?
prakp 2020.06.29 11:02:43
@nemecsekerno_007: Axióma, mert megszülettél, neked jár? Miért is? Mit tetél érte?
prakp 2020.06.29 11:20:53
@halaloszto: Szerintem nem vagy tisztában a munkaadói oldallal. Ami egyébkébnt egy rendes melós érdeke is lenne, nem abszurdisztánban.
Az amerikai elnök rendelete nyomán idén már nem kapnak vízumot azok, akik az Egyesült Államokban szeretnének dolgozni. Donald Trump ugyanis úgy döntött, október helyett az év végéig meghosszabbítja a zöld kártyák kiadásának tilalmát az USA-n kívül. Vajon kiket és hogyan érint ez a döntés?..
prakp 2020.06.27 19:59:15
A Diákhangon többször is szó volt már Rácz Zsófiáról, aki tavaly év végén lett ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, mindössze 22 évesen. Akkor úgy írtam, erős kettős mércének számít, ha az ellenzék a koráért kritizálja, miközben Nagy Blankát és társait kvázi…..
Bár tény, hogy a vasalódeszkás tanár videójára adott tankerületi reakció egy az egyben a kádári hagyaték újbóli megjelenését sugallta, ahogy az is, hogy a leszámolásszerű büntetést elviselni kényszerülő nevelő egyből szimpatikussá vált ezzel a húzással, de mégsem ettől volt jó az a videó. Attól volt…..
prakp 2020.06.17 21:43:58
@nu pagagyí: +1, az egész folyamra is!
prakp 2020.06.17 21:48:39
@Nylul: Igen, a barom tálibok szemérmesen kihagyják az ilyen apró részleteket... Szóval, ki kellett dolgoznia az aznapi haditervet, tudva, hogy kuka. Miért is? Mert rektorálta a köcsögláda Jocó. Tök rendben van, hogy úgynevezett tankerületi fiszfaszjóska, nem kevés pénzért ilyenekkel van elfoglalva. A hitler-videós igazgatónénivel mi lett, mit tudtok, tálibok?
prakp 2020.06.17 21:50:29
@ulpius66: Te ballibsi médiát hol nézel?
Nos, 2020 van, kicsit eltávolodtunk a járványtól, ami, a szerencsének köszönhetően is elkerült bennünket, és kevésbé sújtott, mint egy dél-európai országot. Ez persze nem jelenti azt, hogy vége lenne, viszont a kormányzati ciklus első felével ideje számot vetni: - Fidesz: A Fidesz kormányzásának…..
prakp 2020.06.12 15:17:25
@morph on deer: Igen, a nagyságrend... Na és az egész törvényesített mivolta is fantasztikus. Egyebekben én is így gondolom, nagyon jól leírtad!
prakp 2020.06.12 15:23:25
@Galerida: "A Fidesz kormány ravaszul korrupt, hiszen nagyjából hetven százalékkal bővült 2010 óta a nemzeti vagyon, ezen belül a vállalatokban nyilvántartott részesedések összértéke több mint a duplájára növekedett.
Remélem meg tudod magyarázni....."

Neked azért van bajod. Tíz év alatt mennyi volt az infláció? Vagy honnan ez a növekedési adat? EU pénzek megvannak? A NERvállalatokra gondolsz? Nagyon hurráoptimista felfogásod van, vagy mi. Kimutathatóan drágábban, 5x-ös marzzsal dolgoznak a lölő cégek, az EU csöcsén lógva. Ez neked eredmény? De tényleg?
     A Nézőpont Intézet áprilisi kutatása szerint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 5%-on áll a biztos szavazók körében, vagyis, elérték a parlamentbe jutáshoz szükséges küszöböt. Ez egyszerre aggasztó és örömteli hír. Aggasztó, mert ez egyértelműen mutatja, hogy a politikai elit, már egy a…..
prakp 2020.05.14 22:19:34
@nemecsekerno_007: Mer a fiszfasz az mi a tököm? Olyan gyönyörű az a parlamenti patkó, baszod. Ellensége is csak a fiszfasznak, meg a híveinek van, de abból aztán számos. Érdekes, nem? Ennyi hülye szembejön az autópályán, de sebaj, levédázzuk mindet! Főleg a Sorost! Szvsz, mind vicc, csak kurvára nem tudok röhögni a poénon. Mondjuk, ezt is megoldják, a humorküszöböm van nagyon lent/fent, baszhatom. Majd a rendőrörsön megmagyarázhatom.
Lehangoló képpel illusztrálta a Miniszterelnök, hogy mit jelent, ha egy munkahelyen elmarad a digitalizálás. Az egész ország számára reményt nyújthat azonban az az őszinteség, amelynek jegyében az Elnök nyilvánossá tette ezt a fogyatékát. Korábban is hallottuk már, hogy Orbán Viktor nem a technikai…..
prakp 2020.05.13 08:31:47
@Galerida: Sötétebb vagy, mint a hitler lelke.