Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dnalorid

1 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 valóságshow-jából az önjelölt Cameron Diaz-hasonmás (neve, micsoda meglepetés, Diaz) is távozni kényszerült, mert egy orvosi vizsgálat során valami komolyabb nőgyógyászati problémát állapítottak meg nála, és a produkció jobbnak látta nem kockáztatni a játékos…..
Ördög Nóra a szombati esti X-Faktorban jelentette be, hogy jövőre újra indul a Csillag születik nevű tehetségkutató verseny. Hál' istennek, ez azt is jelenti, hogy megint kezdődhet a nagy találgatás arról, hogy ki lesz a partnere - mert azt persze nem árulta el.Nem lenne meglepő, ha…..
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
Dnalorid 2011.11.05 20:54:33
@aardwark_www.filmfx.hu: a felkonf szövegeket készen kapják,még az előző szériában egy egész adásmenet kikerült...nekik annyi (lenne) a dolguk, h betanulják,de ez se megy tökéletesen,nem hogy még a logikai ellentmondásokkal foglalkozzanak... :)
Dnalorid 2011.11.05 22:06:38
@aardwark_www.filmfx.hu: a héten nem lottózok... :)

Csak tudnám,hogy a Rocktenors minek örül,még 1 hét aztán úgy vágják ki őket,mint a macskát sz.rni...
Eltelt az első másfél hónap az RTL egyik igáslovának életében, lassan lehet egyfajta mérleget vonni, már ha ez érdekel egyáltalán valakit. Az indulás nem ment könnyen, a nézettség a beszavazó műsorok alatt döcögött, de ebből nem lehet és nem is kell messzemenő…..
Civil szervezetek tiltakoztak ma a józsefvárosi önkormányzat döntése ellen, amelynek következtében egy anya négy gyermekével kerülhet utcára, mert átalakította a helyhatóság raktárhelyiségét. Mata Józsefné férje meghalt, neki pedig vénás trombózisa volt. Az önkormányzat…..
comment:com VV5 - Aktív: KO! 2011.11.02 12:00:00
Nem a négynapos hétvége miatt csúszott későbbre az Aktív hétfőn a TV2-n, hanem azért, mert a csatorna bulvármagazinja teljesen elvérzett a konkurenciával folytatott harcban.Az Aktívot ettől a héttől kezdve ne a Jóban Rosszban után, hanem este 23 óra után keressék a…..
Nahát, az emelkedett szellemiségű Összeesküvőkben, a TV2 dugással, csöccsel, balhéval, álvált menyecskével, kilincsre onanizáló hülyegyerekkel és hasonló konzervatív, polgári értékeket képviselő műsorában legutóbb egy kádban dugtak hajnalig egy nőt, tessék csak…..
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
Valószínűleg senki sem innen fog értesülni róla, hogy a görögmagyar Alekosz nyerte tegnap este a Való Világ 4. szériáját, maga mögé utasítva az egyre több néző által kedvelt Jerzy-t, ill. a mindig eszelős Évát, akik majd a vigaszdíjként hazavihetett nagyképernyős…..
164 nap után véget ért az RTL idei évadának legsikeresebb műsora, a nézettségi versenyben mindent vivő Való Világ negyedik kiadása. A napi három adással gondosan építgetett franchise fődíját VV Alekosz, a görögmagyar éjjeliőr vitte el, aki nem igazán bő…..
Big Brother, Való Világ, Celeb vagyok, Sztárbox, Benkő és a női, Éden hotel és Kísértés - az elmúlt tíz év valóságshow-termésében bőven akadtak olyan pillanatok, amik vagy egy szakajtónyi pénzbe kerültek a kereskedelmi tévéknek a különböző bírságok miatt, vagy az…..
Lassacskán az is megfordul az ember fejében, hogy a Magyar Posta Zrt. tiltott állami támogatásának ötletes módját látjuk megvalósulni a permanens kormányzati levelezhetnék egyenként is néhány százmilliós megrendeléseinek sorozatával. Egy azonban bizonyos: Orbán Viktoréknak…..
Lázár János cukisággal akarja feldobni Hódmezővásárhely önkormányzati portálját, ősztől hódokat nézhetünk online. A Hódmezővásárhely határában lévő, a Mártélyi-holtághoz közeli többágú csatornarendszerbe 2006-ban a Természetvédelmi Világalap (WWF) telepítette…..
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
Dnalorid 2010.10.18 17:45:14
@tuti°: Én az első döntőre gondoltam amikor a tóth vera rúzsa caramell király énekelték az új csillagdalt....na az felvétel volt és NEM volt kinn az élő felirat
Dnalorid 2010.10.18 17:55:01
@nahátnahátnahát: Hát igen a két szuperprodukció mindenhol az első 2 helyen...Megasztár verte a Bk-t,amiben azért titkon reménykedett az rtl h a bk veretlen marad...De már biztos dolgoznak rajta,hogy izgalmasabb legyen...pl vilibácsi terhes lesz berényi mikitől,magdi anyus feltámad stb...:D:D:D
Dnalorid 2010.10.18 18:06:14
@vegteleneskeptelen: Nem örvendenk...Te meg menj és segíts a bk producereknek hogy mivel dobják fel azt a mocskot...Én már adtam egy jó ötletet)vilibácsit felcsinálja zsolt vagy berényi miki:D:D
Varánusz A bennem lévő x-faktor 2010.10.17 08:00:00
Nemzeti Média Nostradamusunk jóvoltából ezen a hétvégén már szétültették az eminenseket a kereskedelmi tévék. Megasztár pénteken, X-Faktor szombaton, mert kér a nép, hát adjatok neki. Így tegnap este először jutottam odáig, hogy ne csak a neten található, engem érdeklő…..
Sokat hallani arról mostanában,melyik párt hogyan segíti a választópolgárok nehéz életét itt a választási időszakban,még mielőtt belerokkanának.Vörös szegfűs kormányunk utolsó nagyvonalú szociális intézkedéseként segített könnyen eljutni szegény,esetlen…..