Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dolce Vita

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legelső Elephone készülék, ami a kezeim közé került. Egyszerre vagyok elragadtatva és csalódott. Minden esetre ez viccnek tényleg erős egy kicsit, komolyan venni viszont nem lehet. Lássuk, mit tud az agyonreklámozott P9000 kisebb tesója, a P9000 Lite!..
Dolce Vita 2016.04.29 15:43:58
@guy: hat biztos igazad van. eddig en dragan vettem 2 sony xperia, es egy moto g telefont. az elso ketto ordenare szar volt szoftveresen, a 3 teglara vagta magat csak ugy. ez mind ket even belul a vasarlashoz kepest. ennel kevesebbet meg egy kinaitol se varok. olyan szr szoftvert, mint a samsung vagy sony takol ossze meg keresve se talalna az ember, uyhogy en nem felek. :)
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
Dolce Vita 2016.03.04 11:32:46
@hordalek: te itt egy kicsit osszekevered a szezont a fazonnal. nem azt idiotazza le, aki nincs egy velemenyen vele, hanem azt, aki errol a filmrol annyit tud mondani, zsido szemet. akinek ebben kimerul az erveles az ezt ala is tamasztotta.
En meg a barom vagyok, hogy leallok egy idiotaval vitatkozni. Koztudott, hogy lerantanak a sajat szintjukre, ahol meg ok vannak otthon, nem a jozan esz :)
Abba is hagyom.
A Trikorder visszaemlékezése a 90-es és a 2000-es évek legelejére, mikor minden babazsúron előkerült egy MB társasjáték, minden célba érés jó alkalom volt a verekedésre, és minden hatos után újradobhattunk. Tíz darab társas, csak úgy...
Dolce Vita 2016.01.20 11:43:11
@trg: termeszetesen elhiszem, amit mondasz, de tenyleg furcsa a lista.
a parker amugy szinten hasbro mar csak lusta voltam kiirni. szerintem eleg jol be tudom loni, hogy mikor lehettel gyerek es, ahogy te is irtad olyanok tudtak kimaradni, mint activity (!), uno, catan telepesei, carcassonne stb. ebbol a korbol. Ha tenyleg meg hozzacsapunk nehany evet, akkor meg a gazdalkodj okosan, scrabble, kocog es kidob (ki nevet a vegen) is ide kivankozik. ertem en, hogy eros volt regen az MB, de boven nem ennyire.
A „mivel én nem megyek fel pornóoldalakra, a gépem nem is fog megfertőződni!” és „ a számítógépen nincs semmi értékes, nincsen rejtegetnivalóm sem, miért lennék én célpont?”, két olyan kijelentés, amelyet szakértőink a G Data-nál állandóan hallanak és olvasnak a…..
Dolce Vita 2015.07.17 22:03:40
@GQ: Hat akkor meg jobban kilog a lolab, mert kozel annyi uj tipus nincs evente, de meg a nagysagrend sem stimmel.
persze, ha minden uj ertekkel xor-olt vagy uj c&c-re kapcsolodo malware-t uj tipusnak titulalunk, akkor persze, hogy de, de akkor meg mar megint ott vagyunk az elozo kommentemnel: es hol a tobbi?
a malwareket joreszt botok gyartjak, be is tenne, ha ennyi uj tpiust tudnanak csinalni.
Üdvözlöm önöket!   Valaki kèmprogramot tett a sony xperia T2 ultra telefonomra tudtom nélkül.   Nos a gyanú a közelemben terelődött egy személyre ez kiderült onnan hogy a munkatàrsam idézgetett a leveleimből és a levelező program beállításaiból és chat…..
“Egy generáció, és eltűnik a vallás” - ígéri Lawrence M. Krauss, és ezt komolyan is gondolja. Az amerikai fizikus, akihez képest még jó barátja, Richard Dawkins is tépelődő idealista, nem elégszik meg azzal, hogy ateistaként egyszerűen tagadja Isten létezését, 21. századi…..
Dolce Vita 2015.04.12 00:50:13
elolvasva a hozzaszolasokat hat mindket oldalon vannak itt eros jatekosok, de asszem megvan a vegeredmeny: belll, kedves kommentelonk tunik a legostobabbnak, gratula! Kar a tobbieknek tovabb erolkodni.
@belll: "A természettudományoknak két tartó oszlopa van. Az egyik a megfigyelhetőség, a másik a megismételhetőség."
Az evolucio mar husz eve is megfigyelheto volt laboratoriumi korulmenyek kozott, azota meg ezrevel vannak megfigyelesek vegbement valtozasokrol (legjobb pelda az ember kozelsegeben elo vad allatok eg. galamb szervi valtozasai es megvaltozott szelekcios folyamatai). Az a kommented, hogy "nem alakult ki egyik fajbol a masik" pedig vegkepp a te ostobasagodat bizonyitja, hiszen ahhoz, hogy mi uj fajnak nevezzunk egy elolenyt szignifikans kulonbseg kell a most elo tobbi fajtol, ahhoz meg minimum 50-100.000 ev kell. A valtozast viszont meg tudjuk figyelni es folyamatosan reproduaklja onmagat.
Amugy a megfigyelhetoseghez meg annyit, hogy szamos dolgot a hatasain keresztul figyel meg a termeszettudomany, es ilyen az evolucio kutatasa is a fossziliakon keresztul. A hegyek kialakulasat sem azert hisszuk el, mert megismetelheto vagy megfigyelheto, hanem a letezesuket elfogadjuk bizonyitekkent a kialakulasukra :)
Meg az olyan korabban erossen kreacionista "szervezetek" is, mint a romai katolikus egyhaz volt is kenytelen volt mar vagy 10 eve elfogadni az evoluciot, mint tudomanyos tenyt.
Az, hogy ahhoz, hogy valami tudomanyosan bizonyithato legyen mennyire nem kell a ket felteled jol latszik a matematika jelentosegen. Feltetelezem, hogy te sem tudod megfigyelni a fourier-sorokat?
Ez a krausz kicsit eros nekem, de az ilyen belllek miatt meg lehet tamogatnam.
Dolce Vita 2015.04.12 01:13:47
@Sam Ace: Jokat kerdezel, de a legtobbjere eleg hasonlo a valasz:
sok millio ev, sok lehetoseg.
a genmodosulast a veleltlen hozza, nem a zsiraf dont ugy, hogy a nyaka legyen hosszu, vagy a szem nelkuli allat, hogy szemet szeretne. Egyszer lesz egy olyan mutacio, ami valamit elosegit es, ha az az azonos idoszakban megjeleno legeeletkepesebb mutacio, akkor az az egyed nagyod esellyel szaporodik/eli tul, akinel megjelent. az, hogy oroklodik-e itt meg nem garantalt, ha nem oroklodik, akkor arrol az allatrol ugysem beszelunk. ha oroklodik, akkor meg valoszinuleg ici-pici valtozas, hogy meg szaporodni tudjon a faja egyedeivel az utod is. hopp ujabb parszazezer ev eltelt.
a szem lehet, hogy az "agy" (vagy akarmi is vezerelte az elso ilyen alenyt) felszinen egy fenyerzekeny sejtcsoport volt, aztan csak szepen idovel valt kulon. itt siman lehetett par millio ev, es millio fele zsakutca, mig vegul kialakult egy mai szem.
Borisz Jelcin 1989-ben nem hivatalos látogatásra az Egyesült Államokba utazott. A látogatása során semmilyen komoly politikai eseményen sem vett részt, nem tárgyalt az akkori elnökkel, nem vett részt semmilyen megemlékezésen, ünnepségen, vagy avatáson. Amerikai részről akkor talán még senki sem…..
Dolce Vita 2015.02.25 20:49:51
@J.László: a 3600 is heti
Subba Borzasztó szóvicc: Dilemma 2015.01.23 15:04:13
Elnök!..
Dolce Vita 2015.01.24 14:18:10
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: szerintem te egy idiota kis tacsko vagy (nehogy szemelyeskedesnek vedd). Epp csak megerositetted a fotelnaci teoriat. :D
Dolce Vita 2015.01.24 23:34:20
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: :D Vaaaa, es megint! :D :D
Ezt sokaig fogom tudni jatszani. Ide irok valamit rolad te meg utana hulyet csinalsz magadbol, ingyen! :D Az ilyent imadom :)
Hat legyen!
Szerintem Orban cigany, a vona meg a 1/8-ad ver bibsi, akiknek olyan IQ-bajnok szavazoi vannak, mint te, kis diszhuszar!
Go nuts! :D
Juj nagyon sok kérdésem van: - ezt a Kozmixos Hozsó remixelte????? Na jó, csak ez az egy volt B) Amúgy nagyon szép dal, ettől bárki feltámad és menekül a bolygórol a picsába: Pá Ennél már csak ez a keményebb:  Ennél meg már csak az…..
Belsőség Nekem ez itt nem piros 2015.01.06 16:16:05
Kár volna csak a videómegosztók fedélzeti kamerás találatai alapján gondolkodni a közlekedéskultúra területi viszonyairól. Ideje tisztázni, hogy Kijevtől ide is van elég tahó az utakon, csakhogy a forgalomfigyelő fedélzeti kamera (közismert nevén: dashcam) itt nem alaptartozéka…..
  A Puzzle Fuzz simán nyeri az e heti cukiság díjat. A feladat egyszerű: a jól ismert és ezerféle változatban megénekelt 'durrants el legalább három egyforma színű lufit' játékkal tudjuk tölteni a karaktereinket, akik aztán kellően feltöltődve lőnek egyet, meghatározott…..
vonatmagazin Egy kis nulla.... 2013.11.29 11:58:57
Aki ismer, tudja, hogy mostanság új őrület van nálam kibontakozóban: a nullás (0) méretarány. Meg lettem vele fertőzve, rendesen. Orvos látott, csóválta a fejét, hogy nem elég, hogy gyógyíthatatlan a dolog, de még bizonyos körökben fertőzésveszélyes is lehet. Talán akkor…..
Nagy megkönnyebbülést jelenthet a Foursquare eddig rejtegetett funkciója azoknak, akik emlékeiket gyakran rakják össze a Foursquare-en történő bejelentkezéseik alapján. Az előző esti buli homályba vesző részleteire még egyszerűen visszatekerhetünk az alkalmazáson belül, de egy…..
Ez így eléggé jó. ..
Subba Technót vágod? 2013.01.23 13:28:00
Epic értelmezés a Vibrations című filmben, 1990-ből. Hát. Majdnem. ..
Dolce Vita 2013.01.23 23:48:39
@bioLarzen: na, csak van valaki, aki tudja honnan ered ez az egesz :)

A tobbieknek kis erdekesseg:
www.discogs.com/Various-Welcome-To-Technology/master/57542
a techno ebol a technology szobol ered. csak a nevet, mint mar bejaratott "brandet" meg vittek tovabb mas mufajok (ez aztan meg tobbszor ismetlodott a techno osszes alagaval is).
az rb-303 meg a juno mar csak a kiforott hangszerek kozott volt. elotte bizony ez a szintis ize volt a techno.
ha valaki meg akar hallgatni nehany szamot a fenti CD-rol, hat ime (oveket bekotni):
www.youtube.com/watch?v=27Q7QZgIPsU
www.youtube.com/watch?v=C5jKPcMBEYg
www.youtube.com/watch?v=CRQRom-3kSc

biztos fennt van egy par torrent oldalon a teljes album, mert nagyon hires volt. volt jopar folytatasa is. ha nincs fenn sehol, de nektek kene, akkor PM-ben irjatok, hatha tudok tenni vmit ertetek :)
OZORA - szemtanú beszámolója a dombrol néztem végig ahogy legalább 15 busznyi embert visznek és nem bántak ám késztyüs kézzel hát peti én le voltam döbbenve a paradicsom pokol lett és elbaszták az egészet haza is jöttem reggel simán mehetnek holnap is akár és még 1…..
Az XDA-n és már fórumokon keringenek ezek a gyűjtemények a rootolt élet örömeiről. Összegyűjtöttem egy maroknyit - Ti hozzá tudtok még tenni valamit? Tudod, hogy rootolva vagy, ha... ...a csajod gyanakodni kezd rád, mert sosem ér el telefonon, pedig te csak új romokat…..
Dolce Vita 2012.07.06 16:33:38
@piszter: azt, hogy atveszed a rendszergazda jogokat a telefonon.
utana tudod a processzort szoftveresen gyorsitani, vagy egy akku toltessel tovabb hasznalani, vagy csomo marhasagot kiprobalni, amin a fejlesztok dolgoznak.

alapvetoen van amugy egy felreertes a rootolas es a mod-ok allando cserelgetese kozott. tudod ugy rootolni a telod, hogy 'gyari' firmware marad rajta, csak sokkal tobb mindent tudsz megcsinalni.
kovetkezo lepes csak, hogy feltegyel egy egyedileg kialakitott rom-ot. ezekben sok kezdetleges hiba tud lenni, de, ha nagyon sok izgalmas dolgot is kiprobalhatsz.
en ma peldaul a rootolt, de nem custom sony ericsson-onom fogom a kamera vezerlest lecserelni, mert az xda-n valaki irt ra egy jobb drivert.
gyorsabb betoltes, rovidebb lag time es jobb video minoseg.
mivel a kamera hardware megegyezik a telefonomnal 80k-huffal dragabb telefonban levovel, es az enyemben csak szoftveresen van butitva, igy ezzel a fejlesztessel ezt az hatranyt mar le is dolgozom - ingyen.
a legszebb az, hogy az en telom fenykepezoje meg jobb is lesz, mint a dragabbe :)
Dolce Vita 2012.07.06 19:16:16
@hosszú lépés: Xperia arc S (ICS 4.03)
Dolce Vita 2012.07.06 20:01:45
@hosszú lépés: az xperia S ennyivel volt dragabb, mikor vettem.
az en csomagomban most 60 k lenne a kulonbseg telenornal; listaara eseten meg mindig 80k.
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742758
ezt kiserd figyelemmel, mikor lesz megirva a tiedre is.
1-2 het es ott lesz sztem.
Egy jókora konyhaasztal, körülötte vagy egy tucat divatos kínai fiatal, pár csavarhúzó, két-három flakon ragasztó. Nagyjából ezek egy 55 dolláros, vagyis ultraolcsó táblagép gyártásának utolsó fázisának kellékei.  A kínai Sencsenben készült hétperces videón a…..
Hegyezd csak a füled? Hallod, hogy próbál bepöffenni a napokban a karácsonyi fíling? Igaz hó nincs, de még lehet, habár az időjárás egyelőre inkább a szépemlékű áprilisi napos-szeles időszakra hasonlít ... :) Mára kézzel készült karácsonyfadíszeket hoztam (a nevükre…..